Home / Educativ / Codul junişorului naţionalist

Codul junişorului naţionalist

Călin Kasper
Incorect Politic
August 21, 2024

Codul junişorului naţionalist

Codul junişorului naţionalist

Junişorul naţionalist e micuţ, cam necopt, dar nu e prost de loc. După mari strapaţe şi deasă strădanie, a scos la iveală un Cod al Naţionalistului, cu care, zicea el, separă fără greş grâul de neghină. Curios să văd dacă el a reuşit acolo unde mulţi mintoşi n-au făcut nici o brânză, l-am rugat să-mi expună sistemul lui, fiindcă dacă ar funcţiona cu adevărat, n-ar mai domni o atât de mare confuzie printre români, când sunt puşi să aleagă naţionaliştii adevăraţi de cei care doar se fac c-ar fi.

Îmi zice sigur pe el, că fiecare punct din Cod, elimină o droaie de naţionalişti închipuiţi. Şi după ce-i trece prin ciur şi prin dârmon, rămân în sita lui doar naţionaliştii adevăraţi. Restul se scurg cu apa murdară, direct în canalizare.

Şi îmi expune primul punct din Cod:

1) Naţionalistul adevărat pune naţia şi ţara mai presus de interesul personal şi chiar mai presus de viaţa lui.

Bravo Gogule, îi spun, definiţia e tare! Ia să-mi spui pe cine elimină acest punct. Şi el începe să enumere un lung şir de categorii de persoane, de nici nu le-am reţinut pe toate:

Cei care au fost la condcerea ţării de 34 de ani încoace şi au participat la devalizarea ţării, au înstrăinat fabricile şi uzinele, bogăţiile subsolului şi au falimentat economia ţării, politicienii corupţi şi cei ajunşi să fie condamnaţi, îmbogăţiţii prin ilegalităţi financiare, cei care au delegat suveranitatea ţării la străini, cei care ne-au injectat cu otrăvuri în pandemie, interzicându-i lui Gigi Becali să aducă un camion plin cu ivermectină ca să nu concureze vaccinurile RNM, cei care au dispus omorârea pacienţilor cu zile în spitale, ca apoi să-i pună în pungi de plastic şi să interzică efectuarea de autopsii, călcătorii de constituţie şi de legi, judecători care au dat intenţionat verdicte false, lucrători din servicii care au trădat, primarii care au ca principiu de activitate pandărătul, cei care vor să ne bage în război…

Dacă nu-l opream, cred că nu i-ar fi tăcut morişca toată ziua. Dar am făcut-o, pentru că începusem să mă prind cam cum funcţionează Codul lui, care ar cuprinde, după cum se lăuda piticotul, 100 de puncte. Redau mai jos, în devălmăşie şi fără a le ordona după conţinut doar pe unele dintre ele, aşa cam cum mi le amintesc:

Naţionalistul adevărat este doar cel care este de acord cu punctele de mai jos:

2) Guvernul trebuie să interzică traficul de produse agricole din Ucraina prin România şi mai ales, transportul de arme şi material de război către Ucraina. Nici un ajutor militar pentru Kiev.

3) Să pretindă prevalenţa constituţiei României asupra legilor şi ordinelor venite de la organizaţiile europene.

4) Să ceară interzicerea propagandei LGBT din şcoli şi manifestaţiile şi paradele acestor deşucheaţi prin oraşele noastre pentru atac asupra bunelor moravuri şi exchibiţionism în public.

5) Să ceară presei şi masmediei să nu mai fie părtinitoare şi să informeze corect românii cu privire la războiul din Ucraina. Cei care îndrăznesc să nu fie echidistanţi, să fie amendaţi de CNA, să li se anuleze licenţa de transmisie şi să li se confişte echipamentele.

6) Normalizarea relaţiilor cu Rusia, cu China şi cu BRICS sunt de interes naţional. Trebuie recunoscut oficial că Ucraina este stat agresor de tip talmudist, care a purtat un război de exterminare a populaţiei ruse din Donbas şi din Luhansk încă din 2014 şi că Rusia a fost silită să-şi protejeze etnicii de criminalii ucrainieni, urmaşi demni ai ticălosului Bandera și conduși de talmudistul Zelenskyi.

7) Este necesară evacuarea bazelor militare din România şi a militarilor străini, pentru a putea declara ţara noastră o ţară neutră. Conform constituţiei, sunt necesare organizarea de referendumuri pe tema apartenentei la NATO şi UE.

8) Studierea istoriei jidanilor în licee este neavenită şi pentru motivul că în Israel, deşi există o comunitate mare de emigranţi din România, nu se studiază istoria românilor. În locul acestei materii inutile, se va introduce studiul istoriei Mişcării Legionare, a doctrinei ei, cu studierea memoriilor legionare, a lucrării Căpitanului “Pentru Legionari” şi a “Cărticelei şefului de cuib”.

9) Samavolniciile puterii la adresa patriotilor români agresaţi de justiţie pentru că spun adevărul să înceteze, să militeze pentru abrogarea legilor antilegionare şi să ceară interzicerea unor organizaţii antiromâneşti, în frunte cu institutul Wiesel.

10) În România nu a fost holocaust. Se ştie că în timpul celui de-al doilea război mondial, în SUA s-au luat măsuri contra cetăţenilor americani de etnie japoneză, de teamă că ea n-ar fi loială statului american. Ori la noi, când armanta română s-a retras din Basarabia, jidanii au comis multe crime contra soldailor români, dovedindu-şi din plin aversiunea faţă de tot ce este românesc. Era absolut firesc ca Antonescu să ia măsuri contra lor, ca asemenea acţiuni să nu se mai repete. Dar el nu i-a omorât, aşa cum sunt foarte multe mărturii şi dovezi.

11) Guvernul, care are în funcţii de ministru oameni care nu se ridică la cerinţele funcţiei, precum ministrul sănătăţii, al justiţiei, ministrul de interne, etc. să facă bine să-i schimbe. Poate chiar să-şi dea demisia ca guvern antiromânesc şi slugă preaplecată a Ocultei mondiale.

12) Toţi europarlamentarii care se cred naţionalişti, să-şi ridice glasul contra penalei Ursula, care a transformat PE în feudă proprie şi să ia atitudinte pentru cercetarea afacerilor veroase care au avut loc sub directa ei oblăduire.

13) Teritoriile din Ucraina, ajunse la ea în urma pactului Ribbentrop-Molotov şi deţinute deci în mod ilegitim, trebuie să revină la patria mamă. Se impune de asemenea făcute eforturi, pentru unirea cu R.Moldova.

14) Diplomaţia ţării să ajungă din nou să fie în slujba intereselor neamului. Pentru asta trebuie ca în toate Ambasadele şi Consulatele ţării să fie puşi doar oameni competenţi şi cu drag de ţară.

15) Toţi naţionaliştii să lase orgoliile şi să se unească sub acelaşi steag. Cei care refuză, nu corespund punctului 1) şi deci nu pot fi consideraţi naţionalişti.

16) România să devină stat suveran şi neutru, care să-şi administreze bogăţiile şi resursele în interes propriu. Dacă se va ajunge la acest deziderat, România va deveni paradisul pe pământ.

17) Justiţia română trebuie reformată prin introducerea răspunderii judecătorilor. Acest lucru e posibil de realizat, de exemplu prin cuantificarea activităţii judecătorilor. Are un judecător un proces încheiat fără recurs, primeşte 10 puncte. Are un recurs cu păstrarea sentinţei, mai primeşte zece puncte. Dacă sentinţa lui este infirmată, i se iau 20 de puncte din cont. Daca reuşeşte să împace părţile, primeşte alte 25 de puncte. Punctele acordate trebuie stabilite de juristi, ca să fie realiste. Junişorul le-a dat doar ca exemplu. În acest fel, la fiecare sfârşit de an, se vor premia judecătorii fruntaşi iar cei cu contul negativ sau aproape gol, vor fi trimişi la reciclare. Iar salariul judecătorilor va fi proporţional şi cu numărul de puncte acumulate. În funcţiile importante din ministerul justiţiei, de la Curtea Constituţională, din CSM, etc., vor fi propui doar judecători cu punctajele cele mai mari pe ţară.

18) Pedeapsa cu moartea să fie reintrodusă în codul penal pentru pedofili, violatori, criminali, dealeri de droguri şi trdători. Aceştia, prin activitatea lor infracţională, acţionează împotriva securităţii, vitalităţii şi sănătăţii neamului.

19) Cei deţinuţi în închisori şi sunt apţi de muncă, să fie obligaţi să-şi câştige traiul zilnic, pentru că societatea nu este vinovată că ei au ajuns acolo şi deci, nu are motive ca să-i ţină ca la pension. Apoi, reeducarea prin muncă nu face rău la nimeni.

20) Relocarea de populaţii străine pe teritoriul ţării nu este interzisă doar de constituţie, ci de orice om cu drag de neam. Naţionaliştii cu atât mai mult!

21) Fără onoare nu există naţionalism. Decât să învingi printr-o mişelie, mai bine să cazi cu onoarea nepătată!

22) Una din cauzele pentru care ţara a ajuns atât de rău este pentru că oamenii valoroşi şi profesioniştii, au fost îndepărtaţi din funciile de conducere, unde au ajuns clientela politică a partidelor, de obicei nişte inculţi aroganţi şi nişte ignoranţi notorii. Trebuie reinstaurată competenţa şi profesionalismul în viaţa politică, dublate de demnitate şi de verticalitate.

23) Naţionalismul fără creştinism este gol de conţinut. Naţionalistul, ca adept al lui Christos, merge doar pe drumul adevărului şi crede că România, ca şi Grădină a Maicii Domnului, are un viitor luminos, iar neamul românesc este Neamul Ales al lui Dumnezeu. Numai aşa putem face din ţara noastră o ţară frumoasă ca soarele sfânt de pe cer.

Nu-mi mai aduc aminte de alte puncte din Cod şi cred că junişorul nici nu mi le-a enumerat pe toate. Eu însă am fost interesat dacă a rămas ceva în ciur, după trecerea prin dârmon a politicienilor ce-şi zic că sunt naţionalişti. Şi spre uimirea mea, junişorul mi-a spus că sunt destui, în orice caz mai mulţi ca niciodată, ceea ce ar arăta o anumită deşteptare a neamului, suprapusă peste o trezvire ce nu vine doar de la oameni.

Şi începe enumerarea cu patriarhul naţionaliştilor, Ion Coja, care ţine şi un site unde a atras mulţi autori şi publicişti de valoare. Mai sunt şi Site-ul Buciumul lui Florin Dobrescu, site-ul incorectpolitic ţinut în spate de câțiva voluntari suflet mare, apoi Nicolae Niţă, care a adunat mărturii despre legionari pe pagina lui mişcarea.net, ca şi Gică Manole, Corvin Lupu şi Miron Manega din grupul istoricilor. Printre ei se află la loc de cinste şi domnul Zărnescu, cel cu Gogoriţa şi încă mulţi alţii. Iar chiar sus de tot, cu punctajul maxim, se află fără nici o îndoială, Diana Şoşoacă…

Dar Simion nu ţi-a rămas în mincioc? Îl întreb eu ca să-l încerc. Nu, zice sfătosul, că el a rămas corigent la anumite puncte precum ar fi punctul 10 şi 15, iar despre altele, precum punctul 12 şi parţial punctul 13, încă nu i se cunoaşte părerea pentru că a evitat s-o exprime.

Deci are şi el un punctaj de cel puţin 95%, completez eu şi ar trebui, dacă te uiţi bine în mincioc, să dai şi de el. Dar junişorul îşi ia nasul la purtare şi-mi explică că unele puncte sunt puncte roşii, care fac parte din coloana vertebrală a unui naţionalist. Fără coloană vertebrală, nu ai dreptul să te numeşti naţionalist. Acestea ar fi, după el, punctele roşii: “Totul pentru Ţară, nimic pentru mine”, “Basarabia, pământ românesc”, “Bucovina e a noastră”, “Nu populaţiilor străine pe teritoriul nostru” şi încă câteva, pe care nu am mai apucat să le notez. Apoi i-am pus o ultimă întrebare:
“Iar eu, după codul tău, pe unde m-aş afla?

Stă, se uită la mine, se gândeşte o ţâră, apoi zce: Amu, depinde de cum manipulez codul. Dacă-l las cum este, cred că eşti şi tu pe undeva, pe la fundul minciocului. Dar dacă mai adaug punctul 101, care cere de la naţionalişti ordine şi disciplină, atunci cred că vei fi pe nicăiri.

Aşa păţeşti dacă-ţi pui mintea cu mucoşii.

8 comments

  1. Rabbi explains the esoteric role of Trump
    Rabinul explică rolul ezoteric al lui Trump

    The 45th president was meticulously placed into office because of his role as a gilgul (an incarnation) to lead the goyim into “obedience” of the jewish nation. His main job — as Rabbi Mendel Kessin reveals is “only to assist the jews”.
    Cel de-al 45-lea președinte a fost pus meticulos în funcție datorită rolului său de gilgul (o încarnare) pentru a-i conduce pe goyim la „ascultarea” națiunii evreiești. Principala lui sarcină – după cum dezvăluie rabinul Mendel Kessin este „doar să-i ajute pe evrei”.

    The concept of Gilgul neshamot in basic terms refers to prophet-like figures that arise overtime which are seen as spiritual incarnations that have aided jews in the previous generations. It shouldn’t be any surprise either that Trump was trained by a Mekubal – Eitan Yardeni, which he revealed in his book ‘The Way to the Top’ from 2004.
    Conceptul de Gilgul neshamot în termeni de bază se referă la figuri asemănătoare unui profet care apar peste timp și care sunt văzute ca încarnări spirituale care i-au ajutat pe evrei din generațiile anterioare. Nici nu ar trebui să fie surprinzător faptul că Trump a fost antrenat de un Mekubal – Eitan Yardeni, pe care l-a dezvăluit în cartea sa „The Way to the Top” din 2004.

  2. Bine ca este prezentata o lista de criterii, chiardaca vazuta din alt unghi.

    Da, mucos acest personaj descusut cu rabdare – fiindca “sa se scrie”, “sa se spuna”, sa se vada” si alte “sa se…” ori ” trebuie sa…”… nu fac doua parale fara pus mana pe par si – unde e cazul, sa se scoata din buzunar funia si sapunul – asa, ca sa stie tot poporul!

    Noi zicem “unde esti tu, Tepes Doamne…?” si chiar “Stefane – Mria Ta, Tu te scoala…” dar ne trebuie acum un Alexandru, cel Mare ca sa taie nodul gordian!
    Altfel spus – nu merge cu tertipuri birocratice, procedurale…. “democratice” sa rezolvi problemele inlantuite si nenumarate.

    Ori un Hercule sa foloseasca veninul Hidrei (tacticile agresive ale “sistemului” jidanit) pentru a o omora, … caci s-a vazut: taierea capetelor (demisia ori inlocuirea) nu era eficienta – cresteau la loc, asa cum vedem si stim: in locul unui tradator ajuns la putere vine un altul, cu “alta palarie”/CV!

    Cautati “The Turner Diaries” – cica ” The 20th Century’s Most Dangerous Book”
    E in engleza, da’ cine vrea traduce, fie si pe google translate… e aici:
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://redstatesrebel.com/wp-content/uploads/2021/07/The-Turner-Diaries.pdf&ved=2ahUKEwjBzseA1IWIAxXoEDQIHQ-8KA84MhAWegQIEhAB&usg=AOvVaw2q6-zEZnSPbB7kV8FO15eY

    • Dle Gheorghe, The Turner Diaries au fost traduse in romana si apar si pe acest blog la sectiunea Carti sub denumirea de Caietele lui Turner. Tot aici gasiti si cartea Vanator de Andrew MacDonald care este si autorul Caietelor lui Turner, Vanator fiind insa capodopera sa. Succes la citit. Cartea Vanator am tradus-o eu. Sa-l anunte cineva pe dl Gheorghe – dati-i un mail ca poate nu citeste postarile altora. Daca nu gasiti aici Caietele lui Turner va recomand http://der-stuermer.org/indro.htm sau http://der-stuermer.org la sectiunea romana.

      • Multumesc de raspuns si indrumare!
        Cu ani in urma am postat link si nu am sesizat atunci sa fi existat traducerea – bine ca exista si e dispopnobila! Poate ca nu aici… nu imi amintesc!
        Ma iertati dar nu citesc tot, nu ca n-as vrea dar nu reusesc…
        PS: nu dati email ca nu e” operational”…

  3. stefan cristian popescu

    Exceptional! Ar trebui ca GPR-ul sa adopte direct toate criteriile, fara exceptie! A lor e tara, si a copiilor copiilor lor!
    PS: intrebati-l si de Calin Georgescu!

  4. Condiționarea pentru moarte

    de Dr. William Luther Pierce

    Oamenii – să fim puţin mai specifici – sunt americanii albi mai puțin inteligenți astăzi decât erau acum un secol?
    Un observator imparțial – cineva de pe Marte, să zicem – ar putea încerca genul de divertisment de televiziune care îi ține ocupați pe cei mai mulți americani albi în timpul liber în aceste zile, apoi ar putea compara asta cu romanele pe bani pe care le-au citit în 1900 pentru relaxare și ar putea concluziona că nivelul IQ-ului chiar a scăzut puțin. S-ar putea să arunce o privire la circul non-stop al actualelor alegeri prezidențiale și ar fi și mai înclinat să creadă că nu suntem chiar atât de deștepți ca înainte.
    Adevărata condiție pentru observatorul marțian, totuși, ar fi o examinare a modului în care politica publică americană, așa cum se manifestă în legile și comportamentul nostru public, s-a schimbat. Adică, am făcut niște prostii și am avut niște obiceiuri cu adevărat stupide în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, dar nu erau nimic în comparație cu prostia inescuzabilă care caracterizează comportamentul nostru astăzi. În secolul al XIX-lea am decis că sclavia nu era o politică bună, așa că am pus capăt ei, și asta era un lucru inteligent de făcut, pentru că nu ar trebui să ne lăsăm niciodată să fim dependenți de o altă rasă. Dar apoi tocmai am eliberat patru milioane de foști sclavi negri din societatea noastră. Nu i-am trimis înapoi în Africa și nici nu am scăpat de ei. Nici nu i-am sterilizat. Tocmai le-am dat drumul. A fost un lucru cu adevărat stupid și iresponsabil de făcut. Dar măcar nu i-am lăsat să voteze. Au fost câțiva oameni nebuni criminali în Washington care au crezut că ar trebui să li se permită să voteze și chiar au reușit să ne schimbe Constituția în acest sens, dar, în practică, nu i-am lăsat pe foștii noștri sclavi să se amestece în afacerea de a ne alege legislatorii și judecători și alți funcționari publici în orice grad substanțial. Și, desigur, nu i-am lăsat pe negri să se apropie de femeile noastre. Aveam legi împotriva amestecului rasial aproape peste tot, iar legile erau aplicate, fie de autorități, fie de oamenii noștri.
    Astăzi avem peste 30 de milioane de negri care se eliberează în societatea noastră și nu numai că îi lăsăm să voteze și să copuleze cu femeile noastre, dar îi încurajăm în acest comportament. Avem programe de asistență socială care le permit să se reproducă mai repede decât noi. Le oferim bonuri de mâncare și îngrijiri medicale gratuite. Le oferim celor dintre ei care sunt dispuși să lucreze tratament preferențial în angajare și promovare. Le ducem copiii cu autobuzul la școlile pe care le frecventează copiii noștri. Colegiile și universitățile noastre au programe speciale de recrutare pentru a atrage mai mulți negri să devină studenți și ne îndoim de cerințele de admitere pentru a-i duce la facultate și pentru a ne reduce standardele academice pentru a-i menține pe ei.
    În reclamele revistelor, în programele de știri de televiziune, în sporturile profesioniste și în jumătate din filmele care ies de la Hollywood, negrii sunt considerați modele pentru copiii noștri și obiecte de fantezie romantică pentru femeile noastre și nici măcar nu vorbim despre asta. Dimpotrivă. Fețele negre de pe ecranele noastre de televiziune ne sfătuiesc despre sănătatea noastră, analizează știrile zilei pentru noi și ne spun cum ar trebui să ne investim banii și ne comportăm de parcă totul ar fi așa cum ar trebui. Toate acestea nu numai că sunt mai stupide decât orice am făcut în secolul al XIX-lea, ci sunt o nebunie.
    Deci suntem mai proști decât am fost înainte? Probabil că marțianul ar crede așa, dar înclin să cred că nu doar o inteligență medie inferioară ne face să ne comportăm atât de prost astăzi. Ceea ce s-a întâmplat este că modul în care americanii albi sunt condiționați să gândească și să se comporte s-a schimbat. Să ne amintim că majoritatea oamenilor nu gândesc și nu se comportă așa cum o fac, nu au părerile și atitudinile pe care le au, ca rezultat al oricărui proces rațional. Ei nu examinează lumea din jurul lor, nu analizează în mod independent datele și apoi decid ce atitudine să aibă față de ceea ce au observat. În schimb, în aproape toate cazurile, ei au lăsat să li se spună ce să gândească; acceptă să li se spuna care ar trebui sa fie atitudinile si opiniile lor.
    Nu e nimic nou, desigur. Așa a fost întotdeauna cea mai mare parte a populației, în vremuri bune și în vremuri rele. Lucrul cu adevărat important în a determina ceea ce cred majoritatea oamenilor și cum se comportă este tipul de condiționare pe care o primesc. Copiii sunt condiționați în casă de părinți când sunt mici. Mai târziu sunt condiționați de colegii lor de joacă și apoi de școlile lor. Ca adulți, ei sunt condiționati de piață, de piața publică, de biserică, de magazinul din sat. Ei absorb atitudinile și opiniile semenilor lor.
    Cel puțin, așa a fost în secolele trecute. Elementul nou în acest proces de condiționare de-a lungul vieții este influența mass-media: în primul rând a televiziunii, dar și a cinematografiei, radioului, revistelor și ziarelor și a benzilor desenate și a muzicii populare. Ei bine, am mai vorbit, de mai multe ori, despre rolul mass-media în condiționarea publicului, în modelarea atitudinilor și opiniilor acestuia. Am vorbit despre modul în care evreii s-au infiltrat și apoi au dominat și controlat mass-media de știri și divertisment în timpul secolului trecut și despre cum și-au folosit controlul asupra mass-mediei și asupra opiniei publice pentru a transforma întreaga noastră societate, astfel încât să se potrivească propriilor lor interese si scheme.
    Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre un alt element în condiționarea oamenilor noștri care îi face să se comporte în maniera autodistructivă pe care o vedem peste tot în jurul nostru. Vreau să vorbesc cu tine despre rolul școlilor. Nu este un rol independent, desigur. Modul în care școlile noastre, de la grădiniță până la universități, ne condiționează copiii și tinerii este determinat de felul în care înșiși au fost condiționati profesorii și educatorii. Și într-o societate centralizată, birocratică, precum cea pe care o avem astăzi în Statele Unite, există un grad ridicat de control centralizat asupra modului în care școlile condiționează elevii. Nu este vorba doar de condiționarea educatorilor și a profesorilor; este, de asemenea, programul pe care trebuie să-l urmeze, indiferent de propriile convingeri și atitudini.
    Acum voi trece puțin înainte și vă spun care este scopul acelui program; apoi voi face un backup și voi completa câteva detalii. În măsura în care există un singur program care guvernează astăzi educația publică în America, un singur scop în spatele educației în America, acesta este de a condiționa copiii și tinerii albi să accepte fără rezistență o societate multiculturală, o societate multirasială, în care nu au rol mai important sau dominant decât descendenții sclavilor lor negri, sau metişilor care au trecut recent granița din Mexic, sau membrii tribului Hmong proaspăt ieșiți din barca din Asia de Sud-Est. Și, de asemenea, este de a condiționa bărbații albi heterosexuali să îmbrățișeze o societate în care regulile sunt la fel de probabil să fie stabilite de homosexuali sau de femeile care poartă pantaloni ca și de bărbați, o societate în care de la bărbațiii albi nu se așteaptă și nici nu li se permite să protejeze femeile albe, în care bărbații nu mai sunt șefii gospodăriei lor sau factorii de decizie pentru națiunea lor.
    Acum, am încercat să enunț obiectiv principiul care guvernează din spatele educației în America de astăzi, deși știu că există ascultători care vor crede că am pedalat ușor, deoarece sunt familiarizați cu multe aspecte ale sistemului nostru educațional actual care este în mod flagrant. anti-alb sau anti-masculin. Ca răspuns la această obiecție, afirm din nou că principiul de guvernare este egalitarismul. Nu este să punem femeile mai presus de bărbați sau homosexualii mai presus de heterosexuali sau negrii mai presus de albi, ci mai degrabă de a condiționa pe toți să accepte o societate în care nici rasa, nici sexul, nici orientarea sexuală nu sunt importante. Aceasta este teoria – dar pentru că bărbații albi heterosexuali au avut rolul principal în construirea și guvernarea societății noastre în trecut, ei sunt văzuți ca inamici de mulți dintre entuziaștii egalitarieni. Ei sunt văzuți ca oamenii care trebuie să fie doborâți înainte ca noi să putem avea o societate cu adevărat egalitară.
    Scopul sistemului nostru educațional este de a produce cetățeni care au fost condiționați să creadă – sau să acționeze ca și cum ar crede – că bărbații și femeile sunt interschimbabili, în esență la fel, cu excepția configurației organelor genitale, și ar trebui tratați exact la fel de societate și au roluri similare. Și aceasta înseamnă suprimarea vechei credințe că bărbații și femeile sunt fundamental diferiți – fizic, intelectual și emoțional – că rolurile lor naturale în societate și în familie nu sunt aceleași, ci sunt complementare și că ar trebui tratați în consecință – ceea ce înseamnă altfel.
    Scopul sistemului nostru educațional este de a produce cetățeni care au fost condiționați să creadă – sau să se comporte ca și cum ar crede – că homosexualitatea este o condiție la fel de naturală ca și heterosexualitatea, că homosexualitatea nu este în niciun fel indezirabilă sau condamnabilă, că singura diferență între homosexualii și heterosexualii sunt în alegerea partenerilor sexuali și că homosexualii și heterosexualii ar trebui să fie tratați exact la fel de către societate.
    Iar scopul sistemului nostru educațional este de a produce cetățeni care au fost condiționați să creadă – sau să se comporte ca și cum ar crede – că diferențele rasiale sunt cele mai lipsite de importanță, mai superficiale și mai lipsite de importanță din lume; că singurele diferențe reale sunt în pigmentare; că albii și negrii, aborigenii australieni și chinezii au același mod de a vedea lumea, aceleași valori intrinseci și modele de comportament, aceeași capacitate de autodisciplină, același tip și grad de inteligență, aceeași capacitate de rezolvare a problemelor, aceeași aptitudine pentru construirea și întreținerea civilizațiilor; și că a crede altfel nu este numai greșit, ci și păcătos și rușinos. De fapt, cel mai grav păcat posibil, cea mai rușinoasă eroare posibilă, este rasismul și ar trebui folosite cele mai severe mijloace pentru a-l exorciza și cele mai severe pedepse trebuiesc impuse pentru a-i pedepsi pe cei care aderă la el.
    Aceasta, cred, este o declarație corectă și obiectivă a politicii educaționale americane actuale. Cred că chiar și cei care consideră că este o politică bună vor fi de acord cu afirmația mea. Dar, după cum știți, eu nu cred că este o politică bună și, cu siguranță, un observator marțian poate fi scuzat pentru că crede că fie suntem proști, fie nebuni să avem o astfel de politică, pentru că asta va duce la dispariția noastră.
    Acum un minut spuneam că teoria politicii educaționale americane actuale este egalitarismul; că scopul este de a produce cetățeni Corect Politic. De fapt, e un pic naiv. Oamenii cei mai responsabili pentru politica actuală, oamenii din culise care folosesc egalitarismul ca o armă de distrugere a națiunii și de distrugere a rasei pentru a-și servi propriile scopuri nu sunt deloc egalitarieni. Ei cred nu numai că sunt superiori tuturor națiunilor lumii – tuturor neamurilor lumii – dar și că sunt mai merituoși. Ei cred că este corect și potrivit pentru ei să înșele și să demoralizeze pe neamuri, să distrugă simțul neamurilor de identitate rasială și mândrie rasială, să feminizeze bărbații neamurilor și să masculinizeze femeile neamurilor, pentru a face prădarea neamurilor mai ușoară.
    Și așa ei depășesc egalitarismul în școli. Ei îi învață pe copiii noștri și pe studenții noștri despre statutul lor special, despre de ce merită mai mult decât alții. Studiile „Holocaustului”, le spun ei. Este deja obligatoriu în școlile publice din multe state și se străduiesc să fie obligatorii peste tot. Motivul pentru care se solicită predarea poveștii „Holocaustului” copiilor neamurilor, spun ei, este acela de a-i avertiza ce lucruri groaznice se pot întâmpla dacă oamenilor li se permite să fie rasiști sau antisemiți. „Holocaustul”, spun ei, a fost cel mai groaznic lucru care s-a întâmplat vreodată și a fost comis de rasiști și antisemiți.
    De fapt, acesta nu este deloc motivul studiilor „Holocaustului”. „Holocaustul” poate fi cel mai rău lucru care s-a întâmplat evreilor, dar ceea ce comuniștii au făcut poporului nostru – neamurilor – în Rusia și Ucraina și Polonia și în țările baltice și în Germania a fost mult mai rău. Comuniștii au ucis cel puțin 30 de milioane dintre oamenii noștri doar în acele țări. Mișcarea comunistă care a comis acele crime a fost inspirată de evreul Karl Marx și a fost ocupată de evrei. Comisarii lagărului morții din Uniunea Sovietică în anii 1920 și 1930, comisarii brutali ai „gulagului” despre care a scris Alexandru Soljenițîn, erau în mare parte evrei. Evreii erau foarte suprareprezentați în rândul poliției secrete sovietice și în alte părți ale birocrației sovietice. Un evreu a condus echipa criminală care l-a măcelărit pe țarul Rusiei și familia sa. Un evreu, Lazar Kaganovici, a supravegheat uciderea a milioane de ucraineni.
    Evreii au condus partidele comuniste în multe țări europene din afara Uniunii Sovietice în perioada dintre cele două războaie mondiale și, când li s-a oferit ocazia, au comis atrocități oribile împotriva populațiilor din acele țări, ucigând selectiv pe cei mai buni și mai străluciți oameni. Așa au făcut în țările baltice și în Polonia, de exemplu.
    Deci, dacă scopul este să-i învețe pe copii despre lucrurile groaznice care se pot întâmpla atunci când oamenii greșiți dobândesc putere, de ce să nu-i înveți despre ceea ce au făcut comuniștii evrei? De ce nu există practic deloc predare în școli despre aceste lucruri?
    Ei bine, știți deja răspunsul: pentru că evreii nu au fost victimele, ci au fost în mare măsură vinovații. Pentru că, dacă copiii ar afla despre ce le-au făcut evreii popoarelor din estul și centrul Europei înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, ar putea începe să creadă că este destul de rezonabil ca germanii să-și fi dorit ca evreii să plece din Germania, astfel încât evreii nu puteau face în Germania ceea ce făcuseră în altă parte. Asta ar pune așa-numitul „Holocaust” într-o lumină cu totul diferită, nu-i așa?
    Ideea mea este că egalitarismul este teoria din spatele educației în America de astăzi, dar, de fapt, școlile sunt obișnuite într-o măsură din ce în ce mai mare pentru a spăla creierul elevilor în orice mod îi servește cel mai bine oamenilor care controlează sistemul educațional. Nu doar evreii sunt responsabili pentru condiționarea care are loc în școlile noastre. Sunt și feministe și homosexuali și egalitarieni de tot felul. Și așa cum mint despre „Holocaust” – așa cum ascund crimele comuniștilor – pentru a servi scopului evreilor, ei mint și despre alte lucruri pentru a servi altor scopuri. Ei mint despre natura homosexualității, de exemplu, pentru că asta servește scopului homosexualilor. Ei mint despre diferențele dintre bărbați și femei, pentru că asta servește scopului feministelor.
    Și mint despre rasă pentru că vor să încurajeze mai multe amestecuri și vor să-i înșele și să-i dezarmeze pe albii care altfel ar putea rezista la amestecul și amestecul rasial. Le spun elevilor de la școala publică că suntem cu adevărat la fel și că a gândi altfel este rău și încearcă să convingă studenții că conceptul de rasă nu are sens, că nu are nicio bază științifică. Ei îi învață că a existat atât de mult amestec genetic între rase în trecut, încât nu există astăzi o rasă pură și, prin urmare, întreaga idee de a încerca să-și păstreze rasa este inutilă: doar renunță; e prea târziu.
    Folosirea școlilor pentru a condiționa precum și pentru a educa nu este nouă, desigur. În secolul al XIX-lea se presupunea că toată lumea din școală era cel puțin creștină nominal, de exemplu, și, de asemenea, se presupunea că ar fi un lucru bun să condiționăm pe toți să fie și mai creștini în credințele lor. Acest lucru a fost valabil în majoritatea universităților, precum și în școlile publice. Dacă aruncați o privire atentă la cele mai utilizate materiale de instruire – la McGuffey’s Readers, de exemplu – veți recunoaște aceste ipoteze încorporate. Creștinismul nu a fost tratat pur și simplu ca o singură religie dintre multe altele; a fost tratată ca religie adevărată.
    În prima jumătate a secolului al XX-lea, studenții erau condiționați din punct de vedere politic să creadă că democrația era cea mai bună formă posibilă de guvernare și că Statele Unite erau întruchiparea ideală a democrației. Istoria americană și funcționarea sistemului politic american au fost idealizate pentru studenți.
    Acum, personal nu sunt nici creștin, nici democrat. Dar să vă spun, condiționarea creștină și condiționarea democratică din trecut nu au fost nimic în comparație cu condiționarea egalitarist-feminist-evreiască din școlile de astăzi. Vechea condiționare poate să nu fi fost genul de lucru pe care noi toți am fi aprobat-o, dar era relativ inofensivă. Majoritatea oamenilor care au formulat vechea condiționare aveau cel puțin intenții bune. Ei nu încercau să ne distrugă. Asta nu se poate spune despre oamenii din spatele condiționării de astăzi. Condiționarea de astăzi are scopul de a face lemmingi politic corecti din toți cei care trec prin școli: lemmingi care nu vor pune la îndoială și nu se vor opune vreuneia dintre politicile condiţionatorilor, lemmingi care nu vor lupta împotriva celor care ne distrug în mod deliberat țara, civilizația noastră și rasa noastră.
    Iar conditionarea, din pacate, îşi face treaba pentru care a fost destinata. Acesta recrutează o parte substanțială a tinerilor noștri din universitățile de astăzi în tabăra inamicilor noștri și îi folosește pentru a ajuta la distrugerea rasei noastre. În urmă cu mai bine de un deceniu, am ținut o discuție unui grup de studenți în mare parte albi de la Universitatea din Maryland. După discuție, o fată drăguță de aproximativ 19 sau 20 de ani a venit la mine și m-a întrebat dacă cred că actualul conflict între rase s-ar putea transforma într-un război cu împușcături. I-am spus că dacă guvernul își va continua politica de a încerca să integreze forțat rasele, am crezut că este posibil un război rasial. Ea mi-a spus: „Ei bine, dacă încep împușcăturile, voi fi cu negrii pe care ia-ţi împușca.” Și părea foarte mândră de ea însăși când mi-a spus asta. Ea știa că spusese chestia Politic Corect.
    Acum câteva zile, un vandal de computer a reușit să pătrundă pe site-ul natvan.com care găzduiește programele mele. A aruncat site-ul la gunoi și a lăsat un mesaj în care spunea că a făcut-o pentru că site-ul încurajează supremația albă. El a rostit multe din prostiile pseudoștiințifice pe care le-am menționat un moment în urmă despre faptul că nu există rase separate – genul de prostii cu care egalitarienii îşi condiționează studenții în universități – și a rezumat totul cu afirmația:
    Indiferent dacă ești negru/alb/asiatic/oricum, ești înrudit cu orice alt om de pe fața pământului. Aceasta înseamnă, desigur, că nicio rasă nu poate fi considerată „superioară” altuia, deoarece toți suntem un amestec unii cu alții.
    Cum e asta pentru logică? Într-adevăr, acesta este exact genul de gândire neclară care se adună la universitățile noastre în zilele noastre, atât de dornici sunt egalitarienii să-și susțină poziția insuportabilă.
    Ei bine, va fi un război lung și sângeros, un război foarte dureros și distructiv. Între timp, ar putea fi cazul să acordați mai multă atenție tipului de condiționare pe care o primesc copiii dvs. la școală. Faceți tot ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că sunteţi de partea dreaptă a războiului.

  5. Un exemplu din Gandirea lui Luther Pierce alias Andrew MacDonald! O traducere Viriartes! Astept parerile dvs, dar poate dl Sterie isi face mila si il posteaza drept articol. Semnez articolul ca Julius Streicher atunci!

  6. Codul junişorului naţionalist?

    ” -cu fruntea lipita
    lipita de zid
    sa SIMTA copilul
    ce-nseamna Partid! ”

    Mihai Beniuc este cunoscut în general ca poet proletcultist, al regimurilor comuniste din România, alături de autori ca Alexandru Toma, Dan Deșliu, Eugen Frunză …si restu jidovilor.

    -daca includeti copii
    sa ne gandim si la animalutze….sint cel putzin la fel de dragutze!

    (cateodata Incorect ne pare a fi scris din Haifa sau din Tel/Aviv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *