Home / Știrea zilei / Declarații dure ale Dianei Șoșoacă: “Băi Florian, băi mizerie umană ce ești, bă tu să-ți iei labele de pe poporul meu! Ar trebui să-ti tacă gura în fața poporului român!”

Declarații dure ale Dianei Șoșoacă: “Băi Florian, băi mizerie umană ce ești, bă tu să-ți iei labele de pe poporul meu! Ar trebui să-ti tacă gura în fața poporului român!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 17, 2024

@nakedtruth77

@dianasosoaca @luislazarus #dianasosoaca #foryou

♬ sunet original – nakedtruthRO77 – nakedtruthRO77

Declarații dure ale Dianei Șoșoacă: Băi Florian, băi mizerie umană ce ești, bă tu să-ți iei labele de pe poporul meu!

În cadrul intervenției video de pe 15 iulie, Diana Șoșoacă a făcut o serie de declarații incendiare, atacându-l direct pe Alexandru Florian, președintele institutului antiromânesc Elie Wiesel.

Iată câteva fragmente:

“Auzi băi Floriane, ia fii atent aicia băi antiromânule și antisemitule ce ești. Fii atent că dacă te prind o să ți-o iei verbal, juridic, o să ți-o iei și o să ai o discuție cu mine și o să-ți trântesc în față toate mizeriile pe care le-ai făcut împotriva poporului român și va trebui să răspunzi!

[…]

Bă tu să taci în fața poporului român și a eroilor săi!

[…]

Pe mine nu mă jignește nimeni dacă mă face legionară sau Corneliu Zelea Codreanu. Nu mă jignește pentru că stiu istorie și am dreptul la libertate de exprimare! Ai înțeles mă Floriane? Mai fă mă un dosar de antisemita. Mai fă un dosar de legionară. Mai fă un dosar mă de extremistă! […] Bă tu ar trebui să fii președintele institutului antiromân! Și ar trebui să-ti tacă gura în fața poporului român!

Vorbind despre protestele lui Al. Florian față de canonizarea lui Ilie Lăcătușu, Diana Șoșoacă îi amintește cum preoții și martirile din temnițele comuniste au fost ucisi de iudeo-bolșevici :

“Că de’aia ați pus voi în ziua de 14 mai când sânt ei comemorați, inclusiv preoții legionari, care au fost omorâți și torturați mișelește în închisorile comuniste de către iudeo-bolșevici, de-aia ați pus voi ziua națională de prietneie cu Israelul, ca să va bateți joc de martirile temnițelor comuniste!”. Ce-au făcut oamenii ăștia înafară că au propovăduit independența, suveranitatea României și a poporului român și l-au invocat pe Dumnezeu și au vrut dreptate pentru România?

[…]

Băi Florian, băi mizerie umană ce ești, bă tu să-ți iei labele de pe poporul meu! Bă antisemitule! Că tu ești cel care creezi antisemitism, io ție-ți mai fac op lângere penală pentru instigare la antisemitism pentru că tu vrei să existe antisemitism ca să existe o motivație pentru existența acelui institut care e nefăcator de nimic, decât de vrajbă si de jignire a celor mai mari eroi ai neamului românesc din perioada modernă și contemporană a României!”

Citează din Al. Florian declarațiile despre Ilie Lăcătușu.
[…]

Tu nici măcar nu ai în atribuțiile porcăriei ăluia de institut să te pronunți în felul ăsta!

[…]

Schimbă-ți bă numele ăla, nu mai pune nume de român, că ești antiromân! Îți fac cerere de schimbare administrativă cu forța la nume!

[…]

Continuă să citească despre declarația lui Florian cu “lipsa de empatie” față de jidani.

“Puneți-i numele pe toacă și dați-i la greu!”

[…]

“Bă Floriane te-ai dus unde? În asceză? În transcendență? Ce faci tu, spiritism, voodoo? Invoci spiritele oamenilor morți ca să știi tu dacă a avut empatie sau nu mă? Antiromânule ce ești!”

[…]

Citește despre declarațiile lui Florian cu privire la ceva pogrom și despre cum Ilie Lăcătușu a “a slujit cel putin cu indiferență față de aproapele său”.

“De unde știi tu mă că a slujit cu indiferență? Scrie în ceva raport? Ai fost tu de fața? Ai făcut spiritism să afli tu cum a slujit părintele Lăcătușu sfântu? Bă tu știi cine-i Lăcătușu? Tu știi ce minuni face omul ăsta după moarte și câte minuni a făcut în timpul vieții? Ia-ți mă labele că tu n-ai dreptul nici numele să i-l pronunți, Floriane! Anti-Floriane ce ești! Antiromânule! Tu să ne rspecți bă martirii, sfinții noștri! De unde știi tu mă cum a slujit el cu indiferență? Ai stat tu mă în Transnistria? În loc să zici merci că s-a dus cineva acolo, că tu spui c-a fost grav, nu? Pogrom și așa mai departe. Bă îți dai seama ca omu ăsta si-a riscat toată viața, tot, ca să se ducă și să slujească ca unu, un nemernic și un ordinar, după zeci de ani să afirme că i-am tratat cu indiferență? Bă nu ți-e rușine, bă? […] Bă anti-omule! SATANĂ ce ești, bă! […] Fii atent, când vin, vin cu o căldare de agheasmă daca nu ți-o arunc în cap până ies dracii din tine și până când nu te mântuiești și nu te pui în genunchi în fața icoanei și spui “Iartă-ma Doamne că n-am știut ce fac!” Du-te la mănăstire, pocăiește-te, smintitule! […] Cu câtă indiferență tratezi tu sfinții închisorilor comuniste! […] Tu vrei să provoci antisemitism? Asta faci. Luați labele de pe sfinții noștri și solicit sfântului sinod să-i canonizeze pe toți sfinții închisorilor comuniste, cu nume și prenume, indiferent câți sunt, indiferent în câte cuiburi au activat. În cuiburile alea s-au pus ouă și ouăle acelea au dat naștere unor pui…eroii au fost eroi, sunt încă și or fi în neamul românesc, antiromânule, Floriane. Schimbă-ți numele. Nu meriți nume românesc. Nu meriți să conduci un institut din banii românilor, antiromânule ce ești. Să nu mai îndrăznească nimeni să atace simbolurile românilor, că n-ai trăit tu Floriane pe vremea aia să știi ce s-a întâmplat. Să știi că sunt istorici care nu-ți confirmă mizeriile.[…]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *