Home / Actualitate / ANTI C.C.R. – OMUL ARE DREPTUL LA INSURECȚIE!

ANTI C.C.R. – OMUL ARE DREPTUL LA INSURECȚIE!

Colonel (rtg.) Vasile I. ZĂRNESCU
Incorect Politic
Octombrie 6, 2024

ANTI C.C.R.OMUL ARE DREPTUL LA INSURECȚIE!

Colonel (rtg.) Vasile I. ZĂRNESCU

 

Încă din 2005, cînd eram redactor-șef al revistei SANTINELA, a Partidului Stîngii Unite, condus de ex-deputatul P.R.M.-ist Ilie Neacșu, și pînă acum am militat pentru desființarea Curții Constituționale a României, ca fiind o instituție toxică, o excrescență politică, fără valoare juridică, deoarece „joacă“ după cum îi „cîntă“ Puterea.

Desigur, desființarea ei nu se putea face decît prin modificarea Constituției, Constituție instituită prin criminala revizuire din noiembrie 2003; contra acestei revizuiri împotriva căreia publicasem, în octombrie 2003, un studiu extins[1]. Dar va fi eliminată cu proxima ocazie. Iar această ocazie va veni curînd, prin răsturnarea actualului regim antinațional, antiromânesc, construit de trădătorii de Neam și Țară.

În ianuarie 2010, Traian Băsescu și „marele“ jurist Emil Boc au anulat cumulul pensiei cu salariul, fără să ofere prea multe argumente – fiindcă nu le stătea în obicei să țină cont de opinia publică. În urma unor contestații, Curtea Constituțională a României a admis că respectivul cumul este legal, dar „duetul“ Boc-Băsescu, evident, nu a ținut cont de decizia C.C.R. Totuși, prin septembrie 2010, C.C.R. și-a schimbat, cu 180 de grade punctul de vedere și a dat decizia contrară: că se interzice respectivul cumul. Această interdicție s-a aplicat și de către firmele private, deși decizia se referea doar la bugetari.

Între timp, cînd activam în cadrul biroului de conducere al filialei Sectorului 2 a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, condus de către colonelul (r.) Mircea Dogaru, am militat, de acord cu conducerea S.C.M.D., pentru desființarea C.C.R. Și, la fel, inclusiv în recentele mele comentarii și emisiuni realizate de către distinsul cărturar Calistrat Marvin Atudorei de la DISTV, am amintit calitatea nocivă a C.C.R.

Astfel, în procesul penal deschis contra mea de către liderii organizațiilor jidovești Alexandru Florian-Fenstein, Maximilian Marco Katz, Aurel Vainer și Liviu-Ștrul Beris[2], spre a mă condamna la pușcărie cît mai mult, Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 2 s-a folosit, ca să confecționeze rechizitorii cît mai dure, de directiva C.C.R.  nr. 67/03.02.2005, impregnată de lichelism euroatlantic, care afirmă că „exercitarea unei propagande naționalist-șovine reprezintă, în esență, o manifestare abuzivă a drepturilor și libertăților de mai sus“[3]. Numai că studiile mele antijidovești nu reprezentau, în nici un caz, trăsăturile unei  „propagande naționalist-șovine“! Dar, zice unul, ce nu face un porcu-ror „pentru cîțiva dolari în plus“! Vedeți, pentru o argumentare extinsă, Apelul meu către Curtea de Apel București, care mi-a eliminat condamnarea de 13 luni închisoare cu suspendare[4].

Și iată că Curtea Constituțională a României nu este cîtuși de puțin constituțională și își dă din nou în petic: elimină candidatura doamnei Diana Iovanovici Șoșoacă la președinția României, motivînd eliminarea cu același veșnice marote jidovești: că are discursuri antisemite, discriminatorii, xenofobe, de incitare la violență etc.

În mod evident, contestația depusă de fosta stewardesă Amalia Bellantoni[5] și fostă membră a partidului S.O.S. România are un vădit aspect vindicativ și este motivată de excluderea ei din partid și pierderea unei cariere politice, fiindcă se voia europarlamentar și membră a Consiliului Județean Călărași! Cu atît mai condamnabilă este decizia C.C.R.!

În studiile mele am demonstrat indubitabil că jidovii care au invadat Palestina după anul 1900 și, îndeosebi, după 1945, și au format actualul stat criminal numit ilegal Israel nu sunt semiți – demonstrație bazată pe lucrarea Khazaria, a savantului iudeu A.N. Poliak[6] – tipărită în 1943, la Tel Aviv –,  pe cartea lui Jakob Brafman, Le Livre du Kahal[7], tipărită în 1873 la Odesa, pe cartea fizicianului atomist ashkenaz Arthur Koestler, Al 13-lea trib – Khazarii, tradusă și în românește de editura Nagard, a lui Iosif Constantin Drăgan, pe studiul celebru The Controversy of Zion, al americanului Douglas Reed, pe discursul celebru[8] al lui Benjamin H. Freedman, pe cartea Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul și Francmasoneria a lui Nicolae Paulescu și a multor altor lucrări, scrise de autori iudei și goyimi! Este evident că pe „italianca“ de așternut Amalia Bellantoni nu o dă cultura afară din casă.

Dar este la fel de adevărat că și membrii Curții Constituționale a României fac din ignoranță o virtute. O atestă chiar Raportul nr. 21424-1[9] al Comisiei Judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii, care a lăudat decizia Judecătoriei Sectorului 3, care mă condamnase la 13  luni de pușcărie cu suspendare!

Dar, surpriză: Raportul 21424-1 a fost publicat la adresa de la nota 9 imediat după postarea sentinței de condamnare a Judecătoriei Sectorului 3, dar, după ce s-a publicat sentința Curții de Apel București – a cărei pronunțare s-a amînat de 6 (șase) ori, ca dovadă a presiunii colosale exercitate de factorul politico-administrativ – recte președintele șmenar Klauss Werner IonaniSS – asupra completului de judecată, Raportul 21424-1, foarte stufos, de peste 100 de pagini, a fost șters de pe site-ul C.S.M.!

Doamnă ministră a Ju$tiți€i Alina Gorghiu: vă rog să le tăiați salariile magistraților – judecătorilor și porcu-rorilor – care au confecționat Raportul 21424-1, căci, de vreme ce a fost șters, înseamnă că nu a valorat nimic – ba, mai mult, a fost dăunător, a fost toxic prin ceea ce preconiza: educarea magistraților, a polițiștilor, a ziariștilor despre cum să gîndească după calapodul jidovilor și să „demonstreze“ că a existat un „Holocaust“ (cu Hî mare) peste tot, inclusiv în România, deși România a fost singura țară din Lume care i-a protejat – din  păcate – pe jidovi! Ba, mai mult, să-i dați afară din Justiție și să-i bagați la pîrnaie pentru comiterea de falsuri intelectuale în formă continuată! Curtea Constituțională a României trebuie desființată acum, printr-un amendament la actuala Constituție, pe care au încălcat-o toți potentații! Dacă tot suntem „parteneri strategici“ ai S.U.A., măcar să împrumutăm această modalitate de a amenda Constituția după model american: adăugarea de amendamente!

Referitor la „incitarea la violență“, la „ură“ – care, oricum,  nu poate fi cuantificată spre a fi înscrisă în lege, cum clamează ideologii jidovi și jidoviții lor –, apelez la distinsa și apriga apărătoare a românității, doamna Diana Iovanovici Șoșoacă, să înceapă orice discurs cu citarea celui de-al treilea Considerent din Declarația Universală a Drepturilor Omului, aprobată de O.N.U. la 10 decembrie 1948: „Considerînd că este esențial ca drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluţie extremă, la revoltă împotriva tiraniei şi asupririi,…[10]

Deci, concluzia este clară: dacă omul nu este ocrotit de „autoritatea legii“ – și este evident că nu este ocrotit, ci, dimpotrivă, este asuprit de staul mafiot (Băsescu dixit) –, atunci omul va fi silit, în mod întemeiat – de realitate, ca să își facă dreptate singur – să recurgă la revoltă împotriva tiraniei şi asupririi“! A cita acest Considerent nu înseamnă „incitare la violență“, ci afirmarea unui drept sacru!

Înseamnă, în termeni echivalenți, că OMUL ARE DREPTUL LA INSURECȚIE!

Într-un articol din Declarația Universală a Omului și Cetățeanului, proclamată în 1793, de Revoluția Franceză, scria că omul „are dreptul sacru la insurecție“!

Acest drept este înscris – într-o formă mai laconică și mai impersonală – în Declarația Universală a Drepturilor Omului, formulată de O.N.U., încă actuală, pînă nu apucă ăștia s-o schimbe! Un mare jurist român, Grigore Geamănu, a publicat cartea DREPTUL LA INSURECȚIE! Cine are vreun exemplar al acestei cărți, îl rog să îmi dea o copie ca să o putem republica! Pentru ca românii să afle și de acest drept, consfințit în legislația internațională și să nu se mai lase prostiți de propaganda trădătorilor din fruntea țării cu apelul ipocrit la „stabilitate politică“.

Actuala „stabilitate politică“ clamată de așa-zisa „clasă politică“ nu înseamnă decît stabilitatea lor pe funcții pentru a jefui mai ușor „poporul prostit cu televizorul“! Am arătat, recent, că nu avem o „clasă politică“, ci avem o clicocrație cleptocrată[11]! Dovada concretă este că toate partidele importante care au condus România nu sunt decît clici de hoți, care, în ultimul deceniu au comis un act unicat pe plan mondial: Puterea s-a unit cu Opoziția – prima dată sub alianța A.D.L., formată din P.S.D.+P.N.L.+U.D.M.R., condusă de Victor Ponta, Crin Antonescu-Vorbete[12] și Constantin (?!), iar a doua oară sub forma P.S.D.+P.N.L.+U.D.M.R., condusă de Marcel Ciolacu+Nicolae Ciucă+Hunor Kelemen[13]!

Români! Nu vă mai lăsați prostiți de actualii guvernanți – care s-au rotit „democratic“ la Putere pentru a vă exploata! Alegerile „democratice“ sunt o farsă continuată de 35 de ani! Toate alegerile au fost fraudate și vor fi furate în continuare!

Români! Puneți mîna pe arme și alungați-i de la Putere!

[1] Cf. https://www.incorectpolitic.com/constitutia-alienata-si-alienanta-sau-statul-de-drept-curmezis-1/ ;

https://www.incorectpolitic.com/constitutia-alienata-si-alienanta-sau-statul-de-drept-curmezis-2/

[2] Cf. https://www.incorectpolitic.com/un-nou-proces-impotriva-lui-vasile-zarnescu-cazul-vasile-i-zarnescu-contra-alexandru-florian/

[3] Cf. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/59348

[4] Cf.  https://www.incorectpolitic.com/un-nou-proces-impotriva-lui-vasile-zarnescu-cazul-vasile-i-zarnescu-contra-alexandru-florian/; și: https://www.incorectpolitic.com/justitia-stalinista-a-romaniei-procesul-colonelului-vasile-zarnescu-concluzii-scrise-suplimentare/ ; https://www.incorectpolitic.com/plangere-penala-impotriva-judecatorul-cristian-dumitru-magistratul-care-l-a-condamnat-pe-vasile-zarnescu-la-inchisoare-pentru-delict-de-opinie/

[5] Cf. https://www.antena3.ro/politica/daca-e-nevoie-depun-alta-contestatie-la-ccr-femeia-care-a-scos-o-pe-sosoaca-din-cursa-prezidentiala-face-dezvaluiri-la-antena-3-cnn-723698.html

[6] A.N. Poliak, Khazaria, pe https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46697-a-n-poliak-si-khazaria.html

[7] Cf. https://archive.org/details/brafmanjacoba.lelivredukahal1873/page/n3/mode/2up

[8] Cf. https://www.youtube.com/watch?v=pdlEjahpyDk

[9] Cf. http://www.inspectiajudiciara.ro/mix-content/assets/inspectia-judiciara/uploads/2021-05/raport-21424-1-637565217578107374.pdf , pag. 94.95.

[10] Cf. https://anp.gov.ro/wp-content/uploads/sites/33/Documente%20utile%20pdf/DeclaratiaUniversalaaDrepturilorOmului.pdf

[11] Cf. https://www.incorectpolitic.com/colonel-vasile-zarnescu-nu-avem-o-clasa-politica-ci-avem-o-clicocratie-cleptocrata/ ; http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html

[12] Cf. https://www.nationalisti.ro/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-peste-mort-de-trei-zile/

[13] Cf. https://curentul.net/2010/03/13/kelemen-hunor-un-fascist-in-guvernul-romaniei/ ; https://necenzuratmm.ro/administratie/44036-kelemen-hunor-un-fascist-in-guvernul-romaniei.html

One comment

  1. pana una-alta au aparut doar baliverne:ce a scris CCR?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *