Home / Actualitate / Grupul Pentru România: Abrogați „Legea antilegionară” și legea împotriva antițigănismului! Stopați imigraționismul în masă!

Grupul Pentru România: Abrogați „Legea antilegionară” și legea împotriva antițigănismului! Stopați imigraționismul în masă!

Incorect Politic
August 23, 2024

Grupul Pentru România: Abrogați „Legea antilegionară” și legea împotriva antițigănismului! Stopați imigraționismul în masă!

Via Certitudinea:

Comunicatul-apel nr. 25 al GRUPULUI PENTRU ROMÂNIA privitor la necesitatea abrogării unor legi potrivnice intereselor profunde ale națiunii române, cu deosebire ale etniei române

Către
Parlamentul României
Președinția României
Guvernul României

De-a lungul celor trei decenii și jumătate de la lovitura de stat din decembrie 1989, prin diverse stratageme politice, prin proceduri diferite, unele pe care le considerăm imorale, nedemocratice și chiar ilegale, cum ar fi procedura adoptării tacite a legilor, au fost legiferate o serie de acte normative pe care Grupul pentru România le consideră dăunătoare și foarte dăunătoare societății românești, în primul rând etniei române încă majoritare, motiv pentru care prin prezentul comunicat solicităm Parlamentului României, întregii clase politice, abrogarea următoarelor legi:

  Legea 217/23 iulie 2015 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

GpR reamintește că Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 a fost respinsă de Parlamentul României, apoi adoptată tacit, după introducerea acestui procedeu antidemocratic în Constituția României, în noiembrie 2003.

–  Legea nr. 2 din 4 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antițigănismului.

–  Legea Nr. 28 din 15 martie 1991 pentru acceptarea de către România a Acordului (Statutului) privind Corporația Financiară Internațională (C.F.I.). Prin această lege România s-a supus necondiționat (legea precizează că România acceptă „fără rezerve” statutul) bancherimii evreiești internaționale. În iulie 2024, în ultima sa zi de mandat, senatorul independent Diana Iovanovici Șoșoacă a depus un proiect de abrogare a acestei legi (tot atunci a depus și un proiect de lege pentru abrogarea „legii Vexler” – respectiv Legea nr. 157/2018 sau legea împotriva antisemitismului).

–  Legea nr. 86/2024 publicată în Monitorul Oficial nr. 333 din 10 aprilie 2024, prin care s-a instituit ca ziua de 14 mai să fie Ziua Solidarității și a Prieteniei dintre România și Statutul Israel. Această lege trebuie abrogată și pentru că ea se suprapune Legii nr. 127/2017pentru instituirea Zilei naţionale de cinstire a martirilor din temniţele comunistepublicată în Monitorul Oficial nr. 412 din 31 mai 2017. Propunem aceasta cu atât mai mult cu cât foștii deținuți politici ai perioadei iudeo-bolșevice, cinstiți în această zi, au fost arestați, torturați și unii dintre ei asasinați de Securitatea din România, care avea o conducere eminamente evreiască în acea perioadă istorică. Mai multe zeci de mii de români au fost arestați și trimiși în temnițe și lagăre.

–    GpR își exprimă îngrijorarea față de proiectul inițial de modificare a Legii cetățeniei române nr. 21/1991, care nu se mai regăsește integral transpus și în cuprinsul OUG nr. 100/25.07.2024, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 740/ 29.07.2024. Este eronată și profund dăunătoare ideea unei ,,naturalizări” în doar câțiva ani a unor persoane care  nu pot convinge și, prin urmare, dovedi loialitate, care nu au nicio legătură culturală, spirituală, morală cu  poporul român, cu tradițiile și continuitatea sa istorică. Condițiile stipulate în proiectul inițial, pus în dezbatere publică încă de la începutul acestui an, au  reprezentat un regres legislativ, dovedind condiții chiar mai puțin clare comparativ cu prevederile din vechiul Cod civil de la 1864 (art.16).

Apartenența la UE, existența unor stări de conflict armat sau a unor alte potențiale situații de risc, care pot genera existența unui număr mare de refugiați, accentuarea stării de migrațiune, nu pot reprezenta fundamente pentru regândirea sistemului de dobândire și, astfel, acordare a cetățeniei române. Ne referim la propunerea formulată în proiectul inițial de posibilitate a obținerii cetățeniei române „la cerere” sau ca urmare a faptului că petenții au activat un număr de ani în România. Republica România trebuie să rămână o țară a românilor. Sunt suficiente populațiile de alte etnii moștenite din istorie. Pentru etnia română este dăunătoare aducerea de noi cetățeni de pe meleaguri străine, de alte rase, cu obiceiuri, culturi și educații diferite, în paralel cu depopularea țării noastre de etnici români aspirați de Occident, pentru care nu s-a realizat, în concret, niciun demers în vederea reîntoarcerii acestora acasă, în România.

–   De asemenea, GpR solicită organelor statului român să stopeze fenomenul imigraționist din România. România nu a fost un stat colonialist, cum sunt cele din Occidentul Europei, ca să aibă obligații față de cetățeni din state ale Asiei sau Africii. România nu a contribuit cu nimic la sărăcia sau la alte probleme grave din alte state, de natură să accepte popularea țării cu venetici.

De asemenea, GpR consideră că interesele economice ale unor firme din construcții sau alte domenii de activitate, sărăcite de forța de muncă atrasă în Occident, nu pot să prevaleze în fața intereselor națiunii române, în primul rând ale etniei române, interesul firesc de a-și proteja teritoriul de venetici și de a-și impune statutul de populație net majoritară din România.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

6 comments

  1. Grupul pentru România este în primul rând măcinat interior de agresivitatea unora, ceea ce se vede din cum l-au eliminat şi pe istoricul Gică Manole, duşmanul nr.1 al Institutului anti-românesc “Elie Wiesel”, pentru că nu susţine propaganda pro-rusă exagerată sau pentru că îndrăzneşte să spună că Rusia ar trebuie să-i redea României tezaurul pe care l-a luat in custodie in 1917. Vedeţi scrisoarea internă a GpR, a lui Corvin Lupu împotriva lui Gică Manole, pe blogul lui Ion Coja:
    https://ioncoja.ro/corvin-lupu-versus-gica-manole/
    Ca să-l zdrobească cu pretinsa sa autoritate pe Manole, în scrisoare Lupu spune despre sine că el e doctor în domeniul relaţii internaţionale, deşi paote vedea oricine în evidenţele Universităţii Babeş-Bolyai că nu este, luându-şi doctorat în „Domeniul Istorie“, ca şi profesorul Gică Manole.
    Profesorul Manole ar putea spune, dar tace, retras şi de la Şcoala de Vară SOS, că îi este superior lui Lupu, căci şi-a obţinut doctoratul cu menţiunea „Magna Cum Laude“, ceea ce nu a fost cazul la Lupu.
    Cum a mai arătat cineva comentând pe blogul lui Ion Coja, unde a apărut scrisoarea anti Manole a lui Lupu, Corvin Lupu i-a şi dezinformat pe membrii Grupului pentru România că,„cu 20 de ani în urmă, Rusia a spus României că Ucraina se va dezmembra, iar dacă nu va adera la NATO, România va primi înapoi teritoriile românești pe care le posedă Ucraina.“
    Realitatea e alta şi aţi mai arătat-o şi pe Incorect Politic.
    În 2004 Rusia şi Ucraina erau prietene, iar Rusia a vorbit atunci României, prin emisarul ei Stanislav Belkovski, un evreu rus, cel mult de întoarcerea a ceea ce a mai rămas din Basarabia sub numele de Republica Moldova, cum o ştim acum, dar fără nordul Bucovinei şi fără sudul Basarabiei (Buceagul), ambele fiind în prezent la Ucraina.
    Deci e contrar celor spuse de Corvin Lupu membrilor Grupului pentru România, desi uneori spune si ce nu a fost in istorie, dar pretinde a fi din cunoasterea sa extraistorica. A fost vorba in 2004 de „planul Belkowski“, aprobat de Putin, care voia ruperea regiunii separatiste Transnistria („Republica Transnistriană“, care oricum nu a făcut parte din România Mare, în trecut) de Republica Moldova. Nici vorba ca Rusia sau Putin sa spuna Romaniei ca Ucraina se va destrama si ca isi va primi teritoriile inapoi, ajunse la aceasta.„Planul Belkowski“ avea in plus doar unirea republicii Moldova cu Romania, dar aceasta nu era a Ucrainei.
    Lupu nu poate aduce nici o alta proba reala, documentara, pentru ceea ce a sustinut in fata membrilor GpR, decat cuvantul sau, dar risca sa se compromita in fata adeptilor istoriei adevarate, nemasluite.

  2. Nu-i destul apelul, trebuie inițiativa legislativa….Acum și aici.,iesiti toți juriștii care mai țineți la Țara voastră, faceti-va meseria pentru Țara, pentru voi, pentru copii copiilor voștri!

  3. De acord si propun inca o abrogare:
    Legea de adoptare a Conventiei de la Istambul, prin care Statul franc-masonic oblica romanii sa dea prioritate degenerarii morale si sexuale, homosexualitate si ideologia de gen.
    Denumire completa:
    LEGE nr. 30 din 17 martie 2016pentru ratificarea Convenţiei Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi a violenţei domestice, adoptată la Istanbul la 11 mai 2011
    EMITENT
    PARLAMENTUL
    Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 224 din 25 martie 2016
    —————————————————————————————————–
    Aceasta lege implica obligarea Romaniei sa aplice toate mizeriile deghizate introduse sub scutul protectiei femeii, insusite si promovate de neo-bolsevici:

    Citez:
    SINTEZĂ PRIVIND:
    Convenția Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, Istanbul, 11.V.2011

    Autorizarea de semnare a porcariei:
    1. Decizia (UE) 2017/865 privind semnarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, în ceea ce privește aspectele legate de cooperarea judiciară în materie penală

    2. Decizia (UE) 2017/866 privind semnarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, în ceea ce privește azilul și nereturnarea

    Ratificarea Conventiei perverse:
    3. Decizia (UE) 2023/1075 privind semnarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, în ceea ce privește instituțiile și administrația publică a Uniunii

    4. Decizia (UE) 2023/1076 privind semnarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, în ceea ce privește aspectele legate de cooperarea judiciară în materie penală, azilul și nereturnarea


    Definitie schizofrenica:
    “Violența domestică semnifică toate acțiunile … între foștii sau actualii soți sau parteneri, indiferent dacă agresorul … a împărțit același domiciliu cu victima.”
    Domestic ar fi si cand nu e domestic – in sensul impartirii aceluiasi spatiu de locuire!!!

    Concept dement:
    “Genul este înțeles ca fiind rolurile, comportamentele, activitățile și atributele construite social pe care o anumită societate le consideră adecvate pentru femei și bărbați.”

    Devenirea naturala privind formarea omului – femeia si batbatul in directia si cu scopul convietuirii, dezvoltarii personalitatii, perpetuarii grupului uman etnic pot fi “adecvate” sau nu, dupa cheful individului, nu dupa realitatea biologica si istorica ce demonstreaza cum supravietuieste omenirea!
    In realitate, emanciparea = “divortul” de sistemul existential poate fi oprita doar prin interfdictie, sanctionare si eliminarea celui/celei/celor care distrug ordinea sociala.

    In acelasi stil rupt de realitate:
    “Violența de gen împotriva femeilor este o violență îndreptată împotriva unei femei pentru că este femeie sau care afectează femeile în mod disproporționat.”
    Fraza mentioneaza femeia si ascunde implicatiile deformarii mentale si mutilarii biologica – ambele conducand la implozia societatii datorita distrugerii familiei cu consecinta incetarii de aparitie/naster de urmasi!

    ====
    As atrage atentia acestui grup de intelectuali remarcabili de altfel, ca daca nu ai oameni cu care sa duci viata inainte, degeaba ai obtinu bani – fie prin nationalizare, confiscare, recuperare a datoriilor…. satele sint goale, lorasel sint pustiite prin plecarea familiilor… nici o masura economica ori de alta natura sociala nu poate opri distrugerea neamului romanesc fara ca mai intai aceasta mizerie sociala, moral, biologica sa fie eliminata!

    Nu uitati:
    – njmeni nu devine homosexual de unul singur
    – nimeni nu se gandeste ca are alt sex (desfiintat si ascuns in cele aratate mai sus sub termenul de “gen”) decat daca ii deturneaza si anihileaza discernamantul alt individ, propagandistul, dusmanul – care pentru romani este anti-crestinul, respectiv – jidanul, cel mai ascuns si pervers exemplar de rautate!

    Nota: a face distinctie (a distinge intre mai multe…)/ a face diferenta… rezulta din capacitatea de a discerne inseamna a DIS-crimina; nu este IN-criminare ci observarea clara a diferentelor si baza care determina solidaritatea de grup national!

    Saulescu, in Moldova zice:
    “A judeca limpede, pătrunzător.”
    Scriban (1939):
    ” Disting, văd bine, recunosc…”

    Evident, desfiintarea CNCD este o necesitate vitala: este pumnul care loveste pe cel ce spune adevarul!

  4. Respect și admirație pentru activitatea social-politica și profund naționalistă a membrilor Grupului
    pentru România! Respect și admirație pentru profesorul Corvin Al. Lupu, publicistul și jurnalistul nationalist Miron Manega, analistului politic Laurențiu Primo și a tuturor membrilor grupului pentru acest ultim comunicat. Domniile lor sunt patrioti și naționaliști care prin activitatea lor vor sa trezească poporul roman adormit, las, de multe ori trădător, colaborationist cu puterea politica. Credeți că acești patrioti vor reuși ceva?

  5. “14 mai să fie Ziua Solidarității și a Prieteniei dintre România și Statutul Israel”? Cata obraznicie! De unde si pana unde prietenie cu o natie terorista? Israelul nici macar nu e stat, Israelul va fi desfiintat in curand. Asa presimt.

    Cat despre curatenia in Romania, aceasta nu trebuie facuta pe jumatate pentru ca in 20 de ani sau 50 sau 150 …, Romania se va confrunta cu aceleasi probleme ca si azi. Astfel ca evreii trebuie trimisi undeva la ei, nu stiu unde, sa li se dea un teritoriu si sa-si faca o tara prin munca lor si nu cu bani furati de peste tot, din GE, din SUA etc. Cat despre tigani, acestia pana la ultimul trebuie trimisi in India. Presedintele Indiei a declarat deja ca va da cetatenie tuturor tiganilor din diaspora. Eu cred ca a avut ceva in gand din moment ce a facut o asemenea declaratie politica.

    Femeile albe care s-au maritat cu tigani, firesc sa plece dupa ei. Aceia care nu vor dori cu nici un chip sa plece, din diverse motive speciale, foarte bine, sa fie sterilizati ca sa nu se mai inmulteasca printre noi. Am citit ca Suedia are lege de sterilizare a tiganilor, inca din 1975. Ei sunt aici de 200 de ani si pana acum s-au dovedit neintegrabili, antisociali. Asa e rasa lor si nu se pot asimila printre romani, au ramas in marea majoritate, aceiasi ciorditori, paraziti, murdari, cersetori, agresivi, lasa mizerie peste tot, distrug etc. Mai degraba sunt romani care s-au “tiganit”, dovada ca natiunea noastra e deja in degradare din cauza amestecului rasial.

    Fara masuri radicale, nu numai in RO ci si in toata Europa, orice schimbare in bine va fi de scurta durata. Europa trebuie sa fie Alba de la un capat la altul. A fi “rasit” este ceea ce trebuie sa fie si este natural. Leii de ex., nu se amesteca cu alte rase. Caii salbatici sunt intre ei. Un camp de maci este numai cu maci. In padurea de salcami, cresc numai salcami. Ciorile se corces numai intre ele, graurii, randunelele etc. Amestecul rasial s-a facut de om impotriva naturi. Aceasta inseamna moartea natiunilor si in special a rasei Albe. Ce se intampla azi in RO, in Europa, in Anglia, SUA etc., dovedeste ca Domnul Mustata a avut dreptate si i-a venit randul sa zambeasca pe sub mustata-i.

  6. Mihai Cantuniari

    Obligatoriu: Se abrogă legile 107/2006 (şi O.U.G. nr. 31/2002), 217/ 2015 şi 157/02.07.2018, care: – în plan individual, încalcă flagrant Constituţia (art. 1.3, 20, 23.1 , 29, 30, 31, 40, 53 ) şi îi surpă legitimitatea, căci neagă libertăţi naturale, fără de care acordul constituţional nu mai poate fi prezumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *