Home / Educativ / Masacrul nu poate fi oprit?! Voluntari creștini de rasă albă au fost bătuți de coloniștii israelieni

Masacrul nu poate fi oprit?! Voluntari creștini de rasă albă au fost bătuți de coloniștii israelieni

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 27, 2024

Masacrul nu poate fi oprit?! Voluntari creștini de rasă albă au fost bătuți de coloniștii israelieni

De fapt, Jidanii nu consideră că albii sunt mai buni decât palestinienii.

În realitate îi plac mai mult pe musulmani și pe arabi decât pe creștinii albi.

Înțelegeți: ei v-ar face exact ceea ce le fac palestinienilor dacă v-ar sta în cale.

Această poveste demonstrează că – atunci când jidanii au atacat, nu au spus „oh, sunt oameni albi aici, ar trebui să ne retragem”.

Straits Times:

Coloniștii israelieni au atacat pe 21 iulie un grup de voluntari străini care ajutau fermierii palestinieni în Cisiordania ocupată, rănind pe unii, au declarat activiștii și armata israeliană.

Opt voluntari, în principal americani, lucrau cu fermierii într-o livadă de măslini din apropierea satului palestinian Qusra, când coloniștii au venit după ei, a declarat domnul David Hummel, un american-german din grup.

„Stăteam acolo pașnic, fără a reprezenta o amenințare pentru nimeni, când au început să vină spre noi și să ne împingă pe cărare”, a declarat dl Hummel pentru AFP.

„Au început să ne atace și să ne bată cu bastoane și țevi metalice și aruncau și cu pietre în noi”, a spus el.

Amintiți-vă: argumentul jidovesc este că palestinienii sunt cei predispuși la violență stupidă. Dar coloniștii jidani fac acest gen de lucruri în mod constant. Doar că, de obicei, nu este vorba de oameni albi, așa că nu auziți despre asta.

„Am fost lovit în picioare, pe brațe și aici și în maxilar, și a fost… foarte violent”, a adăugat voluntarul, arătând vânătăile de pe față.

Aceștia sunt voluntari ai Mișcării de Solidaritate Internațională, un ONG dedicat în special protestului pașnic față de ceea ce fac jidanii palestinienilor, ai cărui membri sunt bătuți și uciși constant de jidani

Atacurile asupra palestinienilor din Cisiordania au crescut de la izbucnirea războiului din Gaza, la 7 octombrie.

Tensiunile au fost alimentate și mai mult de o hotărâre a Curții Internaționale de Justiție din 19 iulie, conform căreia ocupația de către Israel a teritoriilor palestiniene începând din 1967 a fost ilegală.

Voluntarii fac parte din Mișcarea de solidaritate internațională (ISM), un grup care afirmă că trimite oameni pentru a forma o „prezență protectoare” pentru palestinienii care riscă să se confrunte cu violențe în Cisiordania.

Două femei se numără printre cei patru activiști tratați la spitalul Rafidia din orașul vecin Nablus, potrivit primarului din Qusra, Hani Odeh. Un jurnalist AFP a văzut cel puțin trei persoane fiind tratate la spital.

Trupele israeliene au sosit și au tras focuri de avertisment în aer pentru a alunga voluntarii și fermierii, potrivit primarului.

Dl Hummel a declarat că grupul de coloniști care i-a atacat includea șase femei.

Ei bine, asta e jenant.

Dacă aș fi fost dl Hummel, aș fi omis partea asta.

Preluat de pe DailyStormer.

12 comments

  1. Crestinismul este unealta jidanilor , albii aveau religiile lor , nu aveau nevoie de jidanul intins pe par .
    Islamul si cresinismul sunt proiecte ale mafiei jidanesti , nevasta fondatorului islamului era o comercianta bogata , corect ? O jidanca ! De aia nici un stat sau miscare islamica nu ataca israelul sau jidanii.
    Vezi cladirea parlamentului iranian , o piramida cu 33 de ferestre , iar scaunele senatorilor sunt dispuse ca o menora jidaneasca , mai mult simbolism masonic-jidanesc ce mai vreti ?
    Jidanii controleaza puterea si opozitia in toata lumea .

    • Ii ataca Hezbollah din Liban, Houthi din Yemen, Iranul i-a atacat in aprilie 2024, cu sirienii sunt in conflict. Turcia sustine Palestina. Singurii arabi/musulmanii care tolereaza genocidul din Gaza sunt aia din Arabia Saudita, Iordania, Emirate, Oman, tari conduce tot de jidani.

    • Sunt de aceiasi parere, crestinismul = religie pentru oi. Crestinismul a fost creat de jidani, in folosul lor si in detrimentul nostru. Orice oaie trebuie sa-i vada pe jidani ca fiind “alesii lui Dzeu”. Biblia a fost scrisa de jidani si este o arma imporiva noastra. Crestinismul sustine amestecul rasial si asta inseamna sinuciderea noastra ca Rasa Alba. Sa mai crezi in legende acum in era internetului sau sa pupi moaste si sa te tarasti in genunchi, e deja penibil. Hitler a spus adevarat: “Religiile vor disparea pe masura ce stiinta va progresa”. Dovada ca deja lumea nu mai crede ca pamantul se sprijina pe o broasca testoasa si ca boasca aia se sprijina si ea pe alta broasca si aia la fel pe alta broasca si tot asa pana jos… Jos unde? Sa crezi ca Moise a dat cu toiagul si marea s-a despicat sau ca batrana a bagat o balega de vaca in cuptor si a scos o paine rumenita si buna. La momentul actual inca e prea multa lume care nu e dispusa sa deschida ochii. Si ma tot intreb care-i enigma cu Catedrala Neamului…! Ca sa ne lepadam de jidani, trebuie sa ne lepadam de crestinism.

    • Ce s-a întâmplat după 1789 în Apus nu mai poate fi pus în seama unei puteri creștine. După 1962 nici manifestările Bisericii Catolice nu mai pot fi considerate ca reprezentând automat creștinismul.Deci, dacă or fi fost vreo 3-4 negri și o mână de musulmani în vremea Vechiului Regim în Paris, asta se poate atribui eventual amestecului rasial pe care chipurile îl promovează creștinismul.
      Europa este o parte a lumii care s-a împotrivit invaziei musulmane. În vremea când era condusă de prinți creștini, desigur, nu acum, când a triumfat știința și lumea nu mai crede în mituri.
      Teoria cu creștinismul inventat de evrei pentru a submina Imperiul Roman a fost născocită tot de ei. Poate pentru a submina creștinismul, sau poate din megalomanie.Complexul de inferioritate al unora se pare că poate fi atenuat prin închipuirea unei mari influențe, chiar și ascunse, asupra celor pe care îi invidiază: dacă lucrurile cele mai sfinte ale lor sunt de fapt rodul unei înșelătorii dibace.. Îți dai seama ce ai dracu sunt ei?
      Nu își pot abține pornirea spre asasinarea simbolică a creștinismului. Atunci când au ales Cina ce de Taină ca obiect al batjocurii au indicat care este cel mai mare dușman al lor.

    • Hai postac, lasă-ne! Jidanii nu controlează decât țările albe, pentru că albii sunt prea proști. Si ce zici tu de Iran e chiar penibil, când tocmai cu Iranul caută Israelul război.

  2. Nu înțeleg de ce creștinii nu formează o coaliție militară internațională care să intervină în Palestina și să pacifice zona ? De ce își mai pierd timpul cu genul acesta de platitudini ? Bineînțeles că-i vor ajuta mult mai mult și fără pericole după ce vor pune la punct acest popor khazar de degenerați.

  3. Israelul a pierdut razboiul impotriva Hamas. Vorbim despre 40 mii de luptatori, care nu au tancuri, artilerie, avioane de lupta, sisteme de razboi electronic, doar pistoale, mitraliere, grenade, diverse bombe, lansatoare antitanc. Dar au tuneluri. Propaganda sionista spune ca ei stau in scoli, spitale, tabere de refugiati, adica ei ar folosi scuturi civile, ceea ce e fals. Daca ar face asa ceva, ar muri si ei impreuna cu civilii. Sunt ei sinucigasi? Raspunsul este nu. Tunelurile pe care le au ii ajuta. Acum ii ajuta din punct de vedere stretegic si distrugerile din Fasia Gaza. Ei isi fac diverse “baze” si de acolo ii ataca pe jidani. Diferenta dintre Hamas si armata jidaneasca e uriasa. In primul rand, este diferenta de tehnologie si arme. In al doilea rand, armata jidaneasca nu mai e armata aia de acum 30-50 de ani. Acum, majoritatea celor din armata jidaneasca sunt tineri, 18-25 de ani, fara experienta. Unii sunt LGBT. Nu au pregatire, nu se pricep la lupta de gherile, iar Hamas se pricepe foarte bine la lupta de gherila. Degeaba ai arme, daca nu ai strategie. Cand armata jidaneasca intra in Fasia Gaza, soldatii tremura, asa cum tremurau americanii in jungla din Vietnam, deoarece poti sa fii ucis oricand, din orice parte poate veni glontul. Asa ca nu e suficient sa ai arme, tehnologie militara…

  4. L a cam julit. Ca pe Târgu Ocna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *