Home / Actualitate / Amenințările cu moartea la adresa familiei Dianei Șoșoacă

Amenințările cu moartea la adresa familiei Dianei Șoșoacă

Călin Kasper
Incorect Politic
Octombrie 12, 2024

Amenințările cu moartea la adresa familiei Dianei Șoșoacă

Mărturisirea de suflet a Dianei Iovanovici-Șoșoacă din 08.10.2024

De curând am găsit o scrisoarea a Dianei Şoşoacă adresată românilor, care nu este altceva decât un strigăt mut de a cere ajutor. Fiind o femeie de fier, sigur că nu-şi va îngădui niciodată să o facă explicit, dar din tonul textului, care prezintă ultimele atacuri mizerabile la adresa ei, am priceput că Diana a început să obosească. Fiecare om are nevoie de susţinere din partea celor din jur. Şi românii care pretind că o susţin, nu dau semne că înţeleg sacrificiul ei. Şi atunci, să nu se întrebe dacă merită să-şi sacrifice familia şi să ducă lupta ei mai departe? Iată textul, plin de amar şi de acea abandonare mistică în faţa destinului implacabil, care pe mine m-a îngrijorat în cel mai înalt grad. Dar mai întâi textul scrisorii:

“ACTIUNEA ESTE CONCERTATĂ SI SE INDREAPTA SPRE EXTERMINAREA MEA SI A FAMILIEI!

Aseară, la ieșirea din plenul Parlamentului european, la ora 23:20 , am primit Decizia la apelul meu împotriva Sancțiunii Metsolei și URSULEI von Der Lyen, a Biroului PE, din care fac parte 3 români: decizia finală, interdicția de a mai intra in plen de azi și până la sfârșitul lunii (ambele plenuri) și 7 zile fara indemnizație! M- au judecat fara citare, fara drept de a-mi expune punctul de vedere, exact ca la CCR!

IN ACEEAȘI ZI CU CCR! ATENTIE!
TOT AZI CONTURILE BANCARE MI-AU FOST BLOCATE!
TOT AZI AM RAMAS FARA TELEFON, CONSILIERUL MEU CARE SE AFLA IN ROMÂNIA, A FOST NEVOIT SA MEARGA LA CENTRUL VODAFONE PT A-MI REDA DREPTUL DE A VORBI! ACUM FOLOSESC WI-FI UL HOTELULUI!

In același timp un sportiv sârb de judo ( au ceva cu sârbii) este interzis pt că a făcut semnul crucii, iar eu sunt condamnată pt că am ridicat icoana in PE, pt că am luptat să redau dreptul credincioșilor la pelerinaj, pt că cred în Dumnezeu, pt că m-am opus restricțiilor și încălcării Constitutiei.

IN ACEST TIMP POPORUL ROMÂN ÎȘI ACCEPTĂ STATUTUL DE SCLAV SI NU REACȚIONEAZĂ, VORBA LUI PETRE TUTEA: “AM FACUT 13 ANI DE TEMNIȚĂ PENTRU UN POPOR DE IDIOTI”!. LIPSA DE REACTIE A POPORULUI LA INCALCAREA DREPTULUI DE A FI ROMÂN, DE A CANDIDA, DE A VOTA, DE A ALEGE, DE A_SI EXERCITA DREPTURILE FUNDAMENTALE, IL VA DUCE LA EXTINCTIE! ASTAZI CCR TREBUIA DESFIINTATA SI ANULATE TOATE HOTĂRÂRILE, MAI ALES ALEA CARE SPUNEAU CA PENSIILE SPECIALE NU TREBUIE ANULATE _ UN JUDECATOR CCR ARE 16.000 EURO LUNAR SALARIU.

Voi continua sa lupt pt ADEVAR, DREPTATE SI CREDINȚĂ! PT DREPTUL MEU DE A-MI FACE CRUCE, A MA RUGA SI A TRAI LIBER! ȘTIU CE VA URMA, DAR SFARSITUL MEU VA FI DEMN SI ONORABIL IN FATA LUI DUMNEZEU!

AZI ESTE ONOMASTICA FETITEI MELE, THAIS – SFANTA TAISIA! NU SUNT LANGA EA! LA MULTI ANI, MICUTA MEA, DIN INDEPARTARI! IARTA-MA CA TE-AM CONDAMNAT LA MOARTE SI PE TINE SI PE ANDREI, PENTRU UN POPOR CARE NU MAI EXISTA SI NU A MERITAT NICIODATĂ LUPTA SI SACRIFICIUL NICIUNUIA DINTRE LUPTĂTORII NEAMULUI NOSTRU, DE MULT APUS! VA IUBESC, COPIII MEI IUBITI! IERTATI-MA! AM VRUT DOAR SA AVETI UN VIITOR FRUMOS, CURAT, LIBERI SI SUVERANI INTR-O TARA LIBERA, INDEPENDENTA SI SUVERANA, SI SA-I REDAU GRADINA MAICII DOMNULUI LUI DUMNEZEU! DUMNEZEU SA BINECUVÂNTEZE CE A MAI RAMAS DIN ROMÂNIA!”

Dincolo de strigătul unei mame sfâşiate de durere pentru că este pusă în situaţia ingrată de a-şi abandona copiii ameninţaţi cu moartea, textul de mai sus ar trebui să-i facă să tresară şi pe alţii. Eu am fost mai adânc impresionat de textul Dianei, pentru că aceaşi atmosferă sumbră am găsit-o în lucrarea Căpitanului, “Însemnări de la Jilava.”, scrise sub impresia morţii, pe care o simţea tot mai aproape şi cu simţământul că nu nu va ieşi viu din închisoare:

“Seara, dupa închidere, a venit doctorul închisorii si m’a cercetat. O veste rea. M’a gasit cu plamânii la vârfuri si în partea de jos, la spate si în fata, prinşi. Mi-a dat o reţetă. Injectii de calciu, o alifie cu care sa ma ung şi ceva pentru pofta de mâncare. Sărmanii plămâni, nu mai pot de suferinţă. Dupa ce am fost atacat în fiinta mea morala, dupa ce am fost cu barbarie tratat din punct de vedere fizic, acum vine peste mine un al treilea atac: ma ataca microbii. Dar Dumnezeu vede şi va răsplăti!”

Unde erau legionarii, când Căpitanul avea nevoie de ajutor? 300 de legionari bine înarmaţi şi cu spirit de jertfă, puteau organiza eliberarea Căpitanului din închisoare şi scoaterea lui din ţară. Dar ei n-au avut intuiţia necesară pentru a înţelege că Corneliu Codreanu avea nevoie grabnică de ajutor şi l-au lăsat pradă destinului său de martir.

Diana Şoşoacă se află într-o situaţie identică. Este de datoria celor care o iubesc să-i asigure protecţia ei şi a copiilor ei. Se pot organiza acţiuni perfect legale, prin care să i se acorde ajutorul şi protecţia de care are nevoie.

Domnule Coarnă şi domnule Vasile Zărnescu! Fac apel la dumneavoastră ca să organizaţi grupe de străjeri şi de cercetaşi, care în Bucureşti să asigure copiilor familiei Şoşoacă siguranţa de care au nevoie. Fără tată şi cu mama la PE, mai ales fetiţa Dianei trebuie să fie cuprinsă noaptea de teamă care n-o lasă să doarmă. Andrei e un copil de 22 de ani, care se simte şi el abandonat. E nevoie acum de acţiune, până când nu e prea târziu. Ameninţările cu moartea la adresa Dianei şi a copiilor ei se vor transforma în atentate la viaţa lor în momentul în care ea va reuşi să obţină anularea deciziei CCR şi să primească din nou undă verde la alegerile prezidenţiale. Atunci Oculta va înţelege că Diana nu poate fi oprită decât dacă este eliminată fizic şi va trece negreşit la fapte. Până atunci, mai este timp. Ce s-ar putea face?

Grupe de străjeri, să vegheze noaptea în jurul casei unde locuiesc copiii Dianei şi o grupă de patru străjeri, să fie prezenţi noaptea în apartamentul unde dorm copiii. Va fi şi pentru aceştia un semn că nu sunt lăsaţi doar în grija lui Dumnezeu, ci se găsesc oameni inimoşi, gata să facă ceva mai mult decât să agite steguleţe şi să strige “Diana Preşedinte”. Lucruri fără valoare, pentru că şi Ceauşescu a fost aclamat 20 de ani, dar într-o singură noapte a fost trădat de toţi cei din jurul lui.

Ar fi şi pentru Diana un semn pe care ea îl aşteaptă de mult, de trezire a conştiinţei româneşti, care în sfrşit înţelege că trebuie să-şi apere valorile.

Nu vă lăsaţi, dragi admiratori ai Dianei, legănaţi de gândul că pe Diana şi pe copiii ei îi păzeşte STS. Am văzut ce s-a petrecut şi pe la alte case (Cazul Trump şi Fico), când serviciile de pază au trădat. Credeţi că STS-ul nostru este mai breaz şi nu poate strecura printre agenţi pe unii care sunt capabili să simuleze un accident, sau alte nefăcute? Cel mai sigur este să fie aleşi oameni verificaţi, patrioţi adevăraţi, care să fie străjeri. Aceştia să asigure paza Dianei şi a copiilor în locuinţă şi la scoală, iar cercetaşii să asigure transportul în siguranţă al copiilor ei. La Bruxelles şi la Strasbourg, la fel, Diana să fie preluată de cercetaşi verificaţi din gura PE şi dusă la hotel în siguranţă. Să aibă toţi veste antiglonţ şi Diana la fel. Dacă nişte sate amărâte de români în prefeudalismul timpuriu, pe vremea obştilor, erau capabili să organizeze străjeri şi cercetaşi care să-i apere de duşmani, va trebui să fie posibil şi acum. Mai ales acum, când mersul timpului o cere.

Poate că va zice cineva că sunt exagerat. Lasă să fiu, fiindcă paza bună e acum necesară. Şi chiar dacă nu se va întâmpla nimic râu, dragostea românilor transformată în acţiune, o va convinge pe Diana Şoşoacă că merită să lupte în continuare pentru neamul românesc. Doamne, ajută!

4 comments

  1. Aveți dreptate în ceea ce scrieți, doamna Diana are nevoie de protecție, la fel și copii! Are nevoie de ceva concret nu de vorbe …

  2. In spiritul articolului, este bizara totusi aceasta dorinta a Dianei Sosoaca de a fi presedinta unui popor de idioti, ori care nici macar nu mai exista ….

    • N-a spus ca toti, siecare din popor… si nici ca zbaterea sa nu ar avea nici o sansa,
      Ne-am jidanit si traim doar contra-cost, nu mai avem unitate la nivelul familiei care sa asigure disponibil;izarea bratelor de muncaq pentru aparare [chiar] inarmata!
      Daca cineva ar crea un fond in care sa participam financiar spre a asigura venitul de supravietuire pentru fiecare din acesti aparatori, sigur ca trecerea de la o slujba avuta la o activitate remunerata s-ar putea face imediat, ainr destui barbati capabili sa asigure paza si protectia insa trebuie sa aiba din ce sa traiasca!

      Eu sint departe fizic, in Canada, la Pacific si as contribui financiar la un astfel de fond de compensare, daca s-ar constitui si care nu ar avea legatura cu institutia de partid a SOS.

      Poate ca o firma de paza si protectie serioasa, cu profesionisti adevarati, … care selecteze oamenii si care ar contracta public finantarea contractului ar putea prelua fondurile transmise de noi si sa acopere toate cheltuiellile: cu personalul aferent, echipamentul, … si toate celelalte obligatii legale, FARA PROFIT.

      Nota: profitul este camata comerciala.
      In pretul de vanzare se includ/acopera toate cheltuielile, … de personal, materiale, …, se includ cotele aferente de constituire/mentinere de fonduri de inlocuire, risc, premiere, neprevazute, dezvoltare, etc. parti din valoarea financiara a contractului care vin peste cele necesare functionarii si indepliniri acticitatii.
      … dupa care TROSC, se pune un profit…. care nu este benficiu ci chiar se profita de situatia celui aflat in nevoie ca sa se incaseze bani fara acoperire in servicii, ne-necesare realizarii obiectivului economic… bani din nimic, pentru nimic, dar cu acoperire legala, de fapt o legalizare a “ne-iubirii aproapelui”, exact cum se intampla si la dobanzile bancare, camata financiara care nu sint comision de acoperiy=t cheltuielile bancii ci jaf “cu acte”.

  3. Fratilor,

    Sà înàltàm rugaciuni càtre Bunul Dumnezeu si Maica Sfântà, ptr. Diana!

    Sinagoga satanei este în stare de orice.
    Blestemata sa fii sinagoga a satanei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *