Home / Știrea zilei / Discursul generalului Radu Theodoru de la Plăviceni – Motivele pentru care “Mihai Viteazul este primul antisemit dintre voievozi!”

Discursul generalului Radu Theodoru de la Plăviceni – Motivele pentru care “Mihai Viteazul este primul antisemit dintre voievozi!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 21, 2024

Discursul generalului Radu Theodoru de la Plăviceni 

Motivele pentru care Mihai Viteazul e acuzat de antisemitism și evenimentele care i-au cauzat cumplita moarte.

Se încearcă o răsturnare a doi stâlpi ai românității: Eminescu și Mihai Viteazul.

6 comments

  1. De ce a dispărut luna aceasta publicaţia naţionalistă Justiţiarul de pe net (https://www.justitiarul.ro/)?
    Am primit informatia curioasă (nu ştiu ce să cred), de la cineva care e activist al SOS, ca site-ul ar fi fost “cedat” de familia dlui Marius Albin Marinescu “unuia dintre fiii lui Corvin Lupu. Practic, arhiva este deținută de aceștia” (din mesajul de la D.S., de la SOS).
    Dar de ce ar inchide accesul la site?
    Fiul cu bani mulţi ar fi Liciniu Lupu, care şi-ar putea permite foarte uşor o achiziţie de website, dar poate e alta explicaţia. Ştie cineva ceva?
    Va mai fi înapoi pe net Jutiţiarul?

    • Foarte multe atacuri la adresa lui Corvin Lupu și familiei lui în ultima vreme, foarte multe conspirații pe lângă aceste atacuri. Nu ne convine că se opune sferei de influență iudeo-euro-atlantice și mai degrabă caută relații de prietenie cu China și Rusia? Nimeni nu-i perfect, dar pozițiile dânsului cu privire la lupta de eliberare a României de sub jugul jidovesc nu poate fi contestată. Ce ar fi legitim de criticat ar fi poziția dânsului față de DOnald Trump, care s-a dovedit a fi Primul Sionist al Americii.
      Cât despre Justițiarul, deținătorul actual a fost dat în judecată de cineva pentru niște articole care apăreau pe Justițiarul. Din ceva motiv tehnic (sau lipsa pregătirii tehnice) n-a putut elimina doar articolele acelea de pe site și a dat jos temporar situl (până trece procesul am înțeles).

      • „Deținătorul actual“ al Justiţiarul?
        Procesul acela e vechi din iunie 2023 şi nu a trecut de procedurile inţiale interminabile, să se ajungă la starea e judecată. Are termen în 15 octombrie 2024:
        https://portal.just.ro/306/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30600000000272692&id_ins
        Şi totuşi brusc, în august 2024, dispare Justiţiarul cu totul. Când voia, dl Marinescu, fostul director al publicaţie, ştergea sau suspenda orice articol, dacă considera necesar. Nu era ceva greu. Se poate lucra la el, la site, mai ales că site-ul mai încăpuse după decesul dlui Marinescu, pentru câteva luni, pe mâna unor diversionişti care postau conţinut cu scop conflictual inter-naţionalişti.
        Sursa de la SOS era convinsă de ceea ce spunea, ca siteul are alt proprietar, dar circulă multe zvonuri nedovedite printre politicieni.

      • China Iudaica.
        „Jugul jidovesc“ din România cu care ar lupta C.L. ajutat de China şi Rusia este doar un pretext propagandist şi politruc, mai ales după ce Lupu a fost la Beijing în 2023, la un congres politic.
        Afirmaţiile laudative găunoase pentru alte puteri străine precum Rusia şi China, care i-ar salva pe români de „iudeo-khazari“ se dovedesc la C.L. si multi asemenea activisti, la o cercetare atentă, o propagandă fără legătură cu realitatea, dar asta o ştie doar cine verifică cu seriozitate „informaţiile“ sale aruncate în public, nu publicul luat de prost de manipulatori, care nu are timp sau exerciţiu în cercetare! Există şi susţinători decenţi ai acestor puteri, precum Dan Diaconu, în cazul Chinei, sau chiar Diana Şoşoacă, în cazul Rusiei, dar nu e cazul fabulatorului manipulator C.L.
        Şi ce suveranism mai e acela care caută alţi stăpâni de care România să atârne, căci ne-ar scăpa de iudei, deşi aceia au alte agende?
        Iar iudaismul diasporic global, vechi de mii de ani, are destule planuri în rezervă să supravieţuiască, fără a pierde mai nimic, unei eventuale decăderi a lumii occidentale iar noi ne-am mai pricopsi şi cu nişte chinezi colonizatori, căci deja s-au mutat şi s-ar mai muta aici.
        De aceea, după o colaborare milenară cu iudeii, inclusiv în instalarea comunismului, unde iudeo-comuniştii au fost în primele rânduri, China are relaţii foarte strânse cu iudaismul, nu are doar Occidentul, despre care se exagerează intenţionat în privinţa iudaizării sale. China nu e în conflict cu iudaismul, ci numai cu Occidentul, deşi China e obligată să joace cartea pro-palestiniană public, căci şi agentura ei de spionaj globală îi are pe mulţi palestinieni în structura ei, ca şi pe mulţi din activiştii de stânga.
        China îşi dezvoltă sau menţine relaţiile cu iudaismul în umbră, ceea ce-i poate înşela pe unii. De aceea sunt şterse de pe net rapoarte precum “China and Israel: evolving relations in the shadow of trade wars“ sau „China investment in Israeli companies rises“.
        Chiar aţi înghiţit propaganda cu lupta Rusiei şi Chinei cu iudaismul global?
        Din 1991 datează oficial colaborarea la nivel de guvern a Chinei cu Congresul Mondial Evreiesc (în România colaborarea e semnată la nivelul ministerului de Externe, nu la nivel de guvern şi de prim-ministru, cum a făcut China – World Jewish Congress: Closer cooperation with China – World Jewish Congress ).
        https://www.worldjewishcongress.org/en/news/world-jewish-congress-closer-cooperation-with-china
        Are afaceri în China şi clanul Rothschild şi are şi China „rothschildzii“ ei iudeo-chinezoizi proprii, precum pe familia multi-miliardară Kadoorie, condusă din Hong Kong de „Sir“ Michael David Kadoorie.

        Multe afaceri evreieşti se dezvoltă în prezent în colaborare cu China.

        „Astăzi… un număr mare de evrei din întreaga lume au venit la Beijing pen­tru a participa la dezvol­tarea economică a Chinei“, spune World Jewish Congress, doar că aceşti evrei nu îşi afişează iudaitatea, în general, deşi mişcarea religioasă iudaică Chabad are libertate de manifestare în China, în ciuda restricţiilor autorităţilor faţă de alte religii. Comunitatea evreiască din China are şi anumite „centre internaționale“ pre­cum la Beijing și la Shanghai, unde există comunități importante de evrei „expa­­triați“ (expaţi iudei veniţi din Israel mai ales, ce fac afaceri). În aceste orașe există şi „Case Chabad“, care oferă o varietate de „servicii evre­iești“, care nu le exclud pe cele religioase, deşi guvernul comuniste le vrea cât mai discrete.

        China „populară“ (comunistă) a fost creată şi de „ei“, ei fiind familiari­zaţi cu ide­ologia marxistă. China a avut şi un Ministrul de Finanţe iudeu, un şef al propagandei iudeu şi pe singurul general ne-chinez iudeo-comunist din Armata Roşie, pe Jakob Rosenfeld.

        În China, idealul deşteptăciunii este „Să fii deştept ca jidanii!“.
        Alt loc comun e credinţa că „Shanghai-ul e oraşul talmudiştilor şi de aceea toate marile corporaţii îşi au sediile şi fabricile aici“.
        Trecutul lor este împletit milenar, cum spune tot Congresul Mondial Evreiesc (WJC), în cele peste 100 de articole privind relaţiile cu China de pe site-ul său: „O națiune comercială străveche, ca şi evreii, chinezii au avut contact cu negustori evrei călători încă din secolul al VIII-lea. Primii coloniști evrei au sosit prin Drumul Mătăsii în timpul dinastiei Song de Nord (960-1127), înființând o comunitate în orașul Kaifeng, o regiune îndepărtată de vest a țării. Reușind să-și mențină tradițiile religioase şi în același timp cufundându-se în cultura chineză, comunitatea evreiască a cunoscut un mare succes în China, unii membri susținând și promovând prestigioase examene de serviciu public chinezesc. Deși mai existau și alte comunități evreiești în China în afară de cea din Kaifeng, acestea erau în mare parte împrăștiate și izolate în comparație cu aceasta. Evreii au prosperat chiar şi în urma invaziei mongole din secolul al XIII-lea, când cuceritorii au revizuit sistemul juridic pentru a reduce puterea Han.
        Noii conducători ocupanţi ai Chinei au fost ca o binecuvântare pentru evrei, fiind preferaţi în serviciul public…
        Prosperitatea evreilor a crescut indiferent de dinastie, căci comu­nitatea evre­iască a cunoscut o epocă de aur în secolul al XIV-lea, după ce dinastia Han și-a recâștigat puterea. Evreii chinezi au putut să participe pe deplin la viața publi­că și la treburile guvernamentale și chiar au primit pământ și privilegii de la îm­părat. Un număr mare de evrei chinezi au promovat exa­mene­le de serviciu public în acest timp, permițându-le să devină oficiali chinezi.“
        Plus că sunt basme de propagandişti ai unor puteri străine şi acelea privind superioritatea economică a Chinei şi a BRICS asupra Occidentului.
        Cum minte Lupu despre Trump, ca să îl ridice în slăvi (aici chiar neavând nici un motiv inteligent să o facă, decât reflexele sale de slăvire a unei lider maxim, eventual dictator, ca pe vremuri) aşteptaţi-vă că C.L. minte şi în alte privinţe.
        Apoi se ascunde realitatea că mafia iudeo-israeliană din România a fost mult potolită şi gonită chiar de regulile aduse de aderarea României la UE şi uneori chiar şi prin importul combaterii corupţiei venită din SUA. Apoi multe state UE apără cât pot palestinienii, fără a da dreptate Israelului în acţiunile sale criminale.

    • Marius Albin Marinescu a murit în 2020. Am văzut că site-ul a fost activ trei ani după moartea sa. Ultima dată când m-am uitat, in 2023, site-ul era activ, dar cred că familia sa nu a mai dorit să îl țină activ. Nu cred că a fost cenzurat.

  2. Vlad Dracula a tras și el în țeapă vreun jidan? Dacă da, va fi declarat “antisemit” de către genocidisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *