Vlad Voicu
Incorect Politic
August 29, 2024
Importanța anonimității în activismul revoluționar
Pentru retardații care vă acuză de lașitate pentru că vreți să păstrați anonimitatea, iată o listă scurtă cu părinții fondatori ai Statelor Unite ale Americii care foloseau pseudonime și anonimitate până la evenimentele de la 1776. Același lucru s-a întâmplat in Franța înainte de Revoluție cu anonimul Voltaire fiind cel mai faimos critic al regimului.
Țineți minte: atunci când cineva vă acuză de lașitate și neasumare voi mențineți o tradiție mândră.
Scriitorii anonimi au fost sângele Americii, au propagat ideile revoluționare și au modelat națiunea.
Bejnamin Franklin – Pseudonim: Silence Dogood
Thomas Paine – Pseudonim: Common Sense (inițial a fost publicat anonim)
John Dickinson – Pseudonim: Un fermier
Alexander Hamilton, James Madison și John Jay – Pseudonim: Publius
Samuel Adams – Pseudonim: Vindex
Thomas Jefferson – Pseudonim: Un cetățean din Virginia
George Clinton – Pseudonim: Cato
Din cîte știu eu, ” founding fathers ” de care sunt atît de mîndri semnatarii celor 2 texte au fost nu patrioți ci agenți iezuiti sau francmasoni .
Elogiile care li se aduc sunt adresate unor membri ai societăților secrete care conduc astăzi ( ca si atunci ) , lumea.
În ce mă privește, nu cunosc și nu am auzit despre nici un fel de “revoluție ” autentică, toate fiind puse la cale ca lovituri de stat pentru clădirea unei ” Noi Ordini ” nu Mondiale ca acum, ci Sociale, bine delimitate în timp de cei ce au finanțat și organizat asemenea mișcări tactice , de înlocuire a unei societăți existente aduse deliberat în pragul dezmembrarii cu o alta, chipurile noua .
Asta pînă data viitoare cînd devine veche .
Nu e decît un joc de avansare și retragere, o mișcare hegeliană menită să provoace o permanentă stare de nesiguranță în rîndurile poporului , iluzia progresului social , și între timp capturarea tot mai marcată a libertăților la care acesta are dreptul prin naștere.
Absolut adevarat. Subscriu la cele de mai sus. Cred insa ca gresesc cei care se cred la adapost sub anonimat. Ceea ce era adevarat in secole trecute nu mai are nici o valoare in zilele noastre de enorm avans tehnologic. Cred ca pentru Secret Service este o joaca de copii sa dezvaluie in cateva secunde numele si adresele colaboratorilor sau comentatorilor.
Corect, Ana! Toate “revolutiile ” de pana acum, au fost realizate de francmasoni! Asazisa “revolutie” din ’89, a fost o lovitura de stat realizata cu concursul masonilor romani si externi! Prin crize fabricate, prin razboaie, prin pandemii, toate acestea au un singur scop: anularea tuturor libertatilor individuale, dorinta de milenii a jidanilor!
@ana. Doresti sa te pui in pericol dandu-ti numele adevarat dupa ce postezi aici? Nu cred! Anonimitatea este importanta pentru ca te pune intr-o oarecare masura in siguranta, poti scapa de represalii. Nici unii din cei care ne urmaresc nu doresc intotdeauna sa ne faca rau – unii din ei stiu ca avem dreptate. Desi ar putea in principiu afla totul despre noi, pot evita expunerea noastra motivand ca folosim programe pe care ei nu pot sa le decripteze – si obtin uneori mai multe fonduri. Trebuie tinut cont de faptul ca cei care ii controleaza pe ei nu se pricep la computere. Cat de multe stia Hellwig despre internet spre exemplu? Daca esti ,,palmas” in SRI sau CIA poti prosti pe orice sef de deasupra ta protejand oameni care nu-ti fac nici un rau, nici tie, nici tarii si nici nu fac atentate teroriste. noi nu facem decat sa vehiculam niste idei, sa le descoperim sau sa le redescoperim. Pune-te in locul unui sereist sau ciaist putin mai patriot – de ce te-ar deconspira daca nu-ti scrii numele real? Se poate uita usor in alta parte daca vrea, ramanand cu multumirea sufleteasca ca nu a facut rau cuiva. Si uneori trebuie sa te protejezi de boii sau vacile din jur care ti-ar rage in fata cam asa ceva:
– Ce baaa (sau faaa), tu scrii pe Incorect Politic? Crezi ca o sa schimbi tu lumea baaa (sau faaa)? etc. Cat de mult te-ar durea sa auzi ca in mintea sa de vita te crede o vita mai proasta decat el? Cuvintele pot rani mai rau decat un pumnal- crede-ma!Pastrati-va anonimitatea cat puteti ca nu riscati inutil. Mai rau este pentru posesorii (administraturilor) blogurilor sau siteurilor – ei sunt nevoiti sa- puna numele adevarat Sa le multumim pentru cat risca. Mai cred ca ar trebui sa ne abtinem de la orice termen jignitor sau considerat asa (cum ar fi jidan spre exemplu) ca sa nu se poata lua nimeni de ei pentru asta. Adevarul conteaza. Mai cred ca dl. Danoiu (onoare lui) nu primea nici o condamnare daca nu folosea expresii jignitoare asupra politistilor. Dl Zarnescu a scris adevarul si nu a jignit iar rezultatul este ca a scapat mai ieftin. Si limbajul conteaza pentru evitarea problemelor – uneori.
Clar conteazĂ limbajul, sper să conteze și în continuare. Prietenii știu de ce.
Anonimitatea te ajuta sa traiesti ca sa chemi lume ala lupta, dar daca doar latram din spatele calculatorului, indiferent cat de bin am latra, o sa fie tot din ce in ce mai rau, mai ales ca fereastra cu calculatorul ni se inchide in nas, dupa cum bine vedeti.
Trebuie sa coboram din fata ecranelor, sa trecem la activismul de strada, apoi sa facem si mai mult, pentru ca dusmanul nu va pleca de voie buna.
Păi da. Lupta Talmudului cu goy-imii are un nivel mult mai profund, decât umilitoarele legi anti-românești: emascularea bărbaților albi.
Adică: din “înțelepciune” în “înțelepciune”, mai pierdem din ceea ce numim bărbăție. Pe scurt, degeaba ești creștin, degeaba ești înțelept ca șerpii, dacă ceea ce faci nu e și hetero. Tot ce fac talmudiștii e gândit la milimetru (în sensul numai rău, se înțelege). Aaa, ești anonim? Foarte bine, ai scăpat, ești înțelept. Dar pierzi fie și un procent din ceea ce se cheamă curaj. Adică, oricum a-i da-o, arăți că ți-e frică.
Schimbi versurile Prohodului ca să nu fii acuzat de antisemitism? Scuze, ești fricos. Ești antisemit din tot sufletul dar te aperi spunând că de fapt nu ești? Felicitări, ai scăpat, dar ai mai pierdut din cantitatea de curaj. Și așa mai departe.
Războiul cu hidra talmudică se pare că nu poate fi câștigat. La nivel lumesc vorbesc. Dar totul e cum pierzi, până la urmă. De venit, Împărăția Cerurilor oricum va veni, cu sau fără vreunul dintre noi. Cum o așteptăm, asta e problema. Este greșit, zic eu, să te gândești doar la Viața de Apoi. Trebuie să ne intereseze și lumea asta, cum trăim individual și ca neam în ea, că în Ceruri poate nu contează cât de curajos ești, că în Rai nu ai nevoie de curaj, dar aici pe pământ ai sigur nevoie. Nu sunt de acord că viața asta ne-a fost dată doar să pplătim pentru păcatul primordial, ea trebuie trăită și făcut tot ce se poate să ne fie bine și aici.