Home / Știrea zilei / Diana Șoșoacă cere dreptate pentru ciobani și afirmă că Mișcarea Legionară a fost cea mai patriotică mișcare românească!

Diana Șoșoacă cere dreptate pentru ciobani și afirmă că Mișcarea Legionară a fost cea mai patriotică mișcare românească!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 3, 2024

 

Diana Șoșoacă cere dreptate pentru ciobani și afirmă că Mișcarea Legionară a fost cea mai patriotică mișcare românească!

Instituțiile statului trimit ciobanilor documente prin care le cere, prin semnătură, să susțină ideea existenței unei peste, a unei maladii care afectează animalele. Instituțiile au testat oile cu testul PCR, care este renumit pentru gradul ridicat de rezultate false pozitiv. Multe oi ajung să fie ucise după ce sunt declarate ca având pesta. Prețurile și așa ridicate de inflație urmează să crească în continuare. Europarlamentarul Diana Șoșoacă cere ciobanilor să iasă în stradă așa cum au făcut când era vorba despre limitarea numărului de câini prin lege.

Decembrie 2015, ciobanii în curtea Parlamentului

 

Puteți privi transmisiunea aici (dacă n-au dat-o jos):  https://www.facebook.com/watch/?v=1033629661472833

Totodată îi acuză pe cei ce nu reacționează, făcându-i amibe. Folosind un limbaj franc și nemoderat, Diana Șoșoacă îndeamnă ciobanii să meargă cu câinii și bâtele peste parlamentarii din Casa Poporului. În același timp îi îndeamnă să nu semneze actele primite de la instituții, scoțând în evidență faptul că testarea cu testul PCR nu constituie o dovadă că animalele ar avea pestă, aducând aminte de exemplul evenimentele din anii plandemiei.

În timpul transmisiunii în direct, europarlamentarul a elogiat Mișcarea Legionară și pe fondatorul ei, Corneliu Zelea Codreanu, într-un mod direct și neapologetic, susținând necesitatea restabilirii adevărului istoric.

La un moment dat a izbucnit împotriva politicii mizerabile, afirmând că “face ceva” pe voturi, ca un strigăt de alarmă împotriva pasivității majorității românilor. A amintit de cum ne-au ucis părinți, bunici și frați în plandemie, băgându-i în saci negri de gunoi, ne-a amintit cum s-au ucis și încă se ucid oameni în căsăpelnițele numite spitale. “Stau în case și nu se implică” a fost constatarea dureroasă, la care au ajuns și mulți activiști naționaliști.

Una dintre soluțiile la situațiile cu care ne confruntăm a fost aducerea românilor din afara țării înapoi în România. Diana Șoșoacă a descris scene din deplasările ei dincolo de granițe, în care critică decadența morală a occidentului și reproșează românilor care se plâng de pericolele la siguranța copiilor lor că se complac într-un occident aflat în prăbușire în loc să revină în țară. Ideea principală fiind dezdumnezeirea omului occidental, unde bisericile sunt cumpărate de patroni de restaurante și cluburi de noapte, în contrast cu multitudinea bisericilor pline din România.

Rămâne de văzut dacă aceste apeluri pot constitui un răsunet pentru o deșteptare din somnul cel de moarte.

5 comments

  1. Doamna europarlamentar Diana Iovanovici Sosoaca are dreptate in ceea ce spune, și o susțin cu toată sinceritatea! Să ne trezim și să ieșim din lâncezeală și indiferența in care marea majoritate ne aflăm!! Dumnezeu să ne ajute!!

  2. Diana Sosoaca a demonstrat că e naționalistă, chiar daca nu sunt eu de acord cu prezenta ei în parlamentul european. Am spus și repet: ea trebuia să rămână în parlamentul României… Comparativ cu George Simion și “partidul suveranist AUR”, ea chiar este naționalistă. George Simion susține suveranitatea SUA, UE, NATO, a Ucrainei și a statului terorist Israel.

  3. Ciobanii sa invete sa se opuna ferm imixtiunii Sistemului ticalos in târlele, țarcurile si stânele lor, care sunt ale lor, construite si administrate de ei fara nici un ajutor din partea Statului. Ciobanii sunt intr-adevar liberi si suverani pe bunurile lor care ne folosesc si noua tuturor. Vor sa le decimeze animalele, vor sa produca artificial lipsuri si foamete. Ciobanii, cu adevarat singurii oameni total liberi si autoguvernati, sa invete sa spuna NU apasat si sa puna mana pe maciuca si sa puna cainii pe matracucile guvernamentale. Stiti cum ar fugi acestea daca le-ai porunci cainilor ciobanesti un simplu ȘO pe ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *