Home / Internațional / PASSPORT GROUP ISRAEL : Pentru Cetățenia Română Apăsați Tasta…

PASSPORT GROUP ISRAEL : Pentru Cetățenia Română Apăsați Tasta…

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 9, 2024

PASSPORT GROUP ISRAEL : Pentru Cetățenia Română Apăsați Tasta...

PASSPORT GROUP ISRAEL : Pentru Cetățenia Română Apăsați Tasta…

Via Războiul contra ta:

Ești jidan și vrei să obții ușor cetățenia unui stat UE, cum ar fi România? Te ajută nenea Amit Stein, fondatorul Passport Group Israel. El este avocatul și notarul care are echipe în Berlin, București, Iași și Lisabona. Observați preferința pentru România.

Ar fi și păcat să nu profiți de „o oportunitate de aur care nu trebuie ratată. Nu există aproape nicio țară în lume care să acorde cetățenie în condiții atât de îngăduitoare, fără să cunoști limba sau să vizitezi țara”.

Iată pașii pentru România:

https://passportgroup.co.il/en/romanian-passport/

Și finalul glorios, floare la ureche!

„După încheierea procedurii birocratice, vă vom aranja o întâlnire la consulatul României în Israel, unde vi se va cere să depuneți un scurt jurământ statului român înainte de a vă primi pașaportul românesc”.

https://passportgroup.co.il/en/about-us-2/

Hai, șalom aleihem și la gheșeft înainte!

7 comments

  1. Odată ce românii în marea lor majoritate ( mă refer la cei ce se mai află actualmente în țara lor , sau presupusă a lor ) nu mai au simțul proprietății asupra pămîntului acestei țări, desigur că așa zisele guverne care s-au tot perindat la ” conducere ” din 1989 încoace au putut foarte ușor să facă tot felul de aranjamente cu toți cei ce au dorit, nimeni niciodată în 35 de ani necerind în mod serios socoteală pentru cele ce ni se întîmplau , românii preferînd să întoarcă spatele și să ia calea exilului decît să încerce să vadă de unde vin toate relele și să caute rezolvare, iar solidaritatea la necaz nefiind o caracteristica a noastră în viața reală .

    Nu doar că se pot obține pașapoarte românești într-o clipită , dar vom fi și alungați de pe acest pămînt cît de curînd, sau înjugati la carele acestor paraziți .

  2. Ăștia toți care au primit cetățenie română pe șest, împreună cu țiganii votează partidul terorist psd, creat de evreul țigan Iliescu și de banda de evrei teroriști din decembrie 1989.

  3. Mai rău decât cetățenia pentru toți locuitorii unui stat(adică drepturi egale pentru ultimii invadatori care nu au nici o obligație față de țara pe care o parazitează), multipla cetățenie este un instrument pentru ca jidanii să-și facă mendrele peste tot, circulând cu câte 5 pașapoarte, să comită infracțiuni urmărind interesele kahalului, după care să fugă în Israel care nu va extrăda niciodată un jidan la autoritățile goyimilor. Revoltător!

  4. Pentru că tot vorbiți de multiple apartenențe ( toate false bineînțeles ) profit și dau exemplul fostului director al concernului EuralTransGaz și ” Nașul ” Kremlinului , Semion Mogilevici , ce cumulează 4 naționalități ( rusă, ucraineană, maghiară și israeliana ) și 17 identități !

  5. Dupa parerea mea nu trebuie sa existe notiunea de « acordare a cetateniei », chestia asta trebuie sa dispara. Fiecare natiune strict cu cetatenii ei si nu incetateniti din alte tari sau mai ales alte rase decat natiunea respectiva. Toate cetateniile acordate strainilor in oricare tara, trebuie revizuite si retrase. Nu conteaza ca-s nascuti aici. Asa cum a incercat Guvernul Goga in Romania , in perioada de guvernare de vreo doua sau trei luni, inainte de al 2-lea razboi si cand a protestat jidoafca Duduca si Legea Goga a fost anulata.

    Europa va trebui curatata etnic si astfel se vor elimina cele mai grave probleme.

    Natura a creat fiecare rasa pe teritoriul ei si ca urmare fiecare trebuie sa se intoarca acolo unde ii este locul. Amestecatura etnica este contra Naturii si de aceea si probleme mari la scara Planetara.

    Exemple din Natura : Luam un tigru din Nigeria si il inchidem la gradina zoologica la Baneasa. Si acel tigru nigerian va deveni tigru romanesc ? Sau o maimuta din Congo va deveni din maimuta congoleza, maimuta romaneasca ? Sau un papagal, un peste exotic… ? Sau un canibal din inima Africii va deveni canibal romanesc in urma acordarii cetateniei ?
    Am intalnit un negru taciune african care cica este german !

    Eu daca ajung in China, pot sa devin chinez? Filipinez, rus, eschimos ? Sau german, si cu tupeu obraznic sa mai si votez, sa-mi dau eu cu parerea despre ce trebuie sa faca nemtii ca sa le fie si lor bine ca in Romania?

    Jidani care la noi devenind cetateni romanesti, au ajuns regizori si-si permit cu nerusinare sa ne faca “filme romanesti”: Mircea Danieliuc, Dan Piza, Lucian Pintilie si care or mai fi cu nume schimbate. Sau Maia Morgenstern, zic unii « cea mai buna actrita romaneasca » ? Asta e romaneasca sau jidoafca ? Si ce cauta ea pe alte scene decat la « Teatrul Evreiesc » (care si acela trebuie desfiintat) ?

    Sau Gabriel Liicheanu, ne scrie el literatura « romaneasca », cica. Lifte de-astea au patruns si in Academia Romana, sau in Parlament si cu tupeu afirma ca « aici e casa mea » ! Sau boul ala (scuuuza-ma boule bou nevinovat)… cum il ceama ? Ala cu Eminescu scheletul din dulap…

    Vin in tara Noastra si comploteaza organizat national si international impotriva romanilor ca ghemotoacele de viermi pe hoit.

    Imi reproseaza unii ca nu comparam oamenii cu animalele, cu pasarile…, dar eu spun ca si oamenii fac parte din Natura, si Natura este Dumnezeu, si tot ce face omul contra Naturii, aceasta odata iti intoarce una dupa ceafa de vezi stele verzi.

    Un tigan in Suedia, cica e cetatean suedez ? Sau romanesc ?

    In Canada am capatat si eu « cetenie canadiana ». O simpla formalitate, un spectacol ieftin demn de pus pe rafturile de la « 38 ». Adica dupa trei ani de rezidenta in Canada, am primit niste pliante ca sa invatam cate provincii si teritorii exista in Canada, unde e capitala, cine e primul ministru. In ziua respectiva s-a umplut sala cu cu toate culorile, se scremea ceva engleza amerecaneasca, franceza medievala si mai ales limbi necunoscute mie si « limba gimnastica ». Era acolo o « judecatoare » (stiti, o persoana care JUDECA cu capsorul ei) si o grefiera. A venit si momentul juramantului fata de Canada. In timpul asta ameridienii stateau chititi in “rezervatii amerindiene”. Am jurat credinta in cor, vreo 25 de suflete nacajite, plecati de acasa. Adica ne-am tradat tara noastra, parintii, stramosii si-am tabarat la picioarele Canadei sa-i juram credinta. Daca puteti sa va imaginati si cum jura jidanii : « vi se va cere să depuneți un scurt jurământ statului României”. Si a venit si momentul sa cantam « O Canada » (cred ca e Imnul Canadei). Si-am cantat un vers si era sa moara cantecul, da noroc cu grefiera si judecatoarea care stiau imnul pe dinafara si-au invartit la manivela ca la patefon. Intrebarile au fost pe hatie cu patratele de bifat si le-am nimerit, au luat si aia din Jamaica, Vietnam, Pakistan, da nu stiu cum au nimerit pentru ca e secret cu date personale. Adica pe scurt : o mascarada. Dupa aceea fericiti am mers fiecare la “fast food” si-am mancat cu pofta un « Hot Dog » cu mustar 4 intr-unul.

    Unii spun ca da domle da daca esti nascut intr-o tara, automat trebuie sa primesti cetatenia respectiva. Eu nu sunt deacord. Poti sa te nasti si in tren, pe vapor, in avion, in puscarie. Cetatean puscarias, avionist, trenuist, vaporean.

    ROMANIA PENTRU ROMANI ! Germania pentru Germani s.a.m.d.

    Singurii care trag beneficii din aceasta escrocherie sunt jidanii internationali si tot ei au si inventat si raspandit aceasta gaselnita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *