Home / Chestiunea Jidănească / Avem dovada: în Transnistria nu a fost nici un holocaust!

Avem dovada: în Transnistria nu a fost nici un holocaust!

Incorect Politic
Septembrie 13, 2024

Avem dovada: în Transnistria nu a fost nici un holocaust!

Avem dovada: în Transnistria nu a fost nici un holocaust!

Via IonCoja:

În cartea sa Fapte neglijate sau intenționat uitate, domnul ALEX BERCA ne oferă câteva informații de mare însemnătate pentru cauza adevărului în ceea ce privește istoria noastră și drepturile care decurg din faptele predecesorilor noștri. În cazul de față fiind vorba de faptele mareșalului ION ANTONESCU! Iată fragmentul care ne interesează atât de mult din cartea profesorului român stabilit în Statee Unite:

„Pe 16 februarie 1943, a fost publicată în ziarele din New York știrea prin care România a oferit posibilitatea ca 70.000 de refugiați iudei din Transnistria să se refugieze urmând să se plătească 50 de dolari de persoană. Referitor la această propunere Yitzhak Greenbaum (1879-1970), Președintele Comitetului de Salvare al Agenției Jidoveșto, s-a adresat Consiliului Executiv Sionist din Tel Aviv la 18 februarie 1943, spunând: „…când m-au întrebat „nu ai putea să dai bani din fondurile jidovești pentru salvarea iudeilor din Europa, am spus: NU! și spun din nou, NU! … …trebuie să rezistăm acestui val care împinge activitățile sioniste la un nivel de importanță secundară „.

La numai o săptămână după această declarație, adică la 24 februarie 1943, Stephen Wise (1874-1949), Președintele Congresului Jidovesc American și liderul sioniștilor americani, a emis un refuz public la această ofertă declarând: „…nici o colectă de fonduri nu pare a fi justificată.”!

În 1944, un Comitetul de Urgență creat în vederea salvării poporului iueu a cerut guvernului american să înființeze un Comitet pentru refugiați. Rabinul Stephen Wise (1874-1949) a contestat această propunere.

Pe parcursul negocierilor menționate mai sus, Chaim Azriel Weizmann (1874 –1952), a declarat:

„Partea cea mai valoroasă a națiunii iudaice este deja în Palestina…”

În 1947, congresmanul William Stration(1914-2001) din partea statului Illinois, a susținut un proiect de lege pentru acceptarea imediată în Statele Unite a 400.000 de persoane care urmau să fie strămutate. Din păcate nici acest proiect nu a fost adoptat întrucât a fost anulat public de conducerea sionistă din Statele Unite.

Stephen Samuel Wise a fost la începutul secolului al XX-lea (în America), un Rabin reformat și lider sionist.

Chaim Azriel Weizmann lider sionist și om de stat israelian care a fost președinte al organizației sioniste și mai târziu primul președinte al Israelului. El a convins guvernul Statelor Unite să recunoască statul nou format al Israelului.

Asemenea acte pot fi considerate ca fiind total nejustificate într-un moment în care în timpul ultimei faze a războiului, când naziștii erau dispuși să facă schimb de bani pentru iudei, ele erau anulate.”

Comentariul nostru:

1. Așadar în iarna anului 1943 guvernul român era în căutarea unui spațiu de refugiu pentru iudeii din Transnistria. Iudeii strămutați de Ion Antonescu în Transnistria erau iudei fără cetățenie română, de curând pripășiți în România, fără un statut legal, erau de asemenea câteva sute de iudei cetățeni români cunoscuți pentru simpatii comuniste sau anglo-americane, pe scurt, erau persoane pe a căror loialitate față de România nu se putea conta. Au fost supuși unui regim de izolare, nicicum de exterminare. Procedeu practicat și de alte state, de exemplu SUA față de americanii de origine japoneză de pe coasta de Vest a Americii.

Soluția la care s-au gândit guvernanții români era una extrem de corectă: acei iudei nu aveau ce căuta in România, erau niște apatrizi. Transnistria nu putea fi o soluție decât temporară. De soarta lor era cel mai firesc să se ocupe instituțiile jidovești cu vocatie identitară. În mod specific organizațiile sioniste.

În mod cu totul surprinzător, liderii sioniști se dezic de ei înșiși și refuză să colaboreze cu românii, cu oferta acestora.

2. Nota bene: în România trăiau câteva sute de mii de iudei cu acte în regulă, de cetațeni români. Asupra lor nu s-a aplicat nicio discriminare vexatorie. Nimeni nu a plătit cu viața faptul că era iudeu!

3. Taxa de 50 de dolari cerută pentru fiecare iudeu din Transnistria era menită să acopere cheltuielile pe care le necesita organizarea unui exod de 70.000 de persoane, nu era o afacere din care Romania câștiga niște bani. Liderii sioniști nu au acceptat plata acestei sume modice, dar nici nu au fost preocupați de relocarea iudeilor din Transnistria! Destinația Palestina pentru acei iudei nu era luată în calcul de liderii sioniști! Implicarea liderilor sioniști în acțiunea de salvare a iudeilor expulzați a fost considerată „un nivel de importanță secundară”.

4. Ce să înțelegem din refuzul liderilor sioniști de a interveni în ajutorul iudeilor din Transnistria? Un singur lucru: acei iudei nu erau doriți să populeze Palestina, viitorul stat Israel. Liderii sioniști au avut un plan foarte exact cu privire la cei care vor alcătui populația Israelului. Nu orice iudeu se califica pentru aceasta cinste, pentru aceasta responsabilitate. În Israel era nevoie de iudei de calitate, exemplare reușite ale rasei, iar ceilalți iudei, veritabile rebuturi, trebuiau sa fie rejectați în afara comunității iudaice! Cum? Prin exterminare! Prin Holocaust!
Nu trebuie uitat un detaliu: lista cu iudeii care mergeau la Auschwitz & comp. nu era făcută de naziști, ci de liderii comunității iudaice, de rabini, de regulă. Nu era deportată întreaga comunitate, ci numai cei de pe lista alcatuită de rabini!

5. Prin anii 1970 la Londra s-a jucat o piesa de teatru care a fost interzisă după premieră! Nu se mai întamplase așa ceva de mai bine de un secol! Piesa era scrisă de un istoric și avea ca subiect holocaustul nazist. Teza autorului era că exterminarea iudeilor a avut un scop bine precizat în strategia sionistă: eliminarea iudeilor de calitate inferioară! Se făcuse mult caz de decăderea biologică a rasei jidovești. Exemplare umane tarate există în orice comunitate umană. Sioniștii au conceput și aplicat o politică de eugenie națională și au văzut în persecuțiile naziste un aliat, un instrument al planului lor de a scăpa rasa jidovească de exemplarele tarate, nereușite, veritabile eșecuri umane. Autoritațile engleze care au interzis piesa amintită nu puneau la îndoială veridicitatea tezei autorului, ci au considerat că piesa este dureroasă pentru cei care au fost deportați în lagărele naziste și pentru urmașii acestora!

6. Așadar, sioniștii au fost cei care au pus la cale exterminarea iudeilor. Mai exact spus, nebunia sionistă!

În cartea mea Protocoalele Kogaionului aduc mai multe documente iudaice care confirmă această teză. Iar informațiile aduse de dl ALEX BERCA privind refuzul sioniștilor de a sări în ajutorul iudeilor persecutați de naziști devin argumente extrem de solide în negarea Holocaustului, chiar dacă dl ALEX BERCA nu o spune în mod deschis, expressis verbis.

7. „Partea cea mai valoroasă a națiunii iudaice este deja în Palestina…” Această declarație a lui Chaim Azriel Weizmann este memorabilă și complet edificatoare privind strategia sionista, cât a fost de cinică! L-am întrebat pe un iudeu important, cu care mai schimb paăreri și opinii: ce zic iudeii azi când află că sioniștii au făcut această discriminare: iudei valoroși și iudei fără valoare. Nu se revoltă?!

Răspunsul primit: de ce să se revolte? Iudeii care trăiesc azi in Israel sunt urmașii iudeilor pe care liderii sioniști i-au considerat „partea cea mai valoroasa a națiunii iudaice”! Se simt onorați de selecția care i-a protejat pe părinții lor!

Trebuie să recunoaștem că pozitia sionistă are logica ei, oricât de sinistră ar fi! Regăsim această logică în discuțiile care se duc azi privind suprapopularea planetei și soluțiile propuse de mințile cele mai luminate ale omenirii!…

Ceea ce este în mod sigur inacceptabil în comportamentul sionist este faptul că:

– dau vina pe alții și pun pe seama regimului nazist o crimă premeditată de ei, de sioniști
– au cerut despăgubiri materiale imense pentru suferințele iudeilor care au fost deportați în lagărele naziste
– au falsificat datele celor petrecute: 6 milioane de victime, camere de gazare, transformarea cadavrelor în materie primă pentru săpun etc.

În felul acesta s-a ajuns la cea mai mare minciună/înșelătorie din istoria omenirii. O minciună care aduce cea mai gravă atingere demnității ființei umane.

O întrebare pentru holocaustologii de la institutul Elie Wiesel: cum comentează informațiile de mai sus? De ce în raportul comisiei Elie Wiesel nu se face nicio mențiune privind oferta guvernanților români de a-i lăsa să plece pe iudeii din Transnistria, de soarta lor urmând să se ocupe instituțiile sioniste abilitate? De ce instituțiile sioniste au refuzat oferta românilor, au refuzat să-și ia răspunderea pentru viața celor 70.000 de iudei din Transnistria? Oferta autorităților din România ce denotă din partea acestora? Ce intenții aveau cu privire la iudeii strămutați in Transnistria? Ce sentimente îi anima pe guvernanții români față de iudeii din Transnistria? Pot fi numite politică sau intenții de genocid?

Evident, nu!

Pornind de la informația de mai sus, cuprinsă în paginile presei new yorkeze din 16 februarie 1943, avem obligația să căutăm în arhivele guvernului român din acea vreme ecoul acestei inițiative a mareșalului. Dacă nu vom găsi ce căutăm, explicația nu poate fi decât una singură: arhivele au fost fraudate! Adversarii noștri – istoricii iudei, au avut acces liber la arhivele noastre și sunt maeștri în subtilizarea actelor și documentelor care îi interesează.

Evident ne rămâne documentul furnizat de presa americană. Ar fi suficient pentru a trage concluziile care se impun de la sine.

Văzând și făcând, apelăm la specialiștii noștri în scotocit arhivele pentru a afla mai multe despre oferta făcută de mareșalul Ion Antonescu liderilor sioniști: să preia cele 70.000 de iudei din Transnistria spre a-i strămuta în alt spațiu, controlat de sioniști! REFUZUL SIONIȘTILOR NU ÎNCHIDE ACEST SUBIECT CARE DEVINE ESENȚIAL PENTRU RESPINGEREA ACUZAȚIILOR DE GENOCID FORMULATE DE IUDEI LA ADRESA GUVERNULUI ION ANTONESCU.

Ion Coja

7 comments

  1. Profesorul Ion Coja nu este istoric dar este indiscutabil un fan al adevărului pe care nu se sfiește să-l facă public. Păcat că sunt foarte puțini români înzestrați cu acest har, fapt ce-i avantajează pe botezații cu briciul.

  2. Adevarul este cel care contează pana la urma. Nu funcția sau profesia. Nu contează cine afla adevărul. Contează că se află. Iar faptul că holocaust in Romania nu a existat, este un fapt binestiut deja in randurile multor tineri. In manuale domina minciuna. Adevarul nu poate fi învins!

  3. Citez:
    “4. Ce să înțelegem din refuzul liderilor sioniști de a interveni în ajutorul iudeilor din Transnistria? Un singur lucru: acei iudei nu erau doriți să populeze Palestina, …era nevoie de iudei de calitate, exemplare reușite ale rasei, iar ceilalți iudei, veritabile rebuturi, trebuiau sa fie rejectați în afara comunității iudaice!
    Cum? Prin exterminare! Prin Holocaust!”

    Nu ai cum sa intelegi ca refuzul… / ejectarea implica holocaust, adica omorarea prin ardere pentru credinta victimei. Definirea politico-financiara a termenului – prin ascunderea semnificatiei religioase si morale… nu se regaseste in realitatea obiectiva ci doar in indoctrinare si extorcare de bani.

    Nepasarea sionistilor nu obliga pe nimeni sa extermine “veritabile[le] rebuturi”!
    Si nici nu a fost cazul.

    In final, si “valorosii” si “rebuturile” se manifesta deghizat la fel, sint solidari si au aceleasi obiective si chiar participa la impartirea foloaselor necuvenite.
    “Jovul de glezna” cu opozitia unora fata de altii serveste doar [rostirii Goym, sa creada ca nu sint toti la fel – anti-crestini mai intai.

    • Corectare, scuzati…
      “Jocul de glezna” cu opozitia unora fata de altii serveste doar prostirii Goym, sa creada ca nu sint toti la fel – anti-crestini mai intai.

  4. Dupa ce jidanimea din SUA a declarat razboi economic Germaniei in 1933, normal ca nemtii au boicotat si ei afaceile jidanesti din Germania. Jidanii din Germania au protestat fata de aceia din SUA si au cerut incetarea acestei actiuni care-i lovea si pe ei. Cei din SUA si-au continuat actiunea netinand cont de confratii lor. Undeva in sacrbosul Talmud scrie ca se accepta sacrificarea unor jidani pentru binele ($$$$) majoritatii.

    Acum ceva vreme, cum deja stiti, in Israel aproape de frontiera cu Gaza, jidanii au organizat un festival. Atat de aproape incat sa-i provoace cu intentie pe palestinieni. Participantilor li s-au strecurat si droguri, probabil pentru ca sa fie mai galagiosi, mai curajosi. Palestinienii se pare ca au intrat in ei, i-au batut, poate pe unii i-au omorat. Nu atatia cati pretind jidanii, asta-i clar. Dupa parerea mea aceasta a fost o actiune jidaneasca cu scopul de a face apoi pe victimile inocente si sa justifice atacul si expansiunea in teritoriul Palestinei, ce a mai ramas din Palestina. Adica sacrifica niste jidani cu intentie, pentru a justifica agresiunea. Tactica este foarte veche. La fel au intrat americanii in razboiul 1 mondial sacrificand pasagerii si vaporu Lusitania sau cei 3000 de soldati la Pearl Harbor pentru a intra in razboiul 2 mondial. Si bineinteles in multe alte situatii.

    Si ar mai fi o poveste asemanatoare. Stiti ca niste legionari au fost antrenati de armata americana in Germania dupa ce razboiul s-a terminat oficial si acestia au fost parasutati in RO cu “scopul” de a intari rezistenta anticomunista din RO care se refugiase in munti tot asteptand “sa vina americanii”. Ori asta a fost o tradare organizata, cand s-au parasutat au fost asteptati de securitatea deja informata, locul si data si ora, si omorati. A fost astfel motiv intemeiat ca securitatea comunista condusa de jidani sa porneasca prigoana importiva romanilor care s-au dovedit anticomunisti. Ce vreau sa spun e ca dupa parerea mea jidanii din America erau la intelegere cu jidanii din RO. Altfel de ce sa mai antreneze americanii niste legionari din moment ce nu aveau de gand sa vina sa salveze Romania, din moment ce RO era deja vanduta ca si toata Europa de Est si nu mai era nici o speranta de eliberare. Cu siguranta tactica clocita tot de jidani.

  5. NaționalistulRepublicii13

    Există Raportul Crucii Roșii din perioada 1939-1945 care confirmă cele de mai sus legat de repatrierea acestor evrei în Palestina de către autoritățile române și de asemenea acesta vorbește și despre condițiile așa numitelor “lagăre ale morții”.
    Să sperăm că într-o zi vor ieși toate la iveală.
    Păcat că sunt unii politicieni români care găsesc nod în papură și astăzi Mareșalului Antonescu, chiar recent unul dintre aceștia este membru AUR(partid cu înclinații sioniste) făcându-l citez : “dictator megaloman și criminal” bazat normal pe veșnica paranoie a fascismului care crește în Europa, așa zisa extremă dreaptă care de fapt sunt partide care au înclinații sioniste, adică opoziție controlată din păcate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *