Home / Actualitate / Elena Lasconi se auto-exclude din spațiul pro-românesc

Elena Lasconi se auto-exclude din spațiul pro-românesc

Incorect Politic
Septembrie 17, 2024

Elena Lasconi se auto-exclude din spațiul pro-românesc

Elena Lasconi se auto-exclude din spațiul pro-românesc

Via IonCoja:

De Av. Peter Costea

Diversiunile electorale continuă. Peste tot unde mergi în România zilele astea dai peste imaginea lui Lasconi asociată cu câteva mesaje, printre care și familia. Lasconi pare să pretindă că este de partea valorilor tradiționale. Până când auzi promisiunea ei că va prioritiza parteneriatele civile în România dacă va deveni președinte.

„Susțin”, spune ea, „parteneriatul civil, cu toată ființa mea”.

Asta este o problemă. O mare problemă care din start trebuie să-i motiveze pe creștini să se mobilizeze să nu o voteze. Lasconi sparge gheața cu acest anunț în contextul alegerilor actuale. S-a transformat în vârful de lance al presiunilor elgibitiste asupra societății civile române cu care ne confruntăm la fiecare alegeri. Parteneriatele civile trebuie respinse. Trebuie să ne opunem cu toată puterea, cu mic cu mare, ca ele să fie legalizate.

Parteneriatele civile, inițiate la un nivel modest acum 35 de ani ân Danemarca, au deschis o lungă listă ulterioară a doleanțelor elgibitiștilor, culminând cu căsătoriile unisex (azi legalizate în aproximativ 40 de țări din lume), confuzie sexuală (inclusiv revoluția transgenderistă curentă), și distrugerea valorilor.

Intenția dnei Lasconi, chiar dacă va încerca să o aplice, se va izbi de un zid imens și (sper) impenetrabil: Articolul 277 din Codul Civil (2009), care interzice căsătoriile unisex și parteneriatele civile în România.

Aceste paragrafe de protejare a căsătoriei și familiei au fost scrise de mine, cuvânt cu cuvânt.

Nu au fost scrise de vreun europarlamentar.

Nici nu au fost scrise de vreun parlamentar creștin.

Nici de vreo altă vedetă politică.

Cine are urechi de auzit, să audă.

Curios, însă, în contextul acestor alegeri, toți candidații au devenit, peste noapte, creștini, iar dna Lasconi ține cu dinadinsul să vedem că poartă crucea creștină în fiecare fotografie. Este o strategie voită și intenționată, dar una care camuflează adevărul. Fără îndoială că dna Lasconi se identifică a fi creștină, dar, judecând după vorbele ei, ea deține o identitate „progresistă”, asemenea lui Harris în Statele Unite și a lui Tim Walz, candidatul la vice-președinte.

Valorile creștine nu se împacă cu „valorile elgibitiste”. Nici candidaturile pro-elgibitiste cu noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *