Home / Actualitate / Românismul se Ridică! Colonelul Vasile Zărnescu s-a alăturat SOS România!

Românismul se Ridică! Colonelul Vasile Zărnescu s-a alăturat SOS România!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 28, 2024

Românismul se Ridică! Colonelul Vasile Zărnescu s-a alăturat SOS România!

Într-un videoclip postat pe pagina partidului S.O.S. România, Diana Șoșoacă anunță faptul că domnul colonel Vasile Zărnescu a intrat alături de ea în lupta politică.

Colonelul este cel mai cunoscut pentru cartea pe care a scris-o, Holocaustul – Gogorița Diabolică, cât și pentru alte articole în același stil, pentru care a fost acționat în judecată de institutul terorist Elie Wiesel, inițial fiind condamnat la închisoare, apoi iertat în apel. Colonelul Zărnescu reprezintă un vârf viu de lance împotriva agresiunii iudeo-khazare antiromânești, demontând cu lux de argumente narativa conform căreia a existat un holocaust în care au murit șase milioane de iudei, folosindu-se de cercetările făcute de revizioniști din mai multe țări, inclusiv de scrierile unor iudei pentru a demasca falsul.

Adeziunea lui la partidul S.O.S. România îi sporește legitimitatea și confirmă încă odată autenticitatea românismului Dianei Șoșoacă.

“Îmi face o deosebită plăcere și onoare să vă fac cunoscută adeziunea domnului colonel Vasile Zărnescu, pe care îl primim cu onoare în partidul S.O.S România și care va fi unul dintre candidații noștri”, a declarat președinta Diana Șoșoacă.

Aceasta l-a felicitat pentru dosarul penal pe care l-a avut pentru antisemitism, defapt pro-românism, amintind lupta colonelului Zărnescu împotriva celor de la Elie Wiesel. Chiar la finalul videoclipului, Diana Șoșoacă a spus “Exemplu de urmat, dragi tineri!” arătând spre colonelul Vasile Zărnescu.

Ne bucurăm că în sfârșit bunul nostru prieten Vasile Zărnescu a primit recunoștința firească pe care o merită și că Diana Șoșoacă are prezența de spirit și curajul să îl primească alături de ea, să nu se ferească, să nu își ceară scuze și să nu se modereze. Dacă cineva se mai îndoia de autenticitatea ei după episodul istoric din 14 mai sau după ce a inițiat procedura de abrogare a legii Vexler, adeziunea colonelului Vasile Zărnescu la S.O.S ar trebui să elimine orice dubiu.

Dincolo de sloganurile electorale și de evidenta fraudă cvasi-permanentă a voturilor, pentru cei ce vor să participe la alegeri acum chiar au cu cine vota.

6 comments

  1. Mă bucur că acești români deosebiți vor fi alături pentru a reda demnitatea României și a o reconstrui in spiritul creștin ortodox al neamului românesc!!

  2. UN MOTIV TEMEINIC PENTRU A NE PREZENTA LA ALEGERI ȘI A VOTA SOS ROMÂNIA! Nu ar exista motiv mai mare de satisfacție decât intrarea domnului colonel Zărnescu în Parlament.

  3. Vă mulțumesc pentru apreciere și susținere morală!
    PATRIOȚI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ ȘI ANIHILAȚI TALMUDISMUL!
    Trăiască România Liberă!

  4. Maine, 29 Septembrie, la Ateneul Roman, si poimanie la Sala Palatului, orchestra filarmonica din Israel, concerte care comemoreaza “145 de ani de la acordarea cetateniilor primilor evrei din Romania”

    Sold out!

    • Cu ocazia aceasta, eu unul le-as retrage cetatenia la toti. Sunt toti jidani si nu pot fi romani. Notiunea de “cetatenie” ar trebui sa dispara. `

  5. Vasile Zarnescu este un garant pentru Sosoaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *