Home / Educativ / Andrew Macdonald – Vânător pdf

Andrew Macdonald – Vânător pdf

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 18, 2024

Andrew Macdonald – Vânător pdf

Iată o carte controversată despre iminentul război civil rasial din S.U.A.. Lucrarea este considerată controversată prin natura activităților protagonistului, Oscar Yaegar, care vânează cupluri inter-rasiale și acționează fără rezerve pentru ceea ce crede. Ținând cont de realitățile actuale și obsesia unor inchizitor de a vâna nealiniați sub pretextul “instigării la ură”, trebuie să precizăm că nu încurajăm violența sau crima, ci publicăm această carte tradusă în limba română în interesul culturii, având în vedere influența semnificativă pe care autorul, William Luther Pierce, profesor de fizică, a avut-o asupra grupărilor de dreapta din America.

Descărcați gratuit AICI.

Mulțumim lui Viriartes pentru traducere!

Ca un avertisment suplimentar, preluăm un fragment din prezentarea primei și poate singurei Anti-Librării din România:

Ne facem datoria și avertizăm urbi et orbi:

Cărțile sunt periculoase. Oameni buni, renunțați la citit ! Dacă vă trebuie vreo diplomă, falsificați, cumpărați, furați, ca atâția miniștri. Ideal e să nu citiți nimic, nici măcar lozincile de pe ultimele arătări verticale, zidurile și gardurile încă tolerate. Idealul acesta pare incompatibil cu idea de librărie, nu însă și cu aceea de anti-librărie. Apar cărți cu o literă, două saut trei, pentru a nu suprasolicita cititorii. Repetăm : fiți cât se poate de orbi. Renunțați la orice curiozitate. Striviți în inteligența și mințile voastre ultimul rest de spirit critic, mai ales de se-ntâmplă, ca pisica neagră, Doamne ferește, că vă iese-n cale unul sau altul dintre miile de titluri, pe care, de peste trei sferturi de veac, PG (Poliția Gândirii) vi le-a adus la cunoștință, cum vom vedea imediat.

Nu ezitați o secundă. Simpla privire a unor cărți, a lozincilor de pe zidurile locuințelor ajunse închisori cu auto-gospodărire, vă trezește curiozitatea, atenția la cele ce se petrec… Ca toți dracii, nici demonul lecturii nu moare. Oricât ar fi de combătură azi, de AM, OM, PG, IEW și alte instituții, dorința de cunoaștere se poate manifesta pe neașteptate, oricând, în oricine. 

5 comments

  1. Mai primiti o carte acum. Asta este fara corectura. Am folosit un program de traducere dar spre surpriza mea a iesit atat de bine de parca ar mai fi fost tradusa odata, Noua carte se numeste Evreul International – Henry Ford. Mai urmeaza si altele. Citeste, da mai departe si lupta! Sa aruncam samanta. Fie sa cada pe teren fertil.

  2. Dupa ce cititi cartea spuneti un multumesc!

  3. “𝙍𝘼𝙋𝙄𝙉𝙂 𝘼 𝙏𝙊𝘿𝘿𝙇𝙀𝙍 𝙄𝙎 𝙉𝙊𝙏𝙃𝙄𝙉𝙂 𝙏𝙃𝙀 𝙃𝙔𝙈𝙀𝙉 𝙒𝙄𝙇𝙇 𝙂𝙍𝙊𝙒 𝘽𝘼𝘾𝙆 𝘿𝙊𝙉’𝙏 𝙒𝙊𝙍𝙍𝙔”

    https://x.com/DecentraliseP/status/1824504275831284199?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1824504275831284199%7Ctwgr%5Ec10469fad0d5eef9e73477a26f67467b6d642d7d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdavidicke.com%2F2024%2F08%2F17%2Fwhat-insanity-sounds-like%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *