Home / Actualitate / Scrisoare deschisă pentru Doamna Diana Şoşoacă

Scrisoare deschisă pentru Doamna Diana Şoşoacă

Călin Kasper
Incorect Politic
August 4, 2024

Scrisoare deschisă pentru Doamna Diana Şoşoacă

Scrisoare deschisă pentru Doamna Diana Şoşoacă,
avocat priceput, senator multiubit, eurodeputat demolator
şi viitor preşedinte al României

Sunt unul dintre susţinătorii dvs. şi vă urmăresc cu atenţie atât activitatea dvs. politică, cât şi live-urile şi filmele de pe YT şi FB. Apreciez mult felul convingător şi argumentele cu care vă susţineţi ideile. Dar uneori, deşi eu înţeleg ce se întâmplă cu un orator când e cuprins de flacăra elocinţei, faceţi unele afirmaţii care au nevoie de o discuţie aparte. Aţi spus de mai multe ori că românii sunt un neam de trădători. Eu ştiu că aţi făcut această afirmaţie din marea dvs. dragoste pentru neamul românesc, zicere care ne duce cu gândul la Petre Ţuţea, când a spus cu regret că a stat 13 ani în puşcărie pentru un popor de idioţi. Este efectul unei reacții frustrante, atunci când vezi că neamul mult iubit este pasiv şi lipsit de voinţa de a lupta.

Pentru asta doresc să analizez pe scurt fenomenul numit trădare.

Ştim cu toţii că printre îngerii lui Dumnezeu, a fost unul căzut, pe numele lui Satan, care l-a trădat pe stăpânul Cerului şi al Pământului. Iar printre cei 12 apostoli ai lui Isus, a fost şi Iuda trădătorul. Iar când pe lume existau doar doi oameni, Adam şi Eva, ea a încălcat înţelegerea cu Dumnezeu, cu urmările cunoscute.

Deci, la Isus trădarea a apărut în raportul de 1 la 12 iar în cazul Evei, a fost de 1 la 2. Astfel că, dacă în cercuri atât de înalte apar trădări ce le putem numi pe drept apocaliptice, la ce să ne mai mirăm, că ele apar şi la unii oameni obişnuiţi. Am putea zice chiar, după atâtea exemple biblice, că trădarea face parte din firea lucrurilor.

Pentru asta Căpitanul nostru, care este şi al dumneavoastră, a interzis cuiburilor legionare ca să cuprindă mai mult de jumătate din cetăţenii unei localităţi, fiindcă în marea lui înţelepciune, ştia că jumătate dintre ei nu au structura sufletească necesară pentru a deveni legionari. Totuşi, 50% dintre români sunt oameni perfectibili, care primind o educaţie legionară, pot deveni eroi şi chiar martiri, aşa cum mii dintre ei au dovedit-o prin fapte.

Ne e cazul să dau aici exemple, dar mă opresc la unul singur, menţionat chiar de dvs. Aţi spus că unul dintre domnii români care a fost descăunat prin trădare, a fost Brâncoveanu. Accept afirmaţia dvs. fără a intra în detalii, dar dacă trădarea a fost cauza căderii lui, mie mi se pare ca ea a fost de bun augur, privind prin prisma neamului. Fiindcă fără trădarea invocată, am fi fost azi mai săraci cu câţiva martiri şi sfinţi, căzuţi pentru credinţa lor ortodoxă, a căror decapitare la Stambul a cutremurat Europa. Ori martirajul lui Constantin Brâncoveanu este un simbol viu de o infinit mai mare valoare, decât o simplă şi banală trădare, care se întâlneşte la toate neamurile.

Neamul românesc a devenit Neamul Ales al lui Dumnezeu, în locul celui care l-a trădat prin înfrăţirea cu valorile materlaie ale lumii, pentru că 50% dintre români au potenţialul de a accepta jertfa de a lupta şi chiar de a pieri în numele ortodoxiei, care se confundă cu glia strămoşilor. Condiţia este ca copiii românilor să fie educaţi în spirit naţional şi patriotic.

Iară Neamul Românesc nu are nevoie să-şi înfrumuseţeze istoria, fiindcă are extrem de multe fapte care au uimit şi uimesc lumea, multe necunoscute sau care au nevoie de a fi mai adânc cercetate, precum eroismul Sumanelor Negre în luptele lui Napoleon de la podul de la Arcole, care făceau parte dintr-o legiune austriacă, dar a căror soldaţi vorbeau româneşte, sau garda ţarului Rusiei, Nicolae al II-lea, care l-a părăsit, cu excepţia unor soldaţi români, care totuşi nu au putut evita să nu fie ucis cu întreaga lui familie de bolşevicii lui Lenin în anul 1918, ori Sfinţii studenţi legionari, Vasile Baciu şi Ion Moldoveanu, al căror sacrificiu trebuie scris cu litere de aur în istoria neamului. Toate aceste fapte, împreună cu cele binecunoscute, precum martirajul lui Horia Cloşca şi Crişan, trebuie introduse în cărţile de istorie. Am putea face din orice zi a anului zi naţională, atâţia martiri, sfinţi şi fapte uimitoare ne-au lăsat înaintaşii moştenire.

Deci, înţelegând exact motivul pentru care aţi pronunţat acea afirmaţie despre români, cu scopul evident şi vizibil de a-i trezi şi conştientiza, vă susţin în continuare cu tot ce pot: cu rugăciunile de la ora 21, cu comentarii de încurajare pe paginile dvs. şi ale lui Luis şi cu clarificări, ca cea de acum, dacă le consider necesare.

Rămânând un constant admirator şi susţinător al dvs.

semnez cu respectul cuvenit, Călin Kasper.

4 comments

  1. Frumos!👏
    Totuși, delatiunea(tradarea) și prostituția sunt cele mai vechi îndeletniciri ale omului.

  2. cum vine cu icoana in parliamentu “evropean”? pai uite asa,exact asa: https://www.youtube.com/embed/R3xnbWuAM80

  3. Pacea de la Capșa: Șoșoacă i-a invitat pe Simion și Gușă la negocieri pentru alegerile parlamentare și prezidențiale
    https://www.ziuanews.ro/politica/pacea-de-la-cap-a-o-oac-i-a-invitat-pe-simion-i-gu-la-negocieri-pentru-alegerile-parlamentare-i-preziden-iale-1584037

    După ce s-au înjurat ca la ușa cortului, Simion și Șoșoacă braț la braț
    https://flux24.ro/dupa-ce-s-au-injurat-ca-la-usa-cortului-simion-si-sosoaca-brat-la-brat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *