Incorect Politic
Octombrie 22, 2021
S-a vaccinat și a murit!
Via ActiveNews:
O femeie în vârstă de 60 de ani a murit din cauza unor cheaguri de sânge după ce a primit vaccinul anti-Covid de la Johnson & Johnson (J&J), potrivit unui raport de autopsie publicat pe 20 septembrie de Dr. Michael Caplan, patolog criminalist la Michigan Medicine, scrie The Defender.
Sandra Jacobs pare să fi decedat de la o complicație asociată cu vaccinul – tromboza sinusurilor venoase cerebrale (CVST) – a scris Caplan în rezumat.
Potrivit Johns Hopkins Medicine, CVST apare atunci când se formează un “cheag de sânge în sinusurile venoase ale creierului”, împiedicând sângele să se scurgă din creier. “Ca urmare, celulele sanguine se pot rupe și pot scurge sânge în țesuturile creierului, formând o hemoragie”.
Această condiție a adus “infarctul cerebral hemoragic”, sau accidentul vascular cerebral cauzat de sângerarea creierului, și umflarea creierului, a scris Caplan.
Certificatul de deces, obținut după unele dificultăți de către fiica lui Jacobs, Tatum Strieter-Byron, enumeră cauza decesului ca fiind complicații ale trombozei sinusurilor venoase cerebrale și administrarea recentă a vaccinului anticovid ca și condiție contributivă.
La diagnosticul final, Caplan a scris mai întâi vaccinul anti-COVID.
Jacobs a murit la 13 zile după ce a primit o singură doză de vaccin J&J la o farmacie CVS pe 8 aprilie – cu doar cinci zile înainte ca agențiile federale de sănătate să întrerupă temporar vaccinul în timp ce examinau o tulburare neobișnuită de coagulare a sângelui, a raportat Michigan Live.
La 13 aprilie, agențiile federale au pus în așteptare vaccinul COVID al J&J, comercializat sub filiala sa Janssen, în timp ce investigau posibila legătură a vaccinului cu cheaguri de sânge potențial periculoase.
În timpul reuniunii din 23 aprilie, Comitetul consultativ privind practicile de imunizare (ACIP) al CDC a declarat că a identificat 15 femei diagnosticate cu cheaguri de sânge rare, inclusiv trei care au murit. Doar două dintre femei aveau peste 50 de ani, riscul fiind cel mai mare la femeile cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani.