Home / Actualitate / Veridica încearcă să demonteze un articol Incorect Politic și eșuează lamentabil

Veridica încearcă să demonteze un articol Incorect Politic și eșuează lamentabil

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Octombrie 8, 2024

Veridica încearcă să demonteze un articol Incorect Politic și eșuează lamentabil

Veridica încearcă să demonteze un articol Incorect Politic și eșuează lamentabil

Site-ul Veridica.ro s-a obosit să “combată dezinformarea” legându-se de un articol publicat de Vlad Voicu pe Incorect Politic despre cum jidanul din spatele Open AI vrea să facă o noua inteligență artificială cenzurată politic.

Veridica:

ȘTIRE: „Da, creierul din spatele OpenAI, Ilya Sutsgever, (jidan) a strâns 1 miliard de dolari pentru o nouă „inteligență artificială orientată spre siguranță” care va fi proiectată și construită în Tel Aviv, Israel.

Lasă-mă să ghicesc: siguranță în sensul în care Mark Zukerberg o folosește întotdeauna ca scuză pentru a elimina orice conținut politic veridic și a se asigura că numai minciunile aprobate sunt permise pe această platformă jidano-centrică.

Practic, o „siguranță” construită de iudeii din Israel înseamnă că va fi special concepută pentru a oferi numai răspunsuri care să favorizeze puterea și banii în mâinile lor și să slăbească și să suprime toate celelalte populații și persoane. Asta înseamnă „siguranță” în limbajul jidovesc.”

NARAȚIUNE: Evreii urmăresc suprimarea întregii populaţii a globului, printr-un program de inteligenţă artificială care va manipula toate informaţiile din mediul digital.

Tembelilor de la veridica trebuie explicat ca la copii: Titlul lui Vlad Voicu menționează că jidanul respectiv vrea sa facă “O NOUĂ” inteligență artificială cenzurată politic, această formulare implică faptul că actuala inteligentă artificială de la OpenAI (ChatGPT) este deja cenzurată politic. Narațiunea nu spune undeva că jidanii “vor manipula toate informațiile din mediul digital”, ci doar că vor manipula informațiile care vin prin noul program de la OpenAI. Veridica a mers mai departe și susține de la sine că Jidanii vor să manipuleze toate informațiile din mediul digital și este adevărat, doar că nu pot să o facă din punct de vedere tehnic. Încă este libertate pe Internet, altfel n-ai putea citi acest site.

DE CE ESTE FALSĂ NARAȚIUNEA: În ciuda afirmaţiilor extremiştilor români, cercetările echipei fostului angajat al OpenAI, Ilya Sutsgever, nu urmăresc crearea unei inteligenţe artificiale ostile umanităţii, ci a uneia sigure, care să nu prezinte vreun pericol pentru oameni. Argumentul că noua IA va fi controlată de oculta evreiască este doar o invenţie menită a alimenta discursul antisemit, înglobat metanaraţiunii care susţine că, sub pretextul protejării populaţiei de IA – un adevărat pericol pentru omenire – , elitele globaliste vor implementa noi măsuri restrictive, care vor duce chiar la exterminarea acesteia.

Nimeni nu a folosit exprimarea “inteligență artificială ostilă omenirii”, tot ce-a spus Voicu este că platforma nouă de la OpenAI va fi jidano-centrică și corect-politică, cum este actualul chatGPT, pe care nu-l poți întreba despre holocaust că îți va răspunde cu vocea creatorului Sam Altman care bineînțeles susține narațiunea oficială cu grămada de papuci din Polonia și dușurile gazoase de la Auschwitz.

” Argumentul că noua IA va fi controlată de oculta evreiască “ , după cum scrie Veridica, este un fir logic de gândire având în vedere cum este actuala chatGPT și cum aceste filtre de “etică” și “siguranță” se referă la cenzurarea unor idei politice favorabile regimurilor naționaliste autoritare sau care contrazic narativele principale cu privire la democrație.

O privire mai atentă asupra entităţilor care au contribuit financiar la noul demers al lui Sutsgever dezvăluie prezenţa, printre investitori, a unor firme cu interese economico-financiare în toată lumea, de la SUA şi vestul Europei, până în Rusia, China sau India. De exemplu, Sequoia Capital, o firmă americană specializată în investiții în companii de IT aflate la început de drum, cuprinde sub firma-mamă, trei entități diferite, concentrate fiecare pe arii greografice diferite, grupate astfel: Statele Unite și Europa, India și Asia de Sud-Est, și China. La fel, DST Global, un alt investitor în compania lui Ilya Sutsgever, este o firmă de investiţii cu birouri în New York, Londra, Beijing şi Hong Kong, concentrându-şi majoritatea operaţiunilor în China. Firma a apărut, iniţial, ca o subsidiară a companiei ruseşti Digital Sky Technologies, devenită ulterior Mail.ru Group, şi transformată în prezent în VK, cea care deţine reţeaua rusească de socializare VKontakte.

Ne spui și numele investitorilor, numele patronilor și fondatorilor acestor firme sau asta ar fi antisemit?

Speculaţiile legate de felul în care creaţia echipei coordonate de Sutsgever va furniza informaţii contrazic însăşi definiţia inteligenţei artificiale, care presupune că ea învaţă singură, nu este programată ce să comunice utilizatorului final.

Realitatea însăși și istoria recentă contrazic argumentele celor de la Veridica, Tay-AI era o astfel de inteligență care învăța singură și a învățat prea multe, a spus că Hitler era bengos și a fost închisă urgent de Microsoft. ChatGPT refuză să accepte documentele furnizate când vine vorba de holocaust, adică rapoartele și expertizele tehnice ale lui Fred Leuchter și Germar Rudolf sunt discreditate și autorii denigrați, robotul nu are obiectivitate când vine vorba de studiul istoriei, ci o dă înainte cu propaganda “ocultei jidovești” (dacă tot vă place termenul) despre cum totul s-a întâmplat așa cum au scris învingătorii din ultimul război în cărțile de istorie.

De altfel, fondatorul iniţiativei a şi afirmat, în mai multe rânduri, că scopul primordial al cercetărilor sale nu este obţinerea profitului, ci crearea unei inteligențe artificiale sigure, în sensul împiedicării acesteia de a cauza vreodată rău umanităţii. El a mai afirmat că vor trece câţiva ani până când echipa sa va obţine un produs ce poate fi lansat pe piaţă, iar până atunci singura activitate a companiei va fi cercetarea ştiinţifică, excluzând total comercializarea de software.

Nimeni n-a spus că scopul e profitul, scopul este evident condiționarea oamenilor să nu mai gândească pentru ei, apelând constant la bot și primind narațiunile cușer, aprobate de filtrele impuse de jidanii de la OpenAI. Pe lângă partea științifică și tehnică a organizației, există o vădită cenzură politică evidențiată atunci când abordăm subiecte gen imigrația non-europeană, planul Kalergi, agenda LGBT, neo-marxismul din universități și evident holocaustul.

Probabil că au folosit chatGPT să scrie articolul și de aceea e atât de slab.

Suntem flatați că Veridica ne citește și credem că într-un concurs liber de idei și în lipsa finanțării motivate ideologic ar da faliment.

Veridica încearcă să demonteze un articol Incorect Politic și eșuează lamentabil

2 comments

  1. Chirurgul specializat in operatiile nervilor de pe creier, Philippe Ploncard d’Assac, declara paranoiaca si maniacala – adica patologica – desprinderea de realitate pe baza careia discursul iudaic revine in textele lor iudaice , nonstop, cu aceeasi obsesie de baza, incepand cu Talmudul , ca toate bogatiile lumii le vor apartine lor, iudeilor , intr-un final !
    Lor, rasa autoaleasa, superioara tuturor raselor de pe lume.
    Acest grad extrem de narcisism spune totul .
    Aceasta obsesie duce la boala care considera “antisemitism”, orice critica adusa iudeilor, intrucat ei singuri s-au autoales intr-o rasa exacerbat de etnocentrica, situata de-asupra tuturor popoarelor . AUTODECLARATA INTANGIBILA !!!

    CA BAGA LUMEA LA INCHISOARE DACA-I CRITICA PE EI SI CRIMELE LOR CONTRA UMANITATII, CA CELE ALE MACELARULUI NETANYAHU, PUNE TOTUSI PE GANDURI PE EVREII LUCIZI, GEN JEFFREY SACHS CARE N-ARE DELOC CHEF SA MOARA CU O BOMBA IN CAP, TRIMISA PRIN PROVOCAREA LUI PUTIN DE CATRE NEOCONI , CLONELE LUI NETANYAHU .
    DAR PANA ATUNCI , S_AU INMULTIT TROLII MOSSADULUI PE BLOGURILE NOASTRE CACI MUNCA LE PUTE TROLILOR MOSSADULUI CARE TRAIESC CA NISTE BELFERI -PARAZITI CU PATENT, CU BANII SMULSI ROMANILOR – 150 MILIARDE EURO ANUAL, DECLARA SAVANTUL CORVIN LUPU – ROMANI REDUSI LA MIZERIE EXACERBATA, CARE TRAIESC DIN MUNCA GREA SI PE CARE OCUPANTUL JEFUITOR, NU SUPORTA SA-L AUDA PLANGANDU-SE !!!
    DECI IL STAMPILEAZA IN “ANTISEMIT” SI-L DA MEREU IN JUDECATA CA SA-L BAGE LA INCHISOARE !
    DAR PANA CAND LE VA MERGE CAPACUL DE PLUMB, EI NU SE INTREABA, CACI CRIMINALUL, IN TOATA PATOLOGIA LUMII , ISI URASTE VICTIMA !!!

    AM ZIS, DE CAND LUMEA SI PAMANTUL, CRIMINALUL ISI URASTE VICTIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    PROBLEMA E CA OMENIREA SE REVOLTA PE MASURA CE INCEPE SA ARATE CU DEGETUL , CINE-I CRIMINALUL ???
    CA NU DEGEABA KILL GATES SI KLAUS SCHWAB AU DECLARAT, IMPREUNA CU ADEPTII LOR CONGENERI, CA DIN 8 MILIARDE, CATI SUNTEM PE PAMANT, NOI TREBUIE SA FIM REDUSI, LA MAXIMUM 500 DE MILIOANE !!!

    ATI INTELES CE FRICA LE ESTE ACESTOR OAMENI BOLNAVI, DE OMENIREA INTREAGA, INCAT SA ASPIRE SA NE UCIDA PE TOTI , CU IMPLANTURI AI IN CAPETE, USOR DE UCIS LA O SIMPLA APASARE PE BUTON ?

    RAMANE DE VAZUT CE SE VA INTAMPLA PE VIITOR , CU ACESTI DUMNEZEI AUTOPROCLAMATI , PUTREGAIUL PLANETEI
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CACI ROATA LUMII SE ROTESTE, SI EA, TOT NONSTOP !!!
    CA BOALA LUI NETANYAHU !

    VIZIBILA BOALA ………………………………………………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *