Home / Chestiunea Jidănească / România este prima țară din UE care a făcut obligatorie propaganda holocaustică în școli

România este prima țară din UE care a făcut obligatorie propaganda holocaustică în școli

Incorect Politic
Octombrie 16, 2024

România este prima țară din UE care a făcut obligatorie propaganda holocaustică în școli

Via Rost:

Comisia Europeană a publicat, luni, primul său raport intermediar privind „Strategia UE 2021-2030 privind combaterea antisemitismului și promovarea vieții evreiești”, anunță Calea Europeană.

Raportul privind progresele înregistrate arată că, în conformitate cu strategia UE, majoritatea statelor membre au luat măsuri împotriva antisemitismului începând din 2021:

  • 23 de state membre au elaborat strategii naționale împotriva antisemitismului;
  • 20 de state membre au numit un trimis special sau un coordonator național pentru combaterea antisemitismului;
  • 25 de state membre au adoptat sau au aprobat definiția de lucru a antisemitismului a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului.

Începând cu anul școlar 2023-2024, România a introdus programa „Istoria evreilor. Holocaustul” ca materie obligatorie (sursa citată spune că este vorba despre o disciplină opțională, însă este obligatorie- n.red) (1 oră pe săptămână timp de 1 an în clasa a XI-a sau a XII-a), România fiind prima țară din UE care a făcut acest lucru.

Programa a fost concepută de Ministerul Educației în colaborare cu părțile interesate relevante și include studii de caz sugerate de reprezentanții comunităților evreiești din România, notează sursa citată.

Raportul vine în paralel cu noua declarație a Consiliului privind promovarea vieții evreiești și combaterea antisemitismului, care urmează să fie adoptată la 15 octombrie.

Reamintim că  disciplina „Istoria evreilor. Holocaustul” este obligatorie pentru elevii de liceu, începând cu anul școlar 2023-2024.

În primăvara acestui an, Ministerul Educației a publicat cele cinci manuale de „Istoria evreilor. Holocaustul” care au fost aprobate pentru noul an școlar, după cum a relatat RostOnline

One comment

  1. Evreii sunt popor cameleonic si devorator in relatia cu alte popoare care s-au creat propria religie in care ei se considera poporul ales de Dumnezeu, ca fiind cea
    mai superioara rasa dintre rasele umane de pe Terra. Si drept urmare ei, evreii au dreptul sa fure si sa-i insele pe ceilalti locuitori ai planetei numiti goimi in Talmudul lor. Goimii avand statutul de sub caini. Si de aceea daca li se impotrivesc lor, evreilor acestia pot sa-i omoare pe goimi ca pe muste cand au chef fara nici un motiv deoarece Dumnezeul lor, Molok le ingaduie acest lucru. Uciderea unui goim fiind considerata chiar o jertfa de sange adusa lui Molok. Si fiind rasa superioara, ei evreii sunt ahtiati a strange averi nemuncite prin specula si camata practicata asupra popoarelor goimice. Munca fizica e considerata o corvoada pentru ei, evreii. Munca fizica fiind lasata in sarcina animalelor goimice. Iar pentru a stange cat mai multe bagatii, evreii se stabilesc ca negustori si camatari cu umilinta in tarile goimice tocmai pentru a le penetra structurile de putere pana ajung sa ocupe cele mai importante posturi in sistemele financiare-economice-politice-militare si mediatice al tarilor invadate. Schimbandu-se numele in conformitate cu cele foliste de localnici fiind asemanatori cu cameleonii care-si schimba culoare pentru a nu fi depistati de insectele pe cu care le vaneaza. In final tara respectiva ajungand Colonia iar poporul gazda sclavul lor. Daca populatiile locare li se opun atunci, la comanda populatiile sunt etichetate ca anti-semite. Cand nu pot penetra o tara atunci implementeaza cu dibacie revolutii sau razboaie sub steaguri false puse in carca altora dar numai a lor nu. Revolutii si razboaie in care goimii se macelaresc unii pe altii cu banii imprumutati de evrei ambelor parti beligerante. Acesta-i in mare popurul ales chipurile de Dumnezeu. O Mare Minciuna Mondiala, ei fiind in fapt prin apucaturile pe care le au un popor satanic imbracat in poleiala stralucitoare chipurile a sfiinteniei intre popoare. Prin ceea ce fac in Palestina, Liban si Siria in aceste zile s-au arata adevarat fata de asasini. Poleiala stralucitoare de popor ales a cazut de pe ei. Poporul evreu este un popor satanic prin definitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *