Home / Actualitate / Diana Șoșoacă: Ne apropiem de sfârșitul imperiului

Diana Șoșoacă: Ne apropiem de sfârșitul imperiului

Incorect Politic
Iulie 31, 2024

Via Certitudinea:

Autor: DIANA IOVANOVICI ȘOȘOACĂ

„Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal rațional

și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri”.

Petre Țuțea

Dacă Petre Țuțea ar fi văzut imaginile scârboase și grotești de la ceea ce se pretinde a fi o deschidere a JO din Franța, s-ar fi corectat și ar fi spus că fără Dumnezeu omul rămâne un om irațional, așa cum au demonstrat atât scenariștii, regizorii și „animalele iraționale” ce au încercat să ducă în derizoriu cea mai importantă „cină a tainei Dumnezeiești”. Dar nu le-a reușit decât să arate și să transmită: „NU FACETI CA NOI! SUNTEM NIȘTE ANIMALE IRAȚIONALE, TÂMPE ȘI ÎN CĂUTAREA PROPRIEI NOASTRE IDENTITĂȚI, IAR LOCUL NOSTRU AR TREBUI SĂ FIE ÎN AFARA SOCIETĂȚII”. Părerea mea este că s-au autoexclus din umanitate prin căderea într-un hău din care nu-i mai poate exorciza nici cel mai abil și hristic sobor de preoți din toată lumea.

Punând în antiteză aceasta imagine diavolească cu imaginea icoanei ridicată deasupra Sodomei și Gomorei politice din Parlamentul European, veți înțelege mesajul transmis de unicul patriot creștin din acea încăpere care a reacționat la actul împotriva creației Divine și hăul apocaliptic în care ne aruncă Europa, care nu mai este de mult civilizată și creștină, ci mizerabilă, decadentă, obscenă și diavolească.

Acest tablou grotesc vine parcă să reamintească tabloul celor 80 de gravuri ale lui Francisco Goya „Somnul rațiunii naște monștri”! De la 1799 încoace, (anul in care au fost expuse gravurile lui Goya) se pare că animalul din om a fost mai puternic decât rațiunea umană din animalul ce se pretinde om.

Monștri pe care îi vedeți în mizeria cu pretenții de spectacol, sunt 17 la număr și nu 13 ca în opera lui Da Vinci, cu care nici nu se poate compara. 17 bolnavi psihic, se vede foarte clar din pupilele dilatate  și idioțenia cu care se prezintă întregii lumi. Nu își fac niciun serviciu, din contră, singuri își taie craca de sub picioare și transmit un mesaj de antilgbtq+ : dacă vreți să fiți în mișcarea lgbtq+ veți fi ca noi, animale iraționale, tâmpe, cu grave probleme psihice netratabile și de râsul curcilor!

Dumnezeu are un simț al umorului imbatabil, de v-a permis să vă bateți joc de voi înșivă în halul ăsta! Sincer, mă apucă râsul când văd proștii și nebunii adunați laolaltă chinuindu-se să arate că pot deveni oameni, deși nu au reușit să ajungă nici la stadiul de Homo erectus. Mai încercați, poate vă reușește în următorii o suta de ani, când veți dispărea prin imposibilitatea procreării. Doamne, cum îi mai place lui Dumnezeu să se distreze cu proștii:

„Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei

Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,

Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni”. 

(Mihai Eminescu, „Scrisoarea a III-a”)

Trecând peste scenele decadente și absconse prin care oamenii normali vor fi îndepărtați de lumea sportului, gândiți-vă ce a ajuns Sena, plină de urină și fecale, seringi cu droguri, sex în public etc. și ce trebuie să suporte francezii în propria lor țară: să ai un Robespierre, un Napoleon, o Ioana d’Arc și să ajungi să prezinți această mizerie din ceea ce era pe vremuri țara iluminismului, renascentismului, impresionismului, marilor politicieni înțelepți ai lumii, nu poate însemna decât că Dumnezeu nu doarme și le oferă posibilitatea tuturor celor ce se îndepărtează de lumea Sa, să dispară în timp, dar nu înainte de a-și demonstra apogeul decadenței și amoralității.

Ne apropiem de sfârșitul imperiului, iar oamenii vor trebui să-și găsească în sufletul lor raiul sau iadul în care vor alege să trăiască. Fiecare va trebui să-și găsească propria cale și să semene faptele virtuții. Imaginea icoanei ridicată în Parlamentul European este imaginea ce va trebui să vă urmărească zi de zi, noapte de noapte, ca o trezire a Dumnezeirii în interiorul ființelor noastre și ca unica salvare a omenirii! Nihil sine Deo!

„Raiul sau iadul încep din lumea aceasta în inima omului, potrivit relației omului cu Dumnezeu, izvorul vieții veșnice, relații de credință și de iubire sau relații de necredință și respingere a lui Dumnezeu”. (Dostoievski)

Europarlamentar Av. Diana Iovanovici-Sosoaca
Președintele partidului S.O.S ROMÂNIA

12 comments

  1. Pixelu Albastru

    Imbecilii cu „Je suis Charlie” la statut oare ce părere au!

  2. Statul terorist Israel l-a asasinat pe liderul politic al Hamas. Asta e cea mai clara dovada ca Israelul nu vrea sa-i recupereze pe ostateci, iar aplicarea directivei Hannibal la data de 7 octombrie 2023 este o alta dovada.

    • Mai nou israelul îl provoacă pe Erdogan, liderul unei dintre cele mai puternice armate NATO, şi în acelaşi timp omul care ține captivi pe teritoriul Turciei câteva milioane de imigranți arabi, pakistanezi şi negri. Dacă se schimbă regimul şi o să scape toți imigranții aia fanatici, atunci o să destabilizeze Balcanii şi o parte din Estul Europei.

  3. Articolul d-nei EP avocat Diana Iovanovici este o analiza religioasa-literara-politica excepțională.
    O singura rezerva am: când vorbește ca francezii trebuie sa suporte în propria lor tara și îl pune primul pe piticul criminal Robespierre înaintea lui Napoleon Bonaparte și a Ioanei d’Arc face o greșeală mare.
    Din păcate Franța din zilele noastre nu mai este Franța secolului luminilor. Poporul francez a decăzut profund pentru ca s-a amestecat cu arabi, negri, asiatici dar mai ales cu khazari-jidaniti care au distrus credință creștină și morala creștină. Asa ca să nu ne mai miram de Jocurile Sataniste din Parisul anului 2024 care nu pot fi numite Jocuri Olimpice.

  4. Nihil sine Șoșo 🙂

    Robespierre si Napoleon?!

    • Iar susținătorii genocidului din Gaza, care pot fi văzuți la secțiunea de comentarii de pe HotNews, Ziare.com, Adevărul, sunt fara probleme, liberi să instige la ură.

  5. Vad ca televiziunile jegoase, inclusiv aia “nationalista” Nasul TV, o ataca pe Diana Sosoaca! Mizeriile dracu’!

  6. E panica in Israel, evreii se tem că Netanyahu ar putea fi asasinat

    Video: https://vm.tiktok.com/ZGe7kj4hN/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *