Home / Internațional / Migrație sau Suveranitate – Germania la răscruce de drumuri

Migrație sau Suveranitate – Germania la răscruce de drumuri

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Iulie 17, 2024

Migrație sau Suveranitate - Germania la răscruce de drumuri

Migrație sau Suveranitate – Germania la răscruce de drumuri

Descriere de carte:

Karl Albrecht Schachtschneider și Jost Bauch, unul din perspectivă juridică, celălalt dintr-o perspectivă sociologică, arată în această lucrare cum imigrația actuală în masă distruge bazele statului constituțional și ale societății civile. În acest context, Karl Albrecht Schachtschneider discută despre suveranitatea germanilor și despre ilegalitatea continuă a imigrației conform constituției și legii. Jost Bauch discută consecințele sociale: declinul statului în funcția sa de reglementare și dizolvarea unei structuri sociale coerente. Aceste scăderi sunt posibile de creșterea excesivă a legii printr-un fals moralism al unui autoproclamat binefacator și incapacitatea clasei politice de a implementa politici în interesul populației germane.

Prefaţă

Un stat este format dintr-un popor care locuiește pe un teritoriu național și exercită puterea de stat prin intermediul statului. Puterea de stat, definită liberal și deci republican, este suveranitatea cetățenilor, fiecare individual și toți împreună. Statul este organizarea cetățenilor, adică a poporului, care, în conformitate cu constituția și legea, este menită să realizeze voința cetățenilor și binele lor comun schimbă oamenii.

Dacă guvernul și parlamentul îi invită pe străini să imigreze în număr mare, pe termen lung ei îl înlocuiesc pe suveran, poporul. Acest lucru depășește autoritatea lor și încalcă ordinea de bază democratică liberă. În cel mai bun caz, oamenii înșiși își pot declara țara o țară de imigrație. Sechestrarea terenurilor de către străini intră în conflict și cu principiul teritorial, deoarece teritoriul național este al poporului O populație aleatorie multiculturală nu este capabilă să creeze o comunitate liberă. Acest lucru nu este posibil fără o omogenitate suficientă, care este în mod ideal o civilizație luminată.

Postnaționalitatea este inevitabil și postdemocratică. Va transforma republicile liberale în regiuni ale unui despotism global care nu mai cunoaște nimic în interior sau în exterior. În Lumea Unică fără suveranitate nu există putere de stat, ci câțiva stăpâni puternici și bogați peste mase mari de muncitori și consumatori aserviți săraci, opusul unei societăți civile conceptul și limitele, dar și leziunile lor, în special în Uniunea Europeană și, pe de altă parte, consecințele catastrofale ale imigrației în masă sunt examinate în științe sociale.

Karl Albrecht Schachtschneider discută despre suveranitatea germanilor și ilegalitatea continuă a imigrației conform constitutie si lege. Creșterea excesivă a legii tutelata de moralism este manifestarea noului spirit german de binefacere. Statul eșuează în sarcina sa de bază de a pune în aplicare legea. Cine decide starea de urgență este suveran, așa cum a spus Carl Schmitt. Acest suveran se plasează deasupra legii și creează o altă ordine.

Noi experimentăm asta. Dar acesta este cel mai mare scandal împotriva democrației și a statului de drept. Guvernul a dus la îndeplinire voința poporului, formulată în constituție și lege. Acesta este jurământul lor. Cu propoziţia: Politica este teoria practică a dreptului, Kant a numit principiul de bază al păcii eterne. Suveranitatea poporului ne interzice să renunțăm la responsabilitatea pentru securitate și ordine, pentru legalitatea vieții comune atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Poporul în calitate de suveran are dreptul protejat constituțional și datoria morală de a rezista unor nedreptăți grave pentru a restabili ordinea constituțională. Rezistența oamenilor liberi este non-violentă. Are multe forme.Imigrația în masă necesită o analiză sociologică dintr-o perspectivă critică. Ciudatul {“das Fremde” – id est : ceea ce este strain} este de înțeles.

Acest lucru nu se întâmplă din cauza egalitarismului impus tuturor locurilor, pentru că sociologia consacrată face parte din cunoașterea puterii și subordonează cunoștințele acesteia spiritului vremurilor JostBauch oferă o contra-propunere. Declinul statului și a funcției sale de reglementare duce în mod clar la dezagregarea societății, iar coeziunea socială dispare. La sfârșitul lungului rămas-bun de la statul național, distrugerea națiunii, există un bellum omnium contra omnes, un război al tuturor împotriva tuturor, așa cum l-a descris Thomas Hobbes în 1651 ca o consecință a războaielor de religie. Istoria se repetă, iar acum există o amenințare de război civil global.

A început deja, având în vedere această dezvoltare a invaziei străine, promovată politic, un anumit nivel de nedumerire cuprinde fiecare cetățean cu gândire rațională. Pe lângă toate analizele sobre, această lucrare trebuie înțeleasă cu siguranță ca un strigăt de groază la adresa actualei politici de imigrare a clasei politice, exprimat de către doi oameni de știință și jurnaliști care nu sunt complet necunoscuți în domeniul lor: Karl Albrecht Schachtschneider, Jost Bauch.

ORIGINALUL IN GERMANA :

https://www.kulturkaufhaus.de/de/detail/ISBN-9783873365483/Schachtschneider-Karl-Albrecht/Einwanderung-oder-Souver%C3%A4nit%C3%A4t#r455137-0-466092:400388

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *