Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2018
Protestul a 15.000 de radicali împotriva unei majorități care susține regimul legitim din Iran este mai nou “Revoluție”.
De altfel și la noi s-a încercat să se impună o democrație a străzii în care o minoritate vocală dictează cum schimbă guvernul legile. O reamintire prietenoasă ca nu asta înseamnă democrație.
Democrația astăzi înseamnă orice susține interesele jidanilor.
Cum tentativele de provocare a Iranului într-un conflict armat cu Israel și America au eșuat, Mossad-ul și CIA-ul au trecut la planul doi. Acum încearcă metoda ”primăvara arabă”, poate va fi un succes ca revoluția din 1979 . Ar fi bine ca SUA și Israelul să nu facă monopol pe petrol, altfel preturile la benzină și motorină se vor tripla.
Dacă axa Israel-SUA sau Iran câștigă este irelevant. Tot Europa va avea de suferit. La imigrația intelectualilor sirieni din Somalia, Algeria, Pakistan se vor adăuga și oamenii de știință iranieni din Niger, Chad, Irak și chiar și din Isis. Populația maronie și neagră va crește în timp ce oamenii nativi ai Europei vor scădea în populație.
Ni se spune să avem mai puțini copii ca să salvăm mediul, dar avem nevoie de imigranți ca țara să nu intre în colaps economic. Ceva nu se leagă.
Pe lângă problema viitoare, mai este problema actuală a României, cea a țiganilor. Dacă nu scăpăm de ei curând, România, în viitor va avea un război între clanurile țigănești și Republica Islamică Germană.
În Iran protestele sunt formate din studenți universitari (mulți dintre care probabil au urmat studii înafara țării), femei și oameni care vor salarii mai mari sau prețuri mai mici la pâine sau ceva. Nu este un grup destul de unit încât să mențină protestul un timp îndelungat, ce să mai vorbim de revoluție
In Irak, Libia și Siria, care sunt state seculare, s-a putut stârni o fervoare religioasă împotriva guvernelor.
Dar Iranul are o populație predominant islamistă (peste 99%).
De altfel după șase zile de proteste, guvernul a declarat că ele au fost potolite și liderii arestați (link).
Cu majoritatea populației Iranului susținând regimul guvernamental, protestele nu au nici o șansă de succes fără intervenție străină.
Dacă jidanii cred că o psihoză mediatică va fi destul încât să-și convingă potaia loială, Statele Unite ale Americii, să întervină militar, sunt mai deziluzionați decât credeam.
Cu siguranță înfrângerea în Siria le-a afectat judecata.
Sunt disperați, pierd teren! Te miri pe unde mai caută să provoace “revoluții”, degeaba și-au pus ultima marionetă la Casa Alba că nimic nu mai merge. Cancerul lumii urmează a fi obturat, își trăiesc sfârșitul!