Home / Internațional / William Totok: Incorect Politic a ajuns cea mai radicală voce a ultranaționaliștilor și antisemiților români

William Totok: Incorect Politic a ajuns cea mai radicală voce a ultranaționaliștilor și antisemiților români

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 27, 2024

Antiromânul William Totok

William Totok: Incorect Politic a ajuns cea mai radicală voce a ultranaționaliștilor și antisemiților români

William Totok prestează muncă pentru fițuica nemțească Taz.de, din păcate nu este curier, ci “jurnalist” care picură venin prin cuvinte denigratoare la adresa românilor.

Acesta a scris un articol în care este menționat bunul nume al acestei publicații. Se pare că îi deranjează foarte foarte tare faptul că-i numim teroriști pe tovarășii de la institutul Elie Wiesel.

Fragmentul de pe Taz

“Negarea Holocaustului este necesară și complet normală atunci când acuzațiile sunt imaginare și fictive”, afirmă publicația, care a ajuns să devină în ultimii ani cea mai radicală voce a ultranaționaliștilor și antisemiților români.

Reacția mea

“Holocaustul ca materie școlară este un scuipat în fața poporului și o insultă la adresa victimelor strămoșilor noștri. Alexandru Florian este un nenorocit, la fel și Muraru, niște scursuri care nu au ce căuta în grădina Maicii Domnului.” Fundamentaliștii naționaliști se referă la România ca la grădina Maicii Domnului.

Fragmente preluate de pe TAZ.

6 comments

  1. Este măgulitor ca un astfel de vierme să vă înfiereze. Singurul lucru care-i scoate și mai tare din sărite este să existați ca publicație. Probabil la un moment dat va deveni imposibil dar să nu disperăm, putem reveni la vechile papirusuri care vor circula în clandestinitate.

  2. Las’ ca vine criza financiara – n-o sa le reuseasca sa inlocuiasca fiat money cu care ne inflationeaza azi si ne infometeaza – cu banii digitali, si daca reusesc pentru scurta vreme tot se va descompune sistemul lor ponzi cu bani falsi(neacoperiti in aur sau alte valori !!!) si insclavizarea cetateanului obisnuit prin bani falsi .
    Vine sigur recuplarea monedei cu aur si atunci banetul asta bun de sters la cur cu care sunt platite armatele inflationiste mental si otravite, a la Totok, vor dispare !
    Dar Totocii nu stiu asta si cred ei ca vor parazita si otravi omenirea intru eternitate, cu stigmate, falsuri si otravuri de tot felul ad infinitum !
    Dar se inseala groaznic caci vine bula devalorizarii banilor care se va sparge curand caci inflatia banilor falsi creste nonstop !
    Totok nu va scapa nici el si nici cumparatii armatelor lui Soros si ale CIA, ca si restul satrapiei macelaarilor in descompunere!!!

    • Israel love China / China love Israel

      Israelul tezaurizeaza yuani chinezesti, China fiind cel mai mare partener economic al israelului dupa SUA
      Mai credeti mult in propaganda lupilor? China nu duce nici un razboi cu iudaismul, cum va spun mincinosii manipulatori. Iata analize ce reflecta realitatea:
      Ce se află în spatele legăturilor tot mai mari ale Israelului cu China?
      https://www.cfr.org/expert-brief/whats-behind-israels-growing-ties-china
      China și Israelul au intensificat brusc comerțul, investițiile și legăturile culturale în ultimii ani, dar pot apărea încă obstacole în calea unor relații mai strânse.
      expert de Elliott Abrams / Consiliul pentru Relații Externe (CFR) 21 iunie 2018

      China și Israelul nu sunt parteneri naturali. Ca dimensiune, demografie și orientare geopolitică, ele par foarte diferite. China are zece orașe mai mari decât întreaga populație a Israelului. China nu are o comunitate evreiască indigenă foarte vizibilă, iar Israelul nu are nici o comunitate chineză indigenă, ci numai „evrei chinezi“. Israelul este strâns aliniat cu principalul concurent al Chinei din lume, Statele Unite. Cu toate acestea, relația China-Israel s-a extins rapid pe mai multe fronturi. În ultimii câțiva ani s-au înregistrat creșteri puternice ale comerțului, investițiilor, schimburilor educaționale și turismului între cele două țări.
      Ce conduce asta? În ciuda numeroaselor lor diferențe, motivațiile chineze și israeliene sunt la fel de pragmatice. Ambele țări încearcă să extindă parteneriatele în afara regiunilor lor, pe măsură ce accesează noi piețe și oportunități comerciale. În special, China este atrasă de sectorul tehnologic lăudat al Israelului, iar Israelul salută investițiile și potențialul Chinei ca colaborator în cercetare. De asemenea, Israelul consideră că relația cu China este o respingere față de eforturile de boicotare și ”dezinvestire“ ale altor state.

      Comerț și investiții
      După o perioadă de izolare diplomatică largă, Israelul în ultimele decenii a dezvoltat noi relații bilaterale alimentate de comerț. În special, și-a valorificat reputația ca centru al inovației, antreprenoriatului și cercetării. Între timp, China a asumat un număr uimitor de proiecte de investiții și infrastructură în ultimii ani, lansându-se în noi proiecte pe noi piețe.
      Comerțul dintre cele două țări a depășit 11 miliarde de dolari, o cifră mică în comparație cu comerțul Chinei cu Statele Unite sau Europa, dar de două sute de ori mai mare decât era acum douăzeci și cinci de ani. În aceeași perioadă – 1992 până în 2017 – comerțul SUA-China a crescut doar de douăzeci de ori mai mult.
      ……….
      Investițiile chineze nu dau semne de încetinire.
      Un raport Sino-Israel Global Network and Academic Leadership (SIGNAL) din 2017 notează că zece acorduri bilaterale și acorduri de afaceri, în valoare totală de 25 de miliarde de dolari, au fost semnate în timpul vizitei lui Netanyahu din 2017 în China. Acest lucru, se mai arată în raport, a venit în urma unei impresionante investiții chineze de 16,5 miliarde de dolari în tehnologia israeliană în 2016 – o creștere de zece ori față de 2015.
      Fondatorul și CEO-ul Alibaba, Jack Ma, a vizitat Israelul, alături de treizeci și cinci de directori, în mai, iar unele mass-media israeliene au speculat că călătoria este legată de planul Alibaba, anunțat în octombrie 2017, de a inaugura un centru de cercetare în Israel.

      Perspectivă comercială şi investiţională bilaterală China-Israel
      https://www.china-briefing.com/news/china-israel-investments-trade-outlook-belt-and-road-initiative/
      În ultimele două decenii, comerțul cu bunuri și servicii între China și Israel a crescut semnificativ. În prezent, China este al doilea cel mai mare partener comercial al Israelului, valoarea comercială totală ajungând la 24,45 miliarde de dolari, marcând o creștere de 11,6% în 2022 față de anul precedent.
      În 2017, China și Israel au anunțat că vor deschide o nouă fază a relației lor.
      Legăturile China-Israel au fost martorii unei colaborări în mai multe domenii, de la Inițiativa Belt and Road (BRI) la schimburi de tehnologie și inovare.

      Israelul a adăugat yuanul chinez la rezervele băncii centrale pentru prima dată în aprilie 2022, reducând în același timp deținerile sale de dolar american și euro.

  3. Foarte bine, sa crape de ciuda leprele alogene. Bravo ! Tineti-o tot asa ! Noi, nationalistii români suntem mândri de voi !

  4. Trebuie sa coboram din fata calculatorului, si sa trecem la raspandirea de fluturasi, atunci sa vezi frica in iudei!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *