Home / Chestiunea Jidănească / EROARE impardonabilă! Adolf Eichmann nu s-a ocupat cu „implementarea Soluției finale”

EROARE impardonabilă! Adolf Eichmann nu s-a ocupat cu „implementarea Soluției finale”

Col. (rtg.) Vasile Zărnescu
Incorect Politic
Octombrie 13, 2024

EROARE impardonabilă! Adolf Eichmann nu s-a ocupat cu „implementarea Soluției finale”

EROARE impardonabilă! Adolf Eichmann nu s-a ocupat cu „implementarea Soluției finale”

EROARE impardonabilă! Așa-zisa „Soluție finală” este o gogoriță tipic jidovească, masiv clamată în toate filmele și materialele propagandei holocaustiste. Adolf Eichmann nu s-a ocupat cu „implementarea Soluției fnale”, cum crede „maxtor”, ci, dimpotrivă, a colaborat strîns cu Judenratele – comitetele jidovești care conduceau comunitățile de jidovi din țările ocupate de Germania și care cooperau puternic cu autoritățile germane pentru a realiza emigrarea jidovilor în Palestina!

Această practică a colaborării dintre Judenrate și naziști este blamată de o japiță jidoavcă, mare apologetă holocaustistă, Lucy Dawidowich, dar este reflectată corect, chiar lăudată de „filozoafa” jidoavcă Hannah Arendt, în faimoasa ei carte, „Eichmann la Ierusalim”.

Cît despre Școala Lauder-Reut, aceasta este o organizație extrem de periculoasă, care pregătește elevi aduși din Israel, sub nume românești, pentru a deveni conducătorii tuturor instituțiilor de stat sau private – de la firme comerciale pînă la diplomați „români”, cum a fost și ministrul de Externe Bogdan Aurescu, jidov sadea -, și a realiza, astfel, o subjugare totală a României intereselor Israelului și formarea unui „Israel în România”, dacă nu vor reuși înființarea unuia și în statul criminal Ukraina!

Am alertat asupra acestei manevre pernicioase a Școlii Lauder-Reut inclusiv în Apelujl meu către Curtea de Apel București (cf. https://www.incorectpolitic.com/un-nou-proces-impotriva-lui-vasile-zarnescu-cazul-vasile-i-zarnescu-contra-alexandru-florian/ ).

Cei mai mulți membri ai C.C.R. sunt din partea P.S.D., iuliana Scânteie este de la P.N.L., un altul fiind de la U.D.M.R. Această componență explică și interzicerea depunerii candidaturii doamnei Diana Șoșoacă, văzută ca un real pericol pentru Ciolacu-Covrigaru și Ciucă-Eroul-din-Afganistan, căci C.C.R. a acționat ca ciocan politic – așa cum a fost, de altfel, mereu: un grup de politruci, plătiți cu salarii realmente nesimțite (cf. https://solidnews.ro/alexa-cine-sunt-judecatorii-magnati-de-la-ccr-si-cati-bani-incaseaza-de-la-statul-roman/).

Între membrii C.C.R. a fost cooptat și fostul procuror general interimar Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, care a fost unealta jidovilor în procesul penal pe care l-au declanșat contra mea (cf. https://www.art-emis.ro/eveniment/cazul-zarnescu-i-legea-217-2015-trambulina-inshr-ew-2 ) și contra căruia apelasem la șefii principalelor instituții ale statului, inclusiv la ministrul Justiției, Tudorel Toader – care semnase că lucrarea de doctorat a lui Bogdan Licu nu este plagiată – să-l bage la pușcărie! De aceea, în comentariul făcut la Realitatea TV privind respingerea candidaturii doamnei Diana Șoșoacă, ex-ministrul T. Toader s-a dovedit nițel cam licheluță.

4 comments

  1. Eroare este si incazul lui Mengele!
    Ce zic eu eroare…? Este un fals strigator la cer.
    Mangele avea un sef care repartiza sarcinile subordonotaulor profesional si militar si prinmea rapoarte despre ce faceau subordonatii.
    Mengele a devenit un “caz” dupa razboi, prin ’47 daca nu ma-nsel, … iar seful sau a fost decorat de jidani ca un “Drept” intrevpopoare…, deci, binefacator al jidanilor.
    Unele din activitatile lui Mengele nu erau regulate de etica medicala moderna si nici interzise.
    De altfel, toate documentele referitoare la peioada in care Mengele a lucrat in lagar au fost capturate de americani care au folosit rezultatele si au continuat exact pe aceeasi directie ce a facut Manegele, in principal cercetari. Nimeni nu i-a acuzat pe acesti veritabili “urmasi” dar fantezia holo-holo s-a mai imbogatit cu o frauda morala si intelectuala, cu o inventie jidaneasca fara sa aiba corespondent in realitatea obiectiva.

  2. Asta inseamna istorie falsificata, inseamna minciuna la nivel mondial. Prin astfel de manevre mizerabile jidanimea si-a creat o falsa imagine de popor ostracizat, iar in prezent se infiltreaza in conducerea multor tari unde au interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *