Home / Educativ / Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

Incorect Politic
Iulie 16, 2024

 Când Dumnezeu este incorect politic intervine Institutul Ellie Wiesel!

Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

Via ActiveNews:

Dumnezeu a rânduit ca trupul Părintelui Ilie Lăcătușu, mărturisitor al temnițelor comuniste, să nu putrezească. Așa a fost aflat în 1988, după 15 ani de la înmormântare, neputrezit si frumos mirositor.

De atunci până acum, în 26 de ani, s-au parcurs toate rânduielile Bisericii Ortodoxe Române pentru împlinirea canonizării Sfântului Părinte Mărturisitor Ilie Lăcătușu. Dar toate acestea nu contează pentru tov. director al Institutului Wiesel. El dă alt verdict: un legionar nu are cum să nu putrezească, pentru că sunt legi în acest sens, toti trebuie să putrezească conform legilor tribunalelor bolșevice, legii 217, ordonanțelor, hotărârilor de guverne.

Mai bine turnăm acid sulfuric de corectitudine politică peste ei, să eliminăm dilemele, canonizările și “cultul”. Desigur, institutul  guvernamental Elie Wiesel cred că i-ar da voie lui Dumnezeu, i-ar îngădui, să nu putrezească trupurile unor țărăniști sau liberali ar fi în stare să impună divinității și câțiva comuniști, judecători bolșevici din anii 50, pe modelul mumii lui Lenin din mausoleul de la Moscova la care se “închină” vechii si noii comunisti de acolo. Dar ce să vezi, Dumnezeu nu are “criterii politice” ci cu totul și cu totul alte reguli, pe care bineînțeles Alexandru Florian și alții ca el nu le pot înțelege sau se fac că nu le înțeleg.

Peste tot balamucul acestei lumi nebune, Sfintele Moaște ale Sfinților Închisorilor răsăr din pământ pentru a ne aduce pe noi mai aproape de Cer, de înțelegerea jertfei martirilor și sfinților, de rolul lor primordial în istoria noastră.

Începutul canonizării Sfinților Închisorilor făcut de Sinodul Bisericii Ortodoxe Române este cel mai profund și puternic “eveniment” din ultimii aproape 100 de ani încoace.

Avem Sfinți Români, așadar avem o țară, avem un neam, avem o moștenire. Care este învățătură?  Vedeți viata lor, pentru ce au luptat, cine a fost inamicul lor, pentru ce s-au jertfit. Biserica Ortodoxă Română si-a făcut datoria, v-a dat calendarul de sfinți, uitați-vă în el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *