Home / Problema Țigănească / Istoricul Shmuel: Poporul țigănesc este descendent din tribul israelit Simeon

Istoricul Shmuel: Poporul țigănesc este descendent din tribul israelit Simeon

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 2, 2024

Istoricul Shmuel: Poporul țigănesc este descendent din tribul israelit Simeon

Noi informații scoase la iveală de istoricul Shmuel Avukia arată fără dovezi că Țiganii se trag din tribul lui Simeon, revendicându-și astfel origini israelite, după cum a declarat și regele țiganilor în acest video. Totul a început de la o conferință din 2018.

Nationalisti.ro:

Shmuel Avukia: „Țiganii știu că sunt de origine evreiască”

Cercetătorul israelian a creat Forumul evreiesc-țigănesc după descoperirea legăturii biblice dintre evrei și poporul țigănesc.

Desigur…

De la publicarea rezultatelor sale de cercetare, a fost contactat de mii de membri ai comunității țigănești și sute s-au întâlnit în Israel pentru întâlniri cu membrii forumului.

Sute de țigani. s-au adunat în Israel pentru conferințe ca urmare a descoperirii de către savanți a unei legături biblice între evrei și țigani. Potrivit lui Shmuel Avukia din comunitatea lui Kokhav Yaakov, unul dintre organizatorii acestor conferințe, poporul țigănesc este descendent din tribul israelit Simeon.

Deci tribul lui Simeon este străbunicul țiganilor? Asta ar furniza o explicație pentru câteva fenomene…

Țigani și jidani cântând celebrul imn Havarmorokar Nagila Mâncațaș

„Cu câțiva ani în urmă, am început să studiez temeinic textele biblice”, spune Avukia, care de mai mulți ani studiază legătura evreiască-țigănească. „Nu doar superficial, în ceea ce citim în Torah în fiecare săptămână, dar în mai profunzime. Și acolo am dat peste problema țiganilor.

„Am descoperit lucruri foarte interesante despre legătura lor cu poporul evreu. A fost foarte mare și am început să vorbesc despre asta puțin pe Facebook și pe Internet și a fost un răspuns imens. Am primit multe reacții și am decis să realizez un pas mai departe și să creez Forumul evreilor-țigani”

Nu știm exact din ce texte biblice a descoperit legătura, dar a trecut la pasul următor și a creat forumul evreilor-țigani. Pentru că la naiba cu dovezile.

Bine, invocă mai jos un citat din cartea Genezei, dar care nu menționează defel țiganii.

„Țiganii știu că sunt de origine evreiască”

Forumul a avut loc la Ierusalim pentru prima dată la începutul lunii decembrie 2017. Aproximativ 60 de turiști romi din Franța au sosit în Israel pentru o serie de întâlniri cu Avukia și alți membri ai forumului.

Impreună, au creat un simbol combinând o stea a lui David și roată cu spițe din steagul tíganilor. În timpul adunării, Avukia a prezentat rezultatele studiului său, care a concluzionat că poporul țigan este descendent al tribului lui Simeon.

„Tiganii stiu ca sunt de origine evreiasca, dar nu au nici o dovada. Cred că împreună cu cercetarea și lucrurile pe care le vom învăța despre comunitatea țigănească, despre tradițiile și sursele acesteia, vom putea să punem lucrurile împreună ”.

E ca și cum jidanii știu că au fost gazați la dușuri, chiar dacă nu au nici o dovadă.

Într-o conferință adresată delegației țigănești, Avukia a spus că primul verset pe care l-a găsit, indicând legătura dintre evrei și țigani, este din Cartea Genezei: „Esau a spus:” Atunci lasă-mă să las pe unii dintre oamenii mei cu voi.

„Potrivit lui Avukia, interpretările mai profunde ale versetului, și mai ales a „părăsirii” lumii, ar putea fi o referire la alte lucruri, în afară de sensul literal.

La ce lucruri? Nu ni se spune.

„Dacă avem dovada, nu o putem ignora”

Care dovadă? Ați dat un citat din Geneză, din Esau, fără nici o legătură cu țiganii.

De la publicarea constatărilor sale, Avukia a fost contactat de mii de membri ai comunității țigănești, iar sute dintre ei au vizitat deja Israel pentru întâlniri suplimentare.

Oamenii ăștia sunt săriți de pe fix.

„Sunt în contact cu mai mulți reprezentanți ai comunităților țigănești din Franța, Finlanda, Spania, Rusia și chiar Statele Unite”, spune el.

Ce te-a condus să cauți o conexiune evreiască care nu a fost niciodată dovedită?

 


„Vedem o legătură istorică între oameni. Naziștii, de exemplu, au căutat să anihileze doar doi oameni – evreii și țiganii. Și există și alte contexte istorice. Cred că dacă avem dovezi că am găsit un trib pierdut, nu putem ignora acest lucru. ”

Trebuia să se ajungă și la naziști ca să justifice toți banii băgați în forumul țigano-jidănesc.

Are autoritatea rabinică confirmarea cercetării dvs.?
„În prezent lucrez la un videoclip și la o carte care va prezenta toate dovezile și cercetarea completă. După aceea, îl vom prezenta rabinilor și autorităților halahice.”

Presupun că nu o vor accepta. „În mod evident, majoritatea oamenilor vor încerca să o arunce, dar eu urmăresc logica evreiască – este doar ceea ce pare imposibil să se întâmple în cele din urmă, ca și înființarea Statului Israel. A fost un vis care părea imaginar, dar aici suntem.

„Este clar un proces, și suntem doar la începutul drumului și trebuie să o facem inteligent și încet. Dar dacă este adevărul, se va materializa în cele din urmă.”

Probabil că voiau ca legea lui Vexler să afecteze și antițigănismul. Și-au îndeplinit dorința în 2021 când a apărut legea combaterii antițigănismului.

Urmează ca istoricii maghiari să lanseze o teorie conform căreia se trag din tribul lui Daniel sau ceva, ca să intre și antiungurismul în legea lui Vexler. Mai avem câteva minorități care pot găsi legături fictive cu triburile israelite pentru ca orice discurs antiminoritar să intre sub incidența legii.

Și rămânem cu românii…care nu au nici o lege să îi protejeze.

Daca nu vreți să fie așa ați face bine să începeți să vorbiți. Să vă folosiți condeiul să scrieți. Și să vă alăturați grupărilor locale de naționaliști.

Apărați-vă țara sau teatrul acesta absurd ne va înghiți.

8 comments

  1. Câtă viclenie jidovească, șerpească este in această așa zisă “descoperire” a legăturii de rudenie a țiganilor cu evreii și tribul lui Simeon( George???) din biblie!!! O altă găselniță pentru a acapara putere și avere!!!

  2. INTERESUL POARTA FESUL, ZICE ROMANUL !!!

    TREBUIE CALCULAT BANETUL CARE SE IA ROMANILOR PRIN TAXE SI JAF FEL DE FEL ASUPRA CIFRELOR FARAMINOASE DE EUROI IMPRUMUTATI DE LA UE, IN NOUA ECONOMIE A INDARORARII PERPETUE SUB CARE A FOST CONSTRANSA SA SE SUFOCE ROMANIA DE AZI, TREBUIESC REPERATI BANII SI TREBUIE AFLAT CAT PRIMESC TIGANII SPRE A SE SIMTI/ DECLARA IUDEI.

    ADICA SPRE A EXECUTA ORDINELE IUDEILOR !?????
    CIOLACU CE FACE ???
    CA DOAR NIMENI NU MINTE DEGEABA SAU GRATIS, NU ???

    TREBUIE INTELES CA SISTEMUL ACTUAL ISI CONSTRUIESTE ARMATE SECRETE ( SAU NU ASA SECRETE ) PENTRU INLOCUIREA BASTINASILOR – CA DOAR TOATA LUMEA A AUZIT DE CARTEA “LE GRAND REMPLACEMENT”, A LUI REAUD CAMUS , despre “MAREA INLOCUIRE” a popoarelor europene ALBE, CRESTINE, cum sunt si francezii neaosi, ca si noi romanii – prin alogeni, finantati de sistemul iudeeo-kazar, cu banii de taxe ale respectivelor popoare , adica cu taxele noastre.

    Pe aici, prin toata Europa, se descopera imigranti sau pur si simplu nomazi, printre care si tigani, care culeg ajutoare sociale de la 5-6 tari diferite deodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Unii fac si 12.000 euro pe luna in Anglia!

    Credeti ca , in caz ca se revolta bastinasii jefuiti astfel prin taxe nejustificate, total faraminoase,care anul acesta in EU au crescut de 12 ori, fara nicio justificareee !!! – credeti ca tiganii astia care traiesc din taxele noastre pe post de populatie dezavantajeata, in permanenta emigratie, credeti ca clanurile lor nu vor da o mana de ajutor acestor stipendiati , daca se clatina sistemul sub revolta bastinasilor pe punct de exterminare?

    Asa cum cere Klaus Schwab de la Davos , si gasca lui de nababi bolnavi psihic, care cer reducerea drastica a populatiei globului – deoarece ei nu mai au loc de noi, pe planeta ?
    Sau metisul Kalergi care cere metisarea fortata a popoarelor Europei, “CA SA NU MAI EXISTE RAZBOAIE” ?

    SI ASTA UITAND SISTEMATIC PE CINE JEFUIESTE SISTEMUL LOR , PARAZITAR SI RADICAL ANTI- UMAN ?
    ADICA PE CEI CARE MUNCESC DIN GREU CA SA PRODUCA SAU SA CREEZE CEVA ?

    CE PRODUCE MAREA MASA A TIGANILOR, DE PESTE TOT , INTREB SI EU ?

    SAU NU E VOIE NICI ASTAAA ?

    CA EXISTA SI EXCEPTII, SUNT DE ACORD !!!

    DAR EU VORBESC DESPRE REGULA GENERAL DEMONSTRABILA : CRIMA MERGE MANA IN MANA CU MINCIUNA SI PARAZITISMUL !

    DE ACEEA ACUM EI FALSIFICA SI BIBLIA:

    CU CE SCOP II STIMULEAZA SISTEMUL SA SE DECLARE JIDOVI DE DOUA MII DE ANI ???

    CE PLANURI ASCUNSE AU ?

  3. Bozgorii chiar au legături cu khazarii. E scris în cronica notarului Anonimus. Au fost 7 triburi de maghiari si 3 parcă de khazari dupa care s-au corcit între ei pana i-a casapit definitiv Otto I al Garmaniei în bătălia de la Lechfeld pe 10 august 955.

  4. Iohannis: amintirea victimelor genocidului să rămână veșnică
    În România, data de 2 august a fost instituită ca Ziua naţională de comemorare a Holocaustului împotriva romilor […]
    https://www.cotidianul.ro/iohannis-amintirea-victimelor-genocidului-sa-ramana-vesnica/

    • Iohannis a bifat și Holocaustul țiganilor
      https://www.cotidianul.ro/iohannis-a-bifat-si-holocaustul-tiganilor/

      După Proiectul de țară uitat printr-un avion, după proiectul România Educată, tîrît prin declarații și promisiuni, după Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului și Muzeul National de Istorie a Evreilor și a Holocaustului din România, Klaus Iohannis a bifat și Holocaustul țiganilor. A transmis un mesaj printr-un consilier prezidențial cu prilejul Zilei Europene de Comemorare a Holocaustului Romilor. Cu acest prilej, el a spus: […]
      Cît s-a implicat Klaus Iohannis în problema țigănească? […]
      Unde a vorbit deschis Klaus Iohannis despre Holocaustul Romilor sau cum, zic românii, al țiganilor? Cînd a propus sau a cerut el Comisiei Europene un program de educație și de integrare a acestora? Cînd a pledat cauza lor? Cîte vizite a făcut președintele României la asociațiile de profil sau în cartierelor de romi din Săcele sau din alte orașe? […]
      Klaus Iohannis a rămas blocat în gîndirea sa germanică.
      „ Trebuie să continuăm eforturile de a sancţiona şi de a combate activ”. Asta spune destul de mult despre atitudinea și gîndirea sa democratică.
      Să-i scoatem din istorie și din societate pe cei care au greșit, să-i „ sancționăm” (pedepsim) și să-i combatem pe cei care au alte idei și comportamente! Așa înțelege Klaus Iohannis rezolvarea problemei țigănești. Să-i pedepsim pe cei care au idei și comportamente care îi prejudiciază pe romi. Mai departe, Dumnezeu cu mila!

  5. Câteva cărţi (PDF) disponibile pe internet ( v. archive.org, scribd.com, etc.) , mai jos ( evident că sunt si multe altele in engleză, germană, franceză, inclusiv studii lingbistice, despre originea indiană a ţiganilor (ei vorbind sanscrita ( o formă vulgară (cum era vorbită si latina vulgară si nu cea literară, in imperiul roman) )

    George Potra – Contribuţiuni la istoricul ţiganilor din România (1939)
    Ion Chelcea -Ţiganii din Romania-Monografie Etnografică (1944)
    C.Serboianu – Les Tsiganes – histoire, ethnographie (1930)
    Michel de Kogalnitchan – Esquisse sur l’histoire, les moeurs et la langue des Cigains, connus en France sous le nom de Bohémiens (1837)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *