Home / Chestiunea Jidănească / Ronald S Lauder cere lumii întregi “legi severe, dure, reale” care îi vor întemnița pe „antisemiți” pentru „mult timp”

Ronald S Lauder cere lumii întregi “legi severe, dure, reale” care îi vor întemnița pe „antisemiți” pentru „mult timp”

Incorect Politic
Iulie 18, 2024

 

Președintele Congresului Mondial Evreiesc, Ronald Lauder, solicită fiecărei națiuni de pe Pământ să adopte „legi severe, dure, reale” care îi vor întemnița pe „antisemiți” pentru „mult timp”.

De asemenea, acum se știe că Meta a lui Mark Zuckerberg, compania mamă a Facebook – sau, cum preferăm să-i spunem noi, „Ziobook” – a interzis acum utilizarea cuvântului „sionist” pe platforma sa și a făcut-o la cererea… nimănui altcuiva decât Ronald Lauder și Congresul său Mondial Evreiesc.

Nu că Zuckerberg ar fi avut nevoie de îndemnuri și de lobby. Acesta a început să elimine milioane de postări care apărau Palestina IMEDIAT după începerea operațiunii Al-Aqsa Flood și este el însuși un susținător devotat al „Israelului”, precum și un finanțator important a cel puțin 11 organizații comunitare jidovești.

Acest lucru va avea ca efect involuntar faptul că activiștii vor trebui acum să se confrunte cu realitatea că DA, jidanii și sioniștii sunt una și aceeași… Este o diferență semantică, nu una reală. Dar nu mai este nevoie să spunem că este o escaladare periculoasă a cenzurii de către Brigăzile Poliției Gândirii Ordinului Mondial Evreiesc.

De asemenea, prin fundația care-i poartă numele, el este finanțatorul școlii evreiești Laude-Reut din București, care pregătește tineri iudei în scopul de a prelua funcțiile de conducere din România, în colectivul căreia îl regăsim pe “îndrăgitul” Alexandru Florian, președintele institutului Elie Wiesel, dar si pe altii… și nu vreau sa vă stric surpriza:

Despre Noi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *