Home / Internațional / Globalistul iudeofil Michel Barnier numit prim-ministru în Franța

Globalistul iudeofil Michel Barnier numit prim-ministru în Franța

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Septembrie 12, 2024

Globalistul iudeofil Michel Barnier numit prim-ministru în Franța

Globalistul Iudeofil Michel Barnier numit prim-ministru în Franța

PRIMI-MINIȘTRII se schimbă, dar deciziile legale merg toate în aceeași direcție. Chiar în momentul în care am aflat de numirea unui nou prim-ministru, europenistul și globalistul Michel Barnier, joi, 5 septembrie, la începutul după-amiezii, servitorul Dumneavoastra, a fost sancționat din nou (a douăzeci și cincea oara în treisprezece ani) de tribunalul din Paris. Camera a 17-a l-a condamnat de fapt pe directorul RIVAROL la o sută de zile amendă în valoare unitară de cincizeci de euro, sau 5.000 de euro, pentru „complicitate în susținerea publică a unui act de terorism, complicitate la incitarea publică la ură sau la violență din cauza originii. , etnie, națiune, rasă sau religie, pentru complicitate la insultă publică din cauza originii, etniei, națiunii, rasei sau religiei la recidivă și complicitate la insultă publică din cauza orientării sexuale sau identității de gen.”

Nu mai aruncati zaruri, curtea este plină. La acestea se adaugă aproximativ 5.000 de euro în despăgubiri și rambursarea onorariilor avocaților (conform articolului 475-1 din codul de procedură penală) pentru repararea pretinsului prejudiciu moral al celor patru părți civile, Observatorul Jidovesc din Franța (OJDF), Organizația JidoveascăEuropeană (EJO), LICRA și Avocați fără Frontiere (ASF) dezastrului Goldnadel. Pe scurt, este pachetul complet: ou-șuncă-brânză!

Să ne amintim că pentru acest caz am fost „ridicat” de la mine de la domiciliu de cinci polițiști și jandarmi la ora 6.30 a.m. pe 26 septembrie 2023 și luat în arest toată ziua, audiat de jandarmii OCLCH, Centrala Biroul pentru Lupta împotriva Crimelor Împotriva Umanității și Crimelor Hatei, condus de generalul Jean-Philippe Reiland, decorat în iulie 2021 cu Legiunea de Onoare de către șeful statului, Republica știind să-și răsplătească slujitorii zeloși. Orice apărare a familiei tradiționale și a moralității naturale, orice opoziție față de scufundarea migratorie a țării noastre sunt considerate acum infracțiuni motivate de ură (aceasta este expresia folosită: nici măcar nu mai vorbim de infracțiuni, ci de crime!) și continentul nostru, orice critică. uită-te la versiunea oficială și obligatorie a celui de-al Doilea Război Mondial, despre activitățile unui lobby puternic și a unei entități din Orientul Mijlociu. Aici se află libertatea minții în țara noastră, cunoscută de multă vreme pentru duritatea dezbaterilor sale, vivacitatea controverselor sale, strălucirea polemiștilor săi, talentul pamfletarilor săi, finețea cântăreților săi.

În acest caz, a fost un videoclip care datează din 17 septembrie 2022, care a primit abia câteva mii de vizionări și de atunci a fost șters (nu de noi) în care servitorul Dumneavoastra a fost interogat pe diverse subiecte de actualitate, în special despre atacurile împotriva lui Charlie-Hebdo. . Orice minte intelectuală onestă și obiectivă nu a putut vedea în observațiile făcute scuze publice pentru un act terorist. A fost doar o condamnare clară a blasfemiei, dar când refuzăm să ne numim Charlie în țara noastră, suntem suspectați de admiratie fata de crimele în masă. Aici ne aflăm.

Din prudență, nu vom reproduce aici comentariile incriminante pentru că Parchetul ne-ar putea urmări din nou, chiar dacă le-am pune între ghilimele. Mai mult, procurorul nu are nicio intenție să încetinească sau să oprească procedurile împotriva RIVAROL și a directorului său. Sunt astfel convocat marți, 17 septembrie dimineața la BRDP, Oficiul pentru Reprimarea Delincvenței Personale, al cărui colțișor îl cunosc acum pe de rost, până la culoarea pereților și la numărul de uși, celule și birouri, în cadrul a două dosare noi, unul pentru interviul lung pe care ni l-a acordat comediantul Dieudonné în numărul nostru din 26 iulie 2023, specialul de vară de douăzeci de pagini (cu siguranță vom fi judecați amândoi în același timp. al secolului al XVII-lea în câteva luni) și care făcuse oarecum să scrâșnească dinții Lobby-ului (ne întrebăm de ce…), celălalt pentru un editorial de lungă luptă, cel din 13 septembrie 2023, unde am descris și denunțat, în mare măsură. detaliu, represiunea în curs împotriva dizidenților, naționali și naționaliști. Evident că acest editorial nu a încântat Parchetul, la fel ca asociațiile obișnuite ale așa-zisei lupte împotriva urii. Aceasta înseamnă că nu vom trăi o perioadă mai calmă și mai pașnică în anul care vine și că va trebui să luptăm pentru a menține poziții și a rezista atacurilor inamice.

PENTRU CĂ, cu Barnier la Matignon, nu se va schimba nimic, să nu ne amăgim. Va fi aceeași politică care va fi implementată. Atât pe plan intern, cât și în politica externă, unde pozițiile pro-NATO și pro-israeliene vor continua și chiar vor crește. Acest lucru este atât de adevărat încât un număr de miniștri care și-au dat demisia din guvernul anterior Attal își doresc în mod notoriu să facă parte din noua echipă. Trebuie spus că cu Barnier la Matignon, este într-un fel Macron care devine prim-ministru, un Macron mai bătrân, mai plictisitor și mai insipid, pentru că există diferența de hârtie de țigară între cei doi bărbați care sunt amândoi înverșunați europeniști și globalişti.

Barnier a fost comisar european, vicepreședinte al Comisiei Europene, atunci negociator șef al Uniunii Europene responsabil cu pregătirea și desfășurarea negocierilor cu Regatul Unit în contextul Brexit-ului. Pentru a obține astfel de responsabilități, care sunt pe cât de prestigioase (în aparență) pe atât de remunerative, trebuie să se acorde un anumit număr de angajamente și asigurări. Barnier a fost anterior un susținător activ al Tratatului de la Maastricht și apoi al Constituției Europene în campaniile pentru referendum din 1992 și 2005. De asemenea, a participat la pregătirea Tratatului de la Lisabona care a șters și a trădat votul referendumului din 2005, unde castigase respingerea tratatului. Barnier întruchipează cel mai rău din Chiraquismo, abandonarea suveranismului și supunerea față de o entitate supranațională și tehnocratică.

Aceasta arată în ce măsură el este omul Sistemului, slujitorul devotat al Statului Adânc. În ceea ce îl privește pe Macron, fost bancher de investiții la Rothschild, el nu și-a ascuns niciodată europeismul necondiționat, chiar dacă susținătorii săi fluturează mici steaguri UE la întâlnirile din timpul campaniei sale electorale. Ambii politicieni au o poziție centristă și știu să-și adapteze discursul în funcție de interlocutorul din fața lor. În acest sens, amândoi sunt cameleoni, fani ai „în același timp”. Pe cât de europeanist este, Barnier a adoptat în timpul primarelor republicane din 2021 o poziție aparent mai de dreapta în ceea ce privește subiectele suverane, și în special în problema fluxurilor migratorii, pentru a atrage membrii LR de bază. Dar aceasta a fost doar o postură asemănătoare unei imposturi, deoarece software-ul ideologic al lui Barnier este revoluția europeanistă, cosmopolită și in curcubeu.

A fost și ministru al Mediului în guvernul de coabitare condus de Edouard Balladur din 1993 până în 1995. Este { un cameleon } de toate modele, toate gata să gândească, toate conformismele. El este opusul unui spargator de baraje. Cu el Macron poate fi liniștit și poate dormi liniștit: Barnier va urma liniile principale ale politicii sale și, mai mult, este atât de plictisitor și insipid încât nu-l va umbri. Are carisma unei stridii și energia unui bolnav de cancer în stadiu terminal.

DE ASTA este scandalos faptul că însuși chirachianul Barnier își datorează numirea și întreținerea la Matignon doar datorită bunăvoinței și, să spunem, complicitatei active a RN în general și a Marinei Le Pen în special. Care a asigurat public (după ce l-a certificat lui Macron) că cei 126 de deputați RN (și cei 16 aliați ai lor, ‘ciottiști’ ) nu vor vota pentru a cenzura guvernul Barnier pentru că trebuia să i se acorde o șansă. Credem că visăm. Cum poate fi un partid oficial suveranist și național precum RN, foarte critic cu Uniunea Europeană, până în punctul de a susține ieșirea Franței din UE și euro până în 2017, să fie cârja macronismului și a unui europeanist de o viață, precum Barnier?

Este, în mod obiectiv, încă o trădare din partea partidului Renegarii National {Reniement national } și a liderului său apostat. Barnier poate fi și rămâne doar în Matignon și, prin urmare, să-și conducă politica detestabilă, datorită necenzurarii de catre RN. Dacă deputații RN îl cenzurează, guvernul Barnier cade imediat, adăugarea voturilor aleșilor Noului Front Popular și ale celor ale RN făcând posibilă atingerea, și chiar depășirea destul de clară, a majorității absolute. Făcând alegerea asumată de a nu-l cenzura și, prin urmare, lăsându-l să guverneze, Marine Le Pen apare, cel puțin pentru o vreme, drept salvatorul lui Macron aflat până atunci într-un impas, caci nu-si putuse găsi o soluție pentru a alege un Ministru. RN, care se pretinde a fi un partid de opoziție și anti-Sistem, apare spectaculos ca cârja Macronismului, ca asigurarea sa de viață. Acest lucru este nemaiauzit și totuși este realitatea pe care o avem în fața ochilor noștri.

Înțelegem acum mai bine motivul cinelor pariziene secrete și nocturne cu Thierry Solère, consilier apropiat al lui Macron, între Edouard Philippe și Marine Le Pen (Philippe a considerat această cină „foarte cordială”!) și între ministrul macronist al Apărării Sébastien Lecornu și președintele RN, tânărul și carieristul Jordan Bardella, imediat după dizolvarea Adunării. Ne prefacem că ne opunem, chiar creăm fronturi republicane între cele două tururi de vot pentru a demoniza artificial RN-ul și astfel să păstrăm cât mai mulți deputați, punem un cordon sanitar pentru a împiedica RN să aibă locuri în Adunarea Naționala dar în același timp (celebrul Macronian „în același timp”), îl mângâiem pe RN în direcția bună, îl primim la Elysée cu toate onorurile, îl consultăm, îl cruțăm, negociem cu el. , îi asigurăm bunăvoința, complezența, chiar și conivența. Toate acestea sunt dezgustătoare.

Dar în cele din urmă este acest spectacol tulburător și nedemn atât de surprinzător? La urma urmei, aceste partide de ticăloși, borfasi, și paraziti, mincinoși, hoți și impostori – Marine Le Pen va fi judecata la sfârșitul lunii septembrie pentru posturile fictive ale FN-RN în Parlamentul European, dar cel mai grav furt dintre toate, este cel al sufletului FN-ului și al programului istoric al dreptei naționale călcate în picioare! — de acord asupra esențialului: asupra constituționalizării dreptului de a asasina bebelușii în pântecele mamei lor, asupra secularismului, adică a refuzului public al lui Dumnezeu și a legii sale, asupra eutanasiei, adică a eliminării persoanelor în vârstă și toate persoanele considerate inutile, ei sunt de acord cu privire la refuzul de a reinstaura pedeapsa cu moartea pentru ucigași, sunt de acord sa mentina legile scelerate și liberticide Pleven (1972), Gayssot (1990), Lellouche (2003), Perben (2004), privind continuarea subordonării-infeudarii la Uniunea Europeană și la colonizarea inversă a țării noastre și a continentului nostru prin imigrație masivă și refuzul oricărei politici, chiar parțiale și treptate, de remigrație, ei sunt de acord cu o impozitare din ce în ce mai grea și confiscatoare a contribuabililor, cu aprobarea exorbitantelor și criminalelor exigențe ale lobby-ului LGBT, privind alinierea la pozițiile ultrasioniste și iudeoservile, demonizarea unor părți întregi ale istoriei noastre, începând cu statul francez și liderul acestuia, mareșalul Pétain. Fericiți cei care văd limpede și care refuză să adere, în vreun fel, oricât de puțin, la această farsă sinistră. […]

RIVAROL, < jeromebourbon@yahoo.fr >.

3 comments

  1. Putem noi să urlăm cât vrem (cât s-o mai putea şi asta, că, după instaurarea ăluia la Ierusalim, nici asta nu se va mai putea), că nu asta este rezolvarea problemei.

  2. … creiere circumcise… “cameleonic” = fariseic = anti-crestin.

  3. Germania e cea mai controlata tara de jidani din lume. E mai controlata decat SUA. In SUA, ti se mai permite sa vorbesti despre holocaust, despre genocidul din Gaza, sa protestezi impotriva jidanilor, dar in Germania sunt niste restrictii absolut demente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *