Home / Chestiunea Jidănească / Israel a pierdut războiul

Israel a pierdut războiul

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 26, 2024

Este cea mai umilitoare înfrângere pe care Israel a suferit-o în istoria recentă. Tentativele de invazie terestră în Liban s-au soldat cu o umilire fără precedent și cu anunțul că invazia va fi încheiată într-o săptămână de acum.

Indiferent de sprijinul militar și financiar primit de la Statele Jidovite ale Americii, Israel este capabil să facă război doar împotriva spitalelor, a femeilor și a copiilor. Atunci când întâlnesc un combatant înarmat și pregătit, toată percepția invincibilității lor se năruie.

Avocatul naționalist Mihai Rapcea intră în detaliile înfrângerii armatei israeliene atât din punct de vedere militar cât și moral.

7 comments

  1. ISRAELUL A PIERDUT TOATE RAZBOAIELE PURTATE IN ULTIMII 50 DE ANI

    Nici un razboi purtat de evrei in ultimii 50 de ani nu a dus la rezultatul urmarit: eliminarea dusmanilor lor. Azi, in Gaza, rezistenta Hamas rezista glorios

    • Israelienii nu sint doar de cult mozaic – evrei, cum eronat si “la gramada” ii iei…

      Evreu inseamna de pestre 2000 de ani “lucratoir la Templu” – cei care citesc din Tora (Levi, Cohen) si altii, cativa.
      Ar fi “preoti”, rabinii (termen mai recent adoptat).

      Am inteles ce ai vrut sa transmiti dar normal si corect este sa se spuna “pe nume” si nu “ca idee” despre ce e vorba.

  2. Dar n-au căștigat nici un război niciodată, nu doar acum au pierdut.

  3. nu-i intereseaza invazia terestra cat bombardamentul genocidar aerian;reamintim ca in Vietnam americanii au aruncat 7 milioane(7 nu 6) tone de bombe….vazind vietnameji prin Bucuresti realizam ca a fost totusi o picatura in ocean….

  4. Armata jidaneasca e o gluma! In anii 60 erau smecheri in Orientul Mijlociu, cu ajutorul americanilor, bineinteles. Astazi, desi beneficiaza de ajutorul americanilor, sunt praf ca si americanii.

  5. Terminați cu prostiile. Ăștia nu poerd niciodată. Suntem și rămânem sclavii lor. Ei au scris asta și în biblie, ei fac cărțile la toate nivelurile. Țara e cumpărată de ei, presa e cumpărată de ei. Nu avem nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *