Home / Chestiunea Jidănească / Autoritățile financiare din SUA îi dau voie lui George Soros să cumpere peste 200 de posturi de radio

Autoritățile financiare din SUA îi dau voie lui George Soros să cumpere peste 200 de posturi de radio

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 4, 2024

 

FCC tocmai a publicat textul deciziei sale 3-2 de a aproba achiziționarea de către un grup susținut de Soros a peste 200 de posturi de radio.

Decizia de astăzi a Comisiei este fără precedent. Niciodată până acum Comisia nu a votat pentru a aproba transferul unei licențe de difuzare – cu atât mai puțin transferul licențelor de difuzare pentru peste 200 de posturi de radio din mai mult de 40 de piețe – fără a urma cerințele și procedurile codificate în legislația federală. Nici măcar o singură dată.

https://www.fcc.gov/document/fcc-approves-license-transfer-new-audacy

2 comments

  1. Iudanii au control pe toată presa, iar presa jidănită este un adevărat cancer al întregii omeniri. Cum rezolvăm problema asta? Noi suntem săraci și nu putem concura financiar cu ei. Ne mai țin în viață aceste site-uri alternative precum este si acesta, dar în rest e pauză totală. Toată presa e jidănită. E un dezastru!!!

    • Într-adevăr e greu pentru noi ăștia săraci să avem un post de radio sau TV cu acoperire națională, licențele sunt extrem de scumpe iar emisiile pirat sunt foarte riscante (există aparate care pot detecta direcția de unde se emite un semnal radio și în funcție de puterea lui se poate determinare locația Radio Direction Finding), am putea face pe internet asta dar nu știu cât va dura până când CNA cu ANCOM-ul vor intra pe fir să bage bețe în roate, există variante cu servere off shore dar din nou și alea costă, iar dacă ai mulți ascultători pentru un post de radio sau telespectatori pentru un post de televiziune e nevoie atunci de o bandă largă la internet care și asta costă plus că cu cât ai mai multe persoane conectate la server, serverul trebuie să fie mai puternic să poată susține uniform transmisiile radio/TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *