Home / Internațional / Sri Lanka: Liderii religioși se reunesc pentru a denunța homosexualitatea impusă de Occident

Sri Lanka: Liderii religioși se reunesc pentru a denunța homosexualitatea impusă de Occident

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 12, 2024

Sri Lanka: Liderii religioși se reunesc pentru a denunța homosexualitatea impusă de Occident

Sri Lanka: Liderii religioși se reunesc pentru a denunța homosexualitatea impusă de Occident

Doctrina anală este împotriva tuturor religiilor și constituie “valorile occidentale” care se bagă pe gât popoarelor prin ‘democrație’.

Sri Lanka este un fel de țară dezordonată, care are patru religii diferite, ceea ce a dus la unele probleme în trecut.

Acum, însă, toate se pot uni pentru a denunța doctrina anală.

Practic, SUA promovează doar ura, moartea și divizarea. Dar, uneori, asta poate aduce oamenii împreună.

Life Site News:

Un cardinal catolic, precum și lideri religioși musulmani, budiști și hinduși s-au unit în opoziția față de proiectele de lege care susțin homosexualitatea în insula Sri Lanka.

Cardinalul Malcolm Ranjith, care este arhiepiscop de Colombo, capitala Sri Lankăi, a găzduit o conferință de presă pe 25 iulie la casa arhiepiscopului, în timpul căreia liderii religioși i-au implorat pe politicieni să lupte împotriva a trei proiecte de lege care, spun ei, vor eroda structura socială a națiunii.

În spatele lor, un banner în trei limbi scria: “Legile LGBTQ degenerate și imorale distrug societatea civilizată”.

Liderii religioși protestează față de proiectul de lege privind egalitatea de gen, proiectul de lege privind emanciparea femeilor și proiectul de lege privind modificarea Codului penal, despre care spun că legalizează homosexualitatea, avortul și prostituția. Înalta Curte a țării a declarat neconstituțional proiectul de lege privind egalitatea de gen la 7 iunie, iar “proiectul de lege privind împuternicirea femeilor a fost adoptat în parlament, iar al treilea este în curs de examinare în Cameră”, potrivit Union of Catholic Asian News (UCA News).

“Ca și catolici, acceptăm căsătoria doar între un bărbat și o femeie. Aceste legi perturbă căsătoria și viața de familie, care sunt fundamentale pentru fiecare religie în care credem”, a declarat cardinalul Ranjith la conferința de presă.

Clericul musulman Hassan Moulana a criticat legile ca fiind “dăunătoare”, iar călugării budiști din țară i-ar fi scris, de asemenea, președintelui interimar Ranil Wickramasinghe pe 24 iulie pentru a denunța proiectele de lege.

Cultura Vitae, o organizație locală, a acuzat guvernele occidentale că încearcă să forțeze Sri Lanka să pună în aplicare proiectele de lege prin intermediul unor grupuri internaționale precum Fondul Monetar Internațional, care impune condiții “stricte” pentru împrumuturile sale, a raportat UCA News.

Președintele Cultura Vitae, Eshan Dias, care a participat la conferința de presă, a declarat pentru UCA News: “Aceste proiecte de lege urmăresc să impună egalitatea prin solicitarea unei reprezentări egale a conținutului LGBTQ+ în școli, biblioteci și mass-media, recunoscând toate tipurile de familii ca fiind egale”.

Dr. F.E. Dias, membru al Cultura Vitae, a subliniat că “Politica națională privind egalitatea de gen și emanciparea femeilor”, susținută de Fondul ONU pentru Populație, numește avortul și prostituția “părți integrante ale egalității de gen” și “normalizează legăturile homosexuale și sodomia și susține predarea acestor concepte elevilor ca parte a programei școlare”.

Da, nimeni nu vrea asta, cu excepția americanilor și a bandiților lor.

Americanii se duc acolo și stârnesc trei grupuri:

  • Tinerii (studenții)
  • Femeile
  • homosexualii

Îi organizează pe acești oameni împotriva ta pentru a provoca violențe pe străzi.

Preluat de pe Daily Stormer.

One comment

  1. -Un cardinal catolic, precum și lideri religioși musulmani, budiști și hinduși? -unde e rabinu? https://stonetoss.com/wp-content/uploads/2018/08/censorship-by-the-left-comic.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *