Daizus
Incorect Politic
August 14, 2018
În ultima vreme am observat că sunt foarte multe persoane care promovează egalitatea dintre oameni din orice punct de vedere.
Acești oameni care promovează aceste idei, nu sunt nimic altceva decât niște marxiști culturali și jidani ce nu vor nimic altceva decât distrugerea Naturii și a Legilor Acesteia.
Vorbesc despre o anumită egalitate pe care nimeni nu o poate efectua, deoarece sunt oameni diverși: slabi, puternici, înalti, scunzi, proști și deștepți. De când este lumea, se știe că există oameni care sunt meniți să conducă și oameni care sunt meniți să fie conduși.
Nu este cu nimic greșit să crezi că lumea nu este egală. Nu toți sunt făcuți să conducă, așa cum nu toți sunt meniți să fie conduși.
Ideea statului organic este una simplă și clară. Se dorește o societate în care orice cetățean al statului respectiv să știe ce are de făcut și să nu se abată de la treaba lui.
Există Adevăr Universal și Adevăr Personal. Ca să ajungi la Adevărul Universal trebuie să cunoști Adevărul Personal.
Acest Adevăr Personal se bazează pe ideea că fiecare om al statului are o datorie de realizat, și dacă toți cetățenii respectă Adevărul Personal, se va ajunge la Adevărul Universal, la ordinea naturală a lucrurilor care este subordonată Legilor Naturale date de Ceruri.
Am să va dau cel mai bun exemplu în acest caz: organismul uman. Fiecare organ intern are o datorie de realizat, corect?
Dacă un singur organ intern s-ar abate de la datoria sa pe care trebuie să o respecte, atunci organismul uman nu ar mai funcționa cum trebuie.
Acest sistem nu este un mit, ci a reușit să fie aplicat în 3 țări: Imperiul Roman, China și India. Am să numerotez fiecare exemplu ca să nu se încurce între ele.
- IMPERIUL ROMAN
În Imperiul Roman erau diferite bresle în care oamenii încercau să-și descopere datoria față de imperiu, cât și descoperirea aptitudinilor membrilor acestora care ar fi dus la primul pas către descoperirea Adevărului Personal.
- IMPERIUL CHINEZ
În China, nu oricine putea să ajungă general sau funcționar. Pentru obținerea unor astfel de poziții, era necesară o vastă cultură generală cât și priceperea în domeniul respectiv, lucru care a făcut din China prima țară din lume care să adere la principiul de meritocrație.
- INDIA
Cu toții știm despre migrațiile arienilor în India și rolul lor în societatea indiana. Existau 5 caste:
a) Casta Brahmanilor era formată din lideri spirituali meniți să conducă societatea. Această poziție nu se baza pe moștenire, ci pe merit. Toți oamenii din această castă erau arieni.
b) Casta Kșatriya era formată din nobili care dețineau funcții în conducerea statului. În această castă era inclus și regele, care trebuia să studieze împreuna cu toți nobilii din anturajul său Veda pentru a cunoaște metodele de comandă în luptele de apărare a poporului. Ca și Casta Brahmanilor, era formată din arieni.
c) Casta Vaisya era formată din proprietari, negustori și cei ce aveau diverse ocupații și profesii importante.
d) Casta Sudra era formată, la început, din dravidienii autohtoni cuceriți de arieni. Ulterior, în această castă intrau cei săraci sub aspect economic, meseriașii și mulțimea agricultorilor. Nu aveau acces la temple, mâncau resturile de la masa stapânilor și purtau veșminte uzate. Dacă un sudra își respecta rolul în societate, atunci în următoarea viață s-ar fi născut în altă castă.
e) Casta Daliților era formată din indezirabilii societății, oameni care nu aveau drepturi. Țiganii făceau parte din această castă înainte să plece din India.
Deci, observând aceste lucruri, putem să tragem concluzia că este ceva natural să adoptăm sistemul unui stat organic, și este de datoria noastră să implementăm un astfel de sistem în țară ca să nu mai o luăm la vale.