Home / Educativ / Avem dreptul la insurecţie ca drept fundamental al omului

Avem dreptul la insurecţie ca drept fundamental al omului

Călin Kasper
Incorect Politic
Octombrie 9, 2024

Avem dreptul la insurecţie ca drept fundamental al omului

Avem dreptul la insurecţie ca drept fundamental al omului

Site-ul naţionalist incorectpolitic.com a publicat un articol al domnului Vasile Zărnescu, neobosit luptător pentru adevăr şi dreptate, în care autorul afirmă cu argumente, că orice popor are dreptul de a-şi schimba guvernul chiar prin forţă, dacă el nu-l mai reprezintă.

Domnul Zărnescu aduce în discuţie mai multe documente importante, recunoscute la nivel mondial, care consfinţesc acest drept inalienabil al neamurilor şi popoarelor. Îndrăznesc să aduc şi eu în atenţia cititorilor un document la fel de important, ca şi cele prezentate de domnul Zărnescu (Declaraţia universală a drepturilor omului, aprobată de ONU la 10 decembrie 1848, Declaraţia universală a omului şi cetăţeanului din 1793 din timpul revoluţiei franceze) şi care consfinţeşte încă odată dreptul unui popor de a-şi alunga conducătorii trădători şi ticăloşi. Documentul este faimos şi a fost ratificat în data de 4 iulie 1776 de Congresul American, fiind cunoscut sub denumirea de “Declaraţia de independenţă a Statelor Unite ale Americii”. Iată citatul din această declaraţie, care este cunoscut şi sub denumirea de “dreptul la revoluţie”:

“Noi considerăm aceste adevăruri evidente, că toți oamenii sunt egali, că ei sunt înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile, că printre acestea sunt Viața, Libertatea și căutarea Fericirii. Că, pentru a asigura aceste drepturi, Guverne sunt instituite printre oameni, izvorând puterile lor doar din consimțământul celor guvernați, Că atunci când orice Formă de Guvernare devine distructivă acestor scopuri, este dreptul poporului de a o modifica sau elimina, și să instituie o nouă Guvernare, stabilindu-i fundația pe astfel de principii și organizându-i puterile în asemenea formă, încât să le pară lor cel mai probabil să producă Siguranță și Fericire.”

De ce consider eu această declaraţie foarte importantă? Pentru simplul fapt că consfinţeşte dreptul omului la Fericire. Şi dacă un popor nu e fericit, are dreptul sa se răscoale!!! Eu nu analizez aici părțile bune ale socialismului lui Ceauşescu şi nici greşelile, ci vreau doar să subliniez că poporul român în acea perioadă neagră nu a fost fericit. Această realitate a fost suficientă, pentru a-i da dreptul de a alunga acel guvern de la putere. Şi după ce mulţi şi-au vărsat sângele pentru “noua libertate”, după 35 de ani poporul român este şi mai nefericit. Şi dacă nimeni nu a condamnat în 1989 dreptul neamului românesc de a-şi alunga conducătorii, nimeni n-ar avea dreptul nici acum, dacă se va produce un eveniment asemăntor. Singurul în drept de a stabili dacă gradul lui de nefericire a atins masa critică, este neamul românesc.

Întrebarea fundamentală este dacă şi când va înţelege neamul românesc că aşa nu mai merge şi va trebui să pună mâna pe bâtă? Ca să răspund la această întrebare arzătoare, aduc ca argumente profeţiile despre români apărute acum 100 de ani, ale unui om considerat sfânt pe mai multe continente şi care născut în altă religie, s-a creştinat sub puternica impresie pe care i-a făcut-o învăţătura lui Christos. Este vorba de indianul Sundar Singh. Iată câteva pasaje din acea profeţie, în care Singh vorbeşte despre misiunea divină a poporului român, de a porni de pe crestele Carpaţilor Mişcarea de Reîncreştinare a lumii:

– Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat al întregii omeniri.

– Spusele mele nu trebuie să vă determine să mă consideraţi un fanatic simpatizant al românilor, ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat, făra putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adaugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer.

În adâncă consonanţă cu profeţia lui Singh sunt versurile Sfintei Tinereţi legionare:

Garda, Căpitanul,
Ne preschimba’n şoimi de fier,
Ţara, Căpitanul,
Şi Arhanghelul din cer.

Să continuăm cu profeţia lui Sundar:

– În anii şi lunile ce vor veni, în ţara trăirii voastre (Romania), scoarţa pământului va lua foc, clima va suferi unele schimbări, cutremure simţitoare vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime, vor nimici îndrăzneala oamenilor bazaţi numai pe aşa-zisa putere a ştiinţei.

– Ingeniozitatea omenească pusă în slujba răului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime şi pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi sau perverşi.

– Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur.

– România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ”NOU CANAAN”, iar Bucurestiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. În marele oraș sfânt București se va construi cel mai MONUMENTAL LĂCAŞ SPIRITUAL de comuniune cu Dumnezeirea.

– România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu în conjunctura internatională şi prin mila providenţei va ieşi aproape neafectată din situaţia conflictelor războinice mondiale, declarându-se, datorită spiritualizarii extraordinare, ţară neutră, ce îşi va asuma rolul de nucleu ireproşabil al înţelepciunii şi Iubirii.

Fac o nouă divagaţie, ca să vă spun, dacă nu ştiţi, că singurul om politic român care are un plan de a asigura neutralitatea României este Doamna Diana Şoşoacă, cu proiectul polului balcanic, o zonă neutră, care va asigura suveranitate, independenţă, securitate şi prosperitate ţărilor membre. După cum se vede, sataniştii sunt cei care vor să întârzie aceste proiecte insiprate de divinitate iar Diana Şoşoacă care este ajutată de “majoritatea sfinţilor din cer” se luptă pentru a le realiza. Cine o sprijină este de partea divinităţii, cine nu va pieri, pentru că nimic nu poate învinge voinţa lui Dumnezeu. Aveţi deci grijă cum vă poziţionaţi.

Zice mai departe Sundar Singh:

– În cele din urmă toţi duşmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei ţări şi plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu toţii, căci va fi un semn ceresc, fiindcă în timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor înconjura, dar ea va rămâne neatinsă, întocmai ca o paradisiacă oază verde.

– Crime, lepra, holera şi multe alte boli înspaimântătoare, printre care câteva COMPLET NOI, necunoscute înainte, vor bântui scoarţa pământului, afectându-i mai ales pe cei răi.

– Ca indian, eu intuiesc că Bunul Dumnezeu a vrut să aleagă dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, terorizat, vândut şi cumpărat, care aproape la fiecare război a fost piaţă de tocmeală dintre cei ce se războiau.

(Sundar Singh enumără mai sus motivele pentru care Dumnezeu i-a ales pe români ca să fie Neamul Ales.)

– Misiunea principală pentru răspândirea în Asia a creştinismului cu adevărat spiritual, este destinată poporului rus.

(Înţelegeţi acum de ce sataniştii urăsc neamul românesc şi poporul rus şi le vor distrugerea cu orice chip? Numai că de la dorinţă la realizare, e un pas mare, pe care nu-l vor putea face, pentru că voinţa lui Dumnezeu este alta. Înţelegeţi de ce se atacă biserica, preoţii şi tot ce e sfânt?)

– Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesară pedeapsa, se va face prin poporul chinez – rasa galbenă – în colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeieşti.

– În România se va construi un canal care va uni Dunărea cu marele oraș reconstruit al Bucureștiului.

– România va ajunge una din cele mai prospere şi îmbelşugate ţări, trăind în pace cu toţi vecinii săi. Basarabia va fi realipită Romăniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti această ţară aleasă şi va renunţa la această provincie care va da naştere la multe neînţelegeri. Într-un viitor mult mai îndepărtat însă, toate teritoriile învecinate României se vor alipi, formând împreuna Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se gândească demult.

(Putem cu toţii vedea că Diana Şoşoacă este singura vizionară care merge pe calea voinţei divine. Ea susţine pacea, luptă pentru formarea polului balcanic neutru şi suveran şi doreşte alipirea teritoriilor româneşti din Ucraina deţinute de acest stat satanist ilegal, doreşte relaţii normale cu Rusia, fiindca unirea cu Basarabia nu se va putea face decât “dacă poporul rus va renunţa la această provincie”.)

– În vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni în ajutorul lucrării pe care România o va avea de îndeplinit în lume.

(Deja poporul rus vine în întâmpinarea acestei dorinţe divine, invitând-o de Diana Şoşoacă la Întâlnirea Ţărilor organizaţiei BRCS din Rusia, care va avea loc între 22 şi 24 octombrie 2024. Vă daţi acum seama de ce i se pun Dianei Şoşoacă tot soiul de piedici în cale şi de ce este defăimată prin toate mijloacele? Eu însă am încredere absolută în ea, pentru că merge pe linia lui Dumnezeu şi are protecţia lui.)

– În Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicină şi sănătate vor fi extraordinare, situând, de asemenea, această ţară pe primul loc în lume.

(Sper că vă este clar de ce se încercă cu disperare distrugerea tuturor fabricilor de medicamente din România. Şi cu toate încercările, Antibiotice Iaşi, Terapia Cluj, care acum aparţine unui concern japonez, sau Farmec Cluj, producătoarea Gerovitalului H3 încă mai există, dovedind că spusele lui Sundar Singh nu sunt vorbe în vânt.)

– Poporul iudeu va fi aproape singurul care se va opune cu îndărjire influenţei binefăcătoare crescânde a poporului român cunoscator al Tainelor Dumnezeieşti, dar în finalul acestei lupte se va convinge chiar el că adevărul susţinut de poporul român este una cu Dumnezeu şi apoi nu va mai lupta împotriva Divinităţii.

(Ce prezice aici Sundar e extrem de important. Deci jidanii se vor opune cu îndârjire Divinităţii, încercând cu diperare să distrugă neamul românesc, identitatea şi credinţa lui şi se tem înainte de orice de apariţia unui nou Căpitan, care să-i conducă pe români pe drumul ridicării spirituale, de creare a OMULUI NOU care va fi garanţia prosperităţii, adică o românie frumoasă ca soarele sfânt de pe cer şi iubitoare de Dumnezeu. Deci, cine luptă contra acţiunilor antiromâneşti ale unor jidani acum, nu face altceva decât să grăbească împlinirea voinţei divine. Şi pe linia Căpitanului este acum Diana Şoşoacă.)

– Acest popor ales va trece înainte de a ajunge aici prin trei mari încercări.

(Care sunt acestea nu sunt precizate de Sundar, dar le-a descris Corneliu Zelea Codreanu în lucrarea lui doctrinară “Cărticica Şefului de Cuib”. Ele sunt:
1) Muntele suferinţei
2)Pdurea cu fiare sălbatice
3)Mlaştina deznădejdii.

Cine vrea amănunte, să citească capitolul al IX-lea din Carticica sefului de Cuib.)

– În final Dreptatea, Adevarul şi Lumina spirituală va triumfa. Deşi trâmbiţele Adevărului vor suna pretutindeni, mai ales pe pământul Noului Ierusalim – România, aici va fi dusă lupta cea mai aprigă.

Deci, timpul încă n-a sosit şi mai avem posibilitatea, cei care doresc, să strângă rândurile în jurul celor care ne reprezintă, precum domnul Zărnescu, generalul Theodoru, Miron Manega, Domnul Amititeloaie, Domnul Florin Colceag şi desigur Diana Şoşoacă. Toţi aceşti aleşi ai neamului o recunosc drept noul Lider şi ea, dacă timpul va fi copt, ne va duce la victorie. Dacă nu, vor veni în urma ei altii, care vor împlini visul Căpitanului şi voinţa lui Dumnezeu. De partea cui va fi victoria până la urmă şi cine va cădea cu capul în ţărână, eu nu am nici cea mai mică îndoială. Doamne, ajută!

2 comments

  1. Katana N’ Samurai

    Vorbiţi rătăcitor despre o profeţie falsă, cea pusă pe seama lui Sundar Singh, indianul care era mort de foarte mult timp, din 1929, când aceasta profeţie a fost lansată prin copii dactilografiate în România de către o grupare religioasă pirat de pe vremea comunistă, în anii 70, urmare a şedinţelor de spiritism prin care această grupare a „maicii Veronica” (Veronica Gurău) şi a lui George Văsâi, consortul ei sau „coleg de apartament“, ar fi luat legătura cu acest spirit. Dezizulionat că nici o aşteptare nu i s-a împlinit, în 2001 George Văsâi s-a sinucis. Dacă vă uitaţi pe şedinţele lor de spiritism, căci au fost publicate, veţi vedea rătăciri bolnave cum e aceea că la un moment dat ei intră în comunicare cu „spiritul Maicii Domnului“ care le spune ceva, spectatori la comunicare intervin spunând că e ceva fals, iar apoi intră altă „Maica Domnului“ în comunicare, care le spune că cea dinaintea ei era o escroacă şi întradevăr a minţit, şi aşa mai departe spre smintirea totală. În aceste condiţii a apărut şi comunicarea „profeţie“ a lui Sundar Sinhg, falsă profeţie, căci vine post-mortem, pe care unii „editori“ ulteriori din underground au şi modificat-o mereu cum au vrut ei, în fel şi chip, încât există şi o variantă puternic iudaizată în care se spune că Bucureştiul va deveni Noul Ierusalim al lumii, unde autohtonii îi vor sluji cu dragoste pe evreii care se vor strămuta aici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *