Incorect Politic
Februarie 14, 2023
Alexandru Florian, cel care a impus ora de holocaust.
Elevii vor sta în plus la școală în fiecare săptămână pentru a învăța „Istoria Evreilor. Holocaustul”
Via R3Media:
Începând cu anul școlar 2023/2024, elevii de clasa a XI-a vor fi obligați să stea o oră în plus la școală, pe săptămână, pentru a studia „Istoria evreilor. Holocaustul”, conform unor ordine de ministru, avizate în această săptămână și citate de EduPedu.
Amintim că acest lucru este cauzat de către o lege în acest sens, promulgată de Klaus Iohannis în 2021. Ministrul Ligia Deca, fosta sa consilieră, a reamintit recent acest lucru publicului.
Cu excepția elevilor din învățământul profesional special, toți elevii de clasa a XI-a vor studia „Istoria evreilor. Holocaustul”, disciplină ce are alocată o oră pe săptămână. Elevii din învățământul profesional special vor avea noua disciplină în clasa a XII-a. Materia la această disciplină va fi realizată de specialiștii MEN în parteneriat cu Institutul lui Alexandru Florian (foto).
Această schimbare vine cu ore în plus pentru liceeni. Spre exemplu, elevii de la filiera tehnologică vor avea în plus 33 de ore pe an în trunchiul comun.
Învățământul profesional de stat cu durata de 3 ani: disciplina va fi studiată în clasa a XI-a – 1 oră pe săptămână. Până acum, elevii de clasa a XI-a aveau în trunchiul comun 330 de ore pe an școlar. După modificare, aceștia vor avea în total 360 de ore pe an școlar.
Învățământul profesional special: disciplina „Istoria evreilor.Holocaustul” va fi studiată în clasa a XII-a – 1 oră pe săptămână. Acum aceștia au pe an 240 de ore în trunchiul comun. Din toamnă vor fi alocate 270 de ore în trunchiul comun.
Filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică-informatică: 1 oră pe săptămână în clasa a XI-a. La cele 18 ore pe săptămână din trunchiul comun a fost adăugată încă o oră.
Filiera teoretică, profilul real, specializarea științe ale naturii: 1 oră pe săptămână în clasa a XI-a. Celor 18 ore pe săptămână din trunchiul comun le-a fost adăugată încă o oră.
Filiera teoretică, profilul umanist, specializarea filologie: 1 oră pe săptămână în clasa a XI-a. Până acum erau 15 ore în trunchiul comun pe săptămână, dar noua modificare include încă o oră, adică o să fie 16 ore în total.
Filiera teoretică, profilul umanist, specializarea științe sociale: 1 oră pe săptămână în clasa a XI-a, iar în trunchiul comun o să fie 16 ore pe săptămână. Momentan, la specializarea „științe sociale”, trunchiul comun cuprinde 15 ore pe săptămână.
Filiera vocațională, profilul artistic, specializările „Muzică”, „Coregrafie”, „Arta Actorului”, „Arhitectură, arte ambientale și design”, „Arte plastice, arte decorative”: 1 oră pe săptămână în clasa a XI-a. Dacă trunchiul comun are, în anul școlar 2022-2023, 11 ore pe săptămână, proiectul de ordin prevede 12 ore pe săptămână, începând din anul 2023-2024.
Filiera vocațională, profil sportiv, toate specializările: „Istoria evreilor” va fi studiată în clasa a XI-a, fiind adăugată o oră în plus în trunchiul comun, ajungându-se la 17 ore pe săptămână.
La filiera vocațională, profilul pedagogic, specializările „învățător-educatoare”, „educator-puericultor”, „instructor pentru activități extrașcolare”, disciplina apare la clasa a XI-a, cu o oră pe săptămână în trunchiul comun.
Pentru filiera tehnologică, cursuri de zi și seral, elevii din clasa a XI-a vor avea 1 oră pe săptămână „Istoria evreilor. Holocaustul”. Acum, în trunchiul comun sunt în total 561 de ore pe an. Din toamnă, o să fie 594 de ore pe an școlar în trunchiul comun.
Și liceenii de clasa a XI-a de la filiera vocațională, profilul teologic, cultul ortodox, specializarea Ghid turism religios, vor avea o oră pe săptămâna inclusă în trunchiul comun, pentru această disciplină.
Planul-cadru cuprinde o zonă comună pentru toţi elevii numită „trunchiul comun”, reprezentată de numărul minim de ore prevăzut în planul-cadru pentru fiecare disciplină. În orele de trunchi comun se va parcurge programa şcolară.
Din fericire, elevii au acces la internet și citesc Incorect politic.com
Învățământ liceal | Ministerul Educației
http://www.edu.ro › invatamant-liceal
filiera vocaţională (profilurile militar, teologic, sportiv, artistic şi pedagogic). Aceste filiere sunt menite să ajute elevul în alegerea viitoarei cariere în …
Aici este ROMÂNIA domnule ,Alexandru Florian , poate ați uitat în ce țară trăiți!!! Considerați că este corect sa nu se mai învețe în școli istoria României dar sa fie băgată pe gât elevilor o materie străină de neamul lor? De ce obligați, de ce impuneți aceste aberații?? Cine vă credeți?
https://youtu.be/FWzOFF7LogE
Tot răul poate fi spre bine. Cu toții am fost elevi, orice materie, cât ne-ar fi fost de dragă, dacă ar fi venit cu ore suplimentare am fi urât-o. Etnia lui Iuda, “neam de șarpe”, cum sugestiv spune cântecul, merge înainte cu ura și prostia. Rândurile naționaliștilor sunt îngroșate din ce în ce mai mult de elevi de liceu și studenți (anul trecut a fost o explozie de cerere din partea tinerilor de carte legionară și despre Rezistența anticomunistă), care parcă simt că la școală încep să li se toarne minciuni cu duiumul. Încă o minciună impusă, încă și mai mulți elevi, sunt convins, vor începe să caute de unii singuri Adevărul. Duhul Sfânt bate cum vrea el, nu cum vrea jidanul. Războiul e în toi, dar ne așteptam la asta. În acest moment, bătălia pe care suntem pe cale s-o câștigăm e că le silim pe Iude să-și dea arama pe față. Pare puțin pe lângă tăvălugul care a pornit iată, de la început de an, dar în zilele noastre cele mai mari victorii constau în silirea satanei să-și arate adevăratul chip. Cel viclean nu înseamnă și cel inteligent. Ori liftele se vor căra din țară, ori va fi pe față, ca în anii ’50.