Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 1, 2022
Întrebarea zilei adresată profesorului Corvin LUPU (2)
Incorect Politic vă prezintă o nouă rubrică, Întrebarea Zilei, în cadrul căreia ne vom adresa unor personalități din lumea naționalistă și intelectuală pentru a clarifica situații care ne macină pe fiecare dintre noi. Revoluție prin educație nu se poate face fără dezbateri deschise, fără dialog și un schimb de informații onest, în care realitățile incomode sunt discutate și analizate. Iată întrebarea zilei:
Cum ar trebui să se raporteze naționaliștii români la scenariul unui atac rusesc în Republica Moldova și ce să înțeleagă tinerii care văd că armata rusă din anul 2022 încă folosește steagul roșu sovietic??
Sterie Ciumetti: Domnule profesor, cum ar trebui să se raporteze naționaliștii români la acest scenariu al unui atac rusesc în Republica Moldova și ce să înțeleagă tinerii care văd că armata rusă din anul 2022 încă folosește steagul roșu sovietic?
Corvin Lupu: Republica Moldova are o armată de 5.700 de militari și o dotare modestă. Președintele Maia Sandu s-a preocupat să nu facă greșeli față de Rusia, care să afecteze securitatea națională, așa cum au făcut conducătorii României, care au dovedit și cu acest prilej, pe lângă alte numeroase prilejuri anterioare, că nu țin la români. Este evident că Republica Moldova nu poate lupta militar împotriva Rusiei. Asta nu înseamnă că Occidentul nu va cere Moldovei să lupte cu Rusia și să se autodistrugă, precum face Ucraina. Războiul implică acum 40 de țări cărora SUA le-a cerut/impus să lupte împotriva Rusiei. Este posibil ca guvernanții de la Chișinău să ajungă „între ciocan și nicovală”.
Pentru ruși, secera și ciocanul și drapelul roșu nu semnifică dragostea și nostalgia după regimul bolșevic. Nu. Categoric nu. Pentru ruși, secera și ciocanul și drapelul roșu semnifică nostalgia după perioada în care ei dominau întreaga lor sferă de influență, erau respectați și nimeni nu atenta la „bârlogul” lor. Rușii, mai ales cei din Asia, care sunt majoritari, au alte mentalități decât noi și trebuie analizați prin mentalitățile lor, nu prin ale noastre. Rușii sunt foarte patrioți, ascultători, își respectă conducătorii, cu deosebire pe conducătorul din frunte și dispuși la sacrificii și lipsuri pentru țara lor. Nu așteaptă recompense. Cu o felie de pesmet și o sticlă de votcă rusul este dispus să lupte până la moarte. Așa s-au comportat timp de secole. Cu dușmanii sunt cruzi și neiertători. Când iartă, iartă doar din rațiune.
Apoi, etnicii ruși nu regretă regimul bolșevic și pentru că atunci majoritatea conducerii țării lor a fost formată din minoritari etnici, mai ales kezaro-evrei, care i-au persecutat pe ruși. „Locatarii” gulagului bolșevic erau etnici ruși, iar la Kremlin și Liublianka majoritatea decidenților erau cominterniști evrei și alți minoritari.
Astăzi, Rusia duce un război mondial contra kazaro-evreilor în frunte cu Rothschild, proprietarul Ucrainei, țară a cărei conducere este 80% evreiească!
Oare tinerii care vor să meargă să lupte împotriva Rusiei naționaliste sunt conștienți că vor fi alături de evreii globaliști, împotriva naționaliștilor suveraniști? Cred că acești tineri au această dilemă: ei, de fapt, de partea cui sunt?
Pe de altă parte, domnule Sterie Ciumetti, situația de viitor a Republicii Moldova, ca și a României, nu se va decide în tranșee, ca acești tineri voluntari români să poată influența rezultatul războiului. Nu mai suntem în 1917. Nici în 1941. În plus, atunci, în 1917 și în 1941, luptam în războaiele noastre, ale poporului român. Astăzi, războiul dintre Rusia și Ucraina nu este războiul nostru. Ne afectează grav, dar nu este războiul nostru. La aceste lucruri, ca și la altele la care nu mă mai refer, trebuie să reflectăm.
Tot respectul d-le profesor pentru explicatiile lucide si la obiect.
Pe un astfel de om nu-l poti contrazice si nici respinge daca ai o bruma de patriotism in tine, de logica si de bun simt.
Cea mai buna politica pe care ar fi trebuit sa o avem era sa ne implicam de partea Rusiei si sa atacam Ucraina. In acest caz ne-am fi recuperat teritoriile pe care le avem la Ucraina si am fi facut si unirea cu Basarabia – unire are ar fi avut si recunostinata si binecuvantarea Moscovei – ar fi fost pe vecie. Dar din pacate suntem si noi sub ocupatie iar tradatorii care ne conduc satisfac interese straine si nu le pasa de romani si de poporul roman.
A doua politica ar fi sa fim absolut neutri dar deja am livrat armament Ucrainei. Inca nu ne paste un mare pericol din partea Rusiei si de aceea ZOG (Zionis Ocupation Government) va plusa si probabil ne vor baga in razboi in Transnistria. Rusia va castiga oricum acest razboi – In caz extrem se vor folosi armele nucleare.
Di pacate armata romana nu este in stare de nimic asa ca vor fi nevoiti sa apeleze la cei care au pregatire militara – in general oameni in varsta – si multi soldati rusi si ceceni au barbi albe. Ar fi o sansa noastra sa ne putem aduna, sa pune mana pe arme si sa le intoarcem impotriva ZOG eliberand astfel Romania (sanse mici totusi).
In nici un caz nu trebuie sa luptam impotriva rusilor oricate steaguri comuniste ar afisa. Trebuie sa intelegem ca Rusia a pornit un razboi in care este totul care pe care. Cred ca suntem in tabara gresita si intr-o situatie economico-militaro- politica extrem de proasta. Singurul ajutor in care putem nadajdui ar fi Dumnezeu dar nici El nu cred ca ne va ierta pacatul peste 10 milioane de avorturi din 89 incoace.
Noi, prin conducatorii nostri suntem sub ocupatie, caci ei au stapani care i-au ajutat sa ajunga in fucntii, la putere, peste noi. Asa ca Romania, prin sefii ei, nu actioneaza in interesul ei sau al nostru, ci al stapanilor straini.
Nu este o regulă arborarea drapelului roşu la ramata rusă, mai degrabă sunt câteva excepţii, căci unii ruşi sunt nostalgici, poate, după gloria lor din perioada comunistă, cum sunt şi unii români nostalgici după suveranitatea României comuniste din anii 70-80. Alţii nu sunt nostalgici. Rusia de azi nu e comunistă. Ba mulţi dintre ruşi sunt creştini înflăcăraţi (opuşi comunismului). Nu e ordin de la Kremlin pentru aşa ceva, să se arboreze drapele sovietice sau comuniste. Ar fi plină presa cu asemenea imagini, dacă ar fi o regulă.
Eu as lansa catre camarazi si prieteni o noua intrebare a zilei: Ce-ai face daca ai fi Presedintele României? Bineinteles, cu referire strict la acest conflict.
Aș ataca imediat Ucraina la Sud-Sud-Vest, aș ocupă teritoriile pierdute din Ucraina și aș așeza trupe de menținere a păcii alături de Rusia în Transnistria și Rep. Moldova. Apoi aș cere Ungariei să intervină la Vest și i-aș susține la recuperarea teritoriilor pierdute. În sfârșit, aș propune un summit la Chișinău unde aș cere ratificarea actului de reîntregire multilateral și semnarea unui acord de colaborare militară anti-imperialistă cu Rusia, Ucraina redefinită, Ungaria, Bulgaria, Serbia și Rep. Moldova, pe care aș lasă-o să-și definească voința în mod independent. Apoi, după aceste biruințe, aș iniția ieșirea din U.E. și NATO și aș lega imediat economia României de sfera de influență euro-asiatică. Parcă sună mai glorios decât să fim măcelăriți pentru acțiunile sioniste de la București sub comanda SUA, nu-i așa Alexandru Balcu?
Suna mai glorios, intr-adevar. Eu recunosc ca nu as face chiar toate acestea:
Nu as ataca Ucraina imediat. Mai intai, as declara oficial ca România nu sustine Rusia in invazia Ucrainei (caci asta e, oricate justificari – unele chiar reale, ar fi pentru interventia militara a Rusiei in Ucraina). As sustine insa dreptul rusilor din Donets si Lugansk de a se apara inclusiv as fi de acord cu interventia armatei rusesti pentru apararea populatiei de origine rusa de acolo. In acest mod, as pune imediat pe tapet problema teritoriilor furate aflate in prezent in componenta Ucrainei – denuntarea si considerarea nula de jure a tratatului Molotov – Ribbentrop, urmand aceeasi pasi pe care i-a facut Rusia pentru Crimeea, in 2014: culminand cu interventia armata pentru protectia românilor din Sudul si Sud-Vestul Ucrainei (caci la asta se va ajunge), la toate protestele internationale (care vor fi cu siguranta) aratand hotarat ca dreptatea e de partea României (apararea populatiei românești fata de agresiunea ucrainiana si anularea de facto a tratatului Molotov – Ribbentrop). Summitul la Chisinau – total de acord, pactul Molotov-Ribbentrop trebuie eliminat total. Nu imi va pasa daca Rusia e de acord cu aceasta denuntare (a tratatului) sau nu, mai ales ca sigur voi obtine sprijinul Poloniei si al tarilor baltice in aceasta chestiune. Pe unguri nu i-as intreba nimic, se descurca ei singuri. Si nici pe NATO, SUA si restul. Mai ales ca, in paralel, as arata ca nu voi face vreodata vreo alianta, fie si indirect, cu un stat ca si China, unde dictatura covid a imbracat forme atroce. In acest fel, indiferent de rezultatul incercarii de reunire cu Basarabia (de acord, trebuie si acordul bararabenilor in acest demers), as justifica intentia de a nu fi nici cu NATO nici Rusia si China din motivul de a nu a fi partener unor state totalitare (as denunta si dictatura neo-stangista din Vest in acest fel). Nu cred ca va fi nevoie sa cer sprijinul nimanui – Polonia si tarile baltice am spus, vor fi total de partea României, iar vecinii – Bulgaria, Serbia, Ungaria, chiar nu au ce spune la faza asta, vor fi ori de partea României sau cel putin vor fi nevoite (din considerente de politica interna mai ales) sa nu ne puna bete in roate.
Am recitit ce am scris…imi voi pune toata increderea in Dumnezeu si Maica Domnului traind fiecare zi ca o participare la o ruleta ruseasca.
Băi, ia mai terminați. Oricum n-ai cu ce să ataci, președintele e doar pe post de mascotă iar eu am chestii de făcut, nu-mi trebuie război. Cine vrea să lupte n-are decât, dar să nu-i implice pe alții.
https://www.incorectpolitic.com/intrebarea-zilei-se-justifica-intrarea-romaniei-in-razboi-impotriva-rusiei-in-cazul-in-care-aceasta-tara-ar-invada-transnistria-si-republica-moldova/#comment-55431
Ți-am menționat teza de doctorat. Ai ocolit subiectul pentru că n-ai observat sau pentru că ai observat? Iar legat de întrebare, am găsit ceva mai interesant (deși saitul pare abandonat din 2015):
http://ziuacreatorului.ro/cum-de-ni-s-a-dat-noua-o-asemenea-putere-sa-alegi-sa-crezi-sau-nu-in-cel-care-te-a-creat/#comment-180685
“Imaginaţi-vă ce ar face un om dacă ar avea puterea Lui Dumnezeu pentru o zi.”
https://yewtu.be/watch?v=FUDdDFbdYNE
echidistant.