Home / Chestiunea Jidănească / SE ÎNFĂPTUIEȘTE PROFEȚIA ZILELOR DIN URMĂ? Un grup israelian practică ritualul junincii roșii în fața Moscheii Al-Aqsa

SE ÎNFĂPTUIEȘTE PROFEȚIA ZILELOR DIN URMĂ? Un grup israelian practică ritualul junincii roșii în fața Moscheii Al-Aqsa

Incorect Politic
August 14, 2024

SE ÎNFĂPTUIEȘTE PROFEȚIA ZILELOR DIN URMĂ? Un grup israelian practică ritualul junincii roșii în fața Moscheii Al-Aqsa

SE ÎNFĂPTUIEȘTE PROFEȚIA ZILELOR DIN URMĂ? Un grup israelian practică ritualul junincii roșii în fața Moscheii Al-Aqsa

Via Zerohedge:

Unii cred că acest lucru va anunța sosirea lui Mesia și poate chiar sfârșitul lumii.

“Credincioșii Templului practică acum mitzvah [datoria religioasă] unei vaci roșii în fața Muntelui Templului, ceea ce va permite revenirea purității și respectarea tuturor mitzvah-urilor templului”, a postat marți jurnalistul Yinon Magal, împreună cu o fotografie a activiștilor de la Institutul Templului.

În 2022, cinci juninci roșii au ajuns în Israel de la o fermă din Texas și sunt acum ținute într-un parc arheologic de lângă Shilo, o așezare israeliană ilegală din apropierea orașului palestinian Nablus.

Institutul Templului a importat junincile cu scopul eventual de a le folosi într-un ritual, după ce ani de zile a căutat vaci fără defecte, fără un fir de păr alb sau negru rătăcit.

Eventuala lor sacrificare pe Muntele Măslinilor va permite – potrivit susținătorilor – purificarea poporului iudeu, astfel încât să poată îndeplini ritualuri și să se închine pe locul Moscheii Al-Aqsa.

Cercetările unui profesor de la Universitatea Bar Ilan au estimat că cenușa unei vaci ar putea fi transformată în suficientă apă de purificare pentru 660 de miliarde de purificări. Vaca pe care se practică ritualul în imaginea lui Magal (de mai jos) nu pare a fi una dintre cele cinci juninci roșii din Shilo.

Locul tradițional al ritualului, Muntele Măslinilor, este văzut în fundal, de cealaltă parte a Moscheii Al-Aqsa, ceea ce sugerează că practica a fost efectuată în Orașul Vechi.

Status quo-ul în Ierusalim a susținut mult timp că rugăciunea iudaică este interzisă pe platoul ridicat din Ierusalimul de Est ocupat.

Se crede că pe acest loc se află două temple iudaice antice. Iudeilor li se permite să se roage la Zidul de Vest, care se întinde de-a lungul unei laturi a dealului și este considerat ultima parte rămasă a celui de-al doilea templu iudaic, distrus de romani în anul 70 d.Hr.

Restricțiile privind intrarea nemusulmanilor în moschee au fost instituite încă de la stabilirea, în 1757, a status quo-ului otoman care desemna locurile sfinte ale Ierusalimului pentru sectele sale.

De asemenea, din 1921, Rabinatul șef al Ierusalimului a interzis oficial iudeilor să intre pe Muntele Templului. Acesta a hotărât că iudeilor le este interzis să intre în sit dacă nu sunt “curați ritualic”, ceea ce este imposibil fără cenușa unei juninci roșii.

În ultimul secol, grupurile religioase sioniste – inclusiv Institutul Templului – au pledat pentru revenirea rugăciunii iudaice la Al-Aqsa, unii susținând chiar demolarea moscheii și reconstruirea templului.

2 comments

  1. Treaba e că eu cred că asta este o psy-op. Insistenţa cu se pune în scenă textul Apocalipsei, ignorându-se finalul din Apocalipsă, în împrejurarea în care nu sunt cretini, seamănă a psy-op. Şi ştiţi de ce? Fiindcă toată lumea creştină aşteaptă salvarea DEUS EX MACHINA, însoţită de marea răsplată în Ceruri, prin urmare NU FACE NIMIC ORI MAI NIMIC. Prin urmare, imitarea a ce se spune în Apocalipsă (despre care, să fim sinceri, nu ştim mai nimic, mai mult, a fost introdusă târziu în textele canonice) poate avea ca scop exact asta, inacţiunea.

  2. Cred ca exerseaza ca doar “Nici Fiul nu stie cand…”!
    Cu toata cabalistica lor (fantezie devianta psihic) tot nu si-au facut “socotelile” incat sa pice pe data lumeasca la care sa le vin ideea “in carne si oase” (!?)
    Ca doar nu i-a zis un celbru rabin (la acea vreme, prin ’92 parca) lui Nethayiahu:
    “Fa ceva sa grabesti venirea lui Mesia!”

    Frankistii si descendenti de-ai lor aplica doctrinele:
    – sa faca atat de mult rau, atat de multor oameni si pretutiondeni sa i se faca mila Mesiei (lor) si sa vina mai repede;
    – sa inceapa razboaie cat mai multe, fara scopul de ale castiga ci doar a slabi si destabiliza statele (desigur, cu oarecare “putere” mai mare…) si sa nu cumva sa poata apare un nou lider sa se repete ce-au mai patit cand poporul si-a ales Fuhrer-ul; adica vreun adevarat nationalist crestin care sa le taie macaroana, sa-i puna la munca incat “cu sudoare sa-si castige painea cea de toate zilele” si sa-i pofteasca afara de pe pamantul lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *