Home / Internațional / Românii persecutați pentru credința lor pot beneficia de drept de rezidență în Rusia

Românii persecutați pentru credința lor pot beneficia de drept de rezidență în Rusia

Incorect Politic
Septembrie 29, 2024

Românii persecutați pentru credința lor pot beneficia de drept de rezidență în Rusia

Românii persecutați pentru credința lor pot beneficia de drept de rezidență în Rusia

Via R3Media:

Premierul Rusiei, Mihail Mișutin, a aprobat o listă a țărilor care „impun atitudini distructive care vin în contradicție cu valorile spirituale și morale rusești”, scrie agenția de stat Tass.

Potrivit acestei surse, lista include 47 de țări și teritorii care „implementează politici ce impun atitudini ideologice neoliberale care contrazic valorile morale și spirituale rusești”.

Printre cele 47 de țări se numără și România. Practic, pe această listă se găsesc SUA și aliații săi. Din NATO lipsește Turcia, în timp ce din Uniunea Europeană lipsesc Ungaria și Slovacia.

Lista a fost aprobată după ce a fost întocmită de Ministerul de Externe de la Moscova. În august, Vladimir Putin a semnat un decret conform căruia cetățenii statelor incluse pe această listă vor putea obține permisiunea de a locui în Rusia dacă au „suferit” din cauza „impunerii unor atitudini distructive neoliberale”. Solicitanții nu au nevoie să știe limba rusă sau informații despre cultura și istoria Federației Ruse.

Alte detalii despre această procedură nu se cunosc, potrivit Libertatea.

Care sunt „valorile spirituale și morale rusești”?

Rusia a promovat în ultimii ani valorile tradiționale, inclusiv familia și nașterea de copii. Propaganda LGBT este interzisă în Rusia, fără ca aceste relații să fie scoase în afara legii.

Despre transgenderism nici nu poate fi vorba.

Lista țărilor considerate neprietenoase de către Rusia

Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Suedia. Alte țări europene: Albania, Andorra, Elveția, Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Marea Britanie, Monaco, Muntenegru, Norvegia, San Marino, Ucraina.

Canada, Insulele Bahamas, SUA, Coreea de Sud, Japonia, Singapore, Taiwan, Australia, Noua Zeelandă, Statele Federale ale Microneziei.

3 comments

  1. An Israeli chased down two Christian tourists, stole their cross, threw it on the ground, threw water in their faces, and spat on them

    https://x.com/CensoredMen/status/1840166728497508491

  2. Ce mutre au cei doi kgb-isti….. putin si kiril….. prieteni cu rabinul federatiei ruse….. asta spune totul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *