Home / Actualitate / Protest împotriva imigrației și a înlocuirii forței de muncă românești cu populații străine

Protest împotriva imigrației și a înlocuirii forței de muncă românești cu populații străine

Incorect Politic
August 20, 2024

Protest împotriva imigrației și a înlocuirii forței de muncă românești cu populații străine

Protest împotriva imigrației și a înlocuirii forței de muncă românești cu populații străine

VINO LA PROTESTUL DE SOLIDARITATE CU POPORUL BRITANIC ȘI ÎMPOTRIVA IMIGRAȚIEI ȘI A ÎNLOCUIRII FORȚEI DE MUNCĂ ROMÂNEȘTI CU POPULAȚII SRĂINE!

 

Joi, 22 august 2024, vă invităm să manifestăm de la ora 11:00 în fața Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, prin care să ne exprimăm solidaritatea cu naționaliștii din Marea Britanie și cu poporul britanic în general, care, nemaisuportând “binefacerile” multiculturalismului impus peste voința lor în propria țară, au ieșit masiv în stradă, generând cele mai ample proteste anti-imigrație din acest secol.

Solicităm totodată guvernului Marii Britanii eliberarea din arest a persoanelor arestate abuziv în urma protestelor anti-imigrație și anti-islam din orașele Marii Britanii din ultimele săptămâni.

Manifestarea are legătură și cu situația din țara noastră, care de la an la an, de la lună la lună, își schimbă structura demografică în mod accelerat și vizibil, în marile noastre orașe putând fi văzuți din ce în ce mai multe persoane de străine de origine africană, indiană sau arabă.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 11:00 în fața Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, situată în București, pe strada Jules Michelet nr. 24, sector 1.

În urma uciderii prin înjughiere cu cuțitul a trei fetițe dintr-un centru comunitar din orașul turistic Southport din Anglia, de către un tânăr de 17 ani de origine ruandeză, pe nume Axel Rudakubana, poporul britanic revoltat a ieșit cu sutele de mii în stradă, cerând guvernului expulzarea imigranților și închiderea granițelor pentru nou-veniți.

Uciderea atroce a celor trei fetițe a însemnat “revărsarea” paharului deja plin. Britanicii s-au săturat de valurile de atacuri cu cuțitul, săvârșite mai ales în capitala Londra, de violurile în masă comise mai ales de bandele de pakistanezi (este celebru deja în acest sens orașul Rotherham), de atentatele cu arme albe sau cu bombă (“podul Londrei”, “Manchester”, 2016), etc. În majoritate covârșitoare, toate infracțiunile cu violență din Marea Britanie au ajuns să fie comise de cetățeni de rasă afro-arabă și de religie preponderant islamică.

Situația din Marea Britanie și Irlanda de Nord ne privește pe noi toți, europenii nativi.

Dacă guvernele noastre (deci inclusiv al României, vezi mulțimea de muncitori asiatici și de imigranți de origine africano-arabă-hindusă care a infestat orașele românești) arată că sunt dispuse să își sacrifice propriile țări și propriile popoare pentru a îndeplini planul de înlocuire (sub deviza “Planul Kalergi se execută, nu se discută”), noi alegem să ne apărăm dreptul natural și constituțional de a fi români în propria țară și să rupem tăcerea impusă la cel mai înalt nivel.

Reamintim că peste 6 milioane de români au fost alungați peste granițe de politicile criminale ale Guvernelor României, succedate la putere în ultimii 34 de ani, simultan cu încurajarea imigrației și stabilirii în România a unor populații provenite aproape exclusiv din țări ne-europene, în general asiatice și africane și de religie preponderent islamică.

Protestul nostru din fața Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din 22 august se înscrie în campania susținută și continuă dusă de Noua Dreaptă de ani de zile împotriva planului demonic de colonizare a României cu populații păgâne și total diferite etnic de poporul român, de data aceasta îmbrăcând și haina solidarității cu un alt popor european confruntat cu aceeași problemă.

Vino alături de noi pe 22 august ca, odată cu solidaritatea față de poporul britanic să amintim și guvernanților noștri că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”!

Dr. Ing. Alexandru BALCU,

Noua Dreaptă, filiala București

2 comments

  1. E foarte bine să ne arătăm public nemulțumirea și îngrijorarea în fața politicii de înlocuire a populației autohtone cu imigrație adusă special pentru implantare.

    Însă nu am văzut niciodată vreun protest în fața ambasadei SUA care să aibă ca obiect distrugerile pe care le fac antenele HAARP americane în țara noastră, manipulările și transformarea climaterica , dintr-un climat temperat intr-unul deșertic.

    Vom pieri și noi, vitele deja ne pier cu ajutorul “sanitarilor ” asasini de oameni și de animale, ni se usucă râurile țării, iar stelele au dispărut complet din cauza stratului gros de particule ce înconjoară pămîntul și ne sufocă cu încetul pe toți și toate ființele vii .

    Cînd se va organiza o asemenea manifestație?

  2. vis-a-vis cu ambasada UK si-a avut hogeacu cripto-jidovu Mihai Șora (e un secret asta?) timp de..75 de ani!
    locul trebuie tamaiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *