Home / Chestiunea Jidănească / America este pierdută! Trump s-a convertit la Iudaism?

America este pierdută! Trump s-a convertit la Iudaism?

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Iulie 9, 2024

America este pierdută! Trump s-a convertit la Iudaism?

America este pierdută! Trump s-a convertit la Iudaism?

Promisiunea lui Trump față de Rothschild este o SUA slăbită și depopulată. Un Trump devenit iudeu a ordonat eliberarea COVID, a ordonat retragerea răspunsului la pandemie și a ucis 1,5 milioane de americani. Runda a doua ar trebui să ucidă 50 de milioane.

Ghicește de ce

În 2019, scurgerile de la Casa Albă au raportat că Donald Trump s-a convertit la iudaism la începutul lui 2017, cu aproximativ doi ani mai devreme, acest lucru fiind raportat și la 24 februarie 2019 de „Israel Today News”, după cum se arată aici:

Ca evreu, următoarea mișcare a lui Donald Trump a fost să se alăture sectei gnostic-dualistă (satanică) CHABAD, care urmărește să-i genocidă pe toți creștinii într-un proces numit „TIKUN OLAM”, care înseamnă „repararea lumii prin genocid”, cu „TIKUN”. OLAM” conducând apoi la un stat numit „SHALOM”, adică toți creștinii au fost genocidați, deoarece profeția evreiască afirmă că Antihrist („mesia” evreiesc) nu poate veni, iar lumea nu poate avea „SHALOM”, până când toți creștinii nu au fost mai întâi genocidați. iar lumea este în întregime sub controlul evreilor. Acesta a fost scopul celor trei războaie mondiale, ai căror planificatori sionişti încă numesc „Războiul în trei părţi al lui Gog şi Magog”.

Înainte de a se căsători cu evreul Jared Kushner, fiica lui Donald, Ivanka Trump, s-a convertit deja la iudaism în 2009. După aceea, cuplul a continuat să-l convingă pe Donald Trump să se alăture oficial talmudiștilor.

Această informație i-a fost dezvăluită lui David Elias Goldberg de o sursă de la Casa Albă și este, de asemenea, discutată aici:

Printr-o „coincidență” „uimitoare”, David Elias Goldberg a fost găsit mort în apartamentul său din New York pe 8 iunie 2019.

Goldberg a înregistrat, de asemenea, un audio în care a expus PROIECTUL ZYPHR, care este presupusul plan sionist de a ucide 50 de milioane de americani, deoarece conștientizarea lor cu privire la sionism atinsese grade intolerabile care erau acum dincolo de controlul sionist; și asta în ciuda tuturor îndoctrinarii, controlului narativ și propagandei sioniste pentru a da o întorsătură „pozitivă” sionismului, care este o formă satanică a nazismului.

În mod ciudat, Goldberg a mai declarat că obiectivul PROIECTULUI ZYPHR poate include eliberarea unui virus cu simptome asemănătoare gripei, care cel mai probabil ar fi programat pentru iarna anului 2020. Virusul ar provoca o pandemie la nivel mondial, care ar duce la un colaps economic la nivel mondial, creând astfel condițiile pentru introducerea „noii” ordini mondiale talmudice. PROIECTUL ZYPHR este discutat aici:

În această ultimă legătură, Goldberg mai menționează că, odată ce sioniștii îl vor restabili în funcția de președinte al SUA, Trump se va declara „rege al Israelului” pentru a se conforma profețiilor iudaice despre genocid (din moment ce iudaismul este despre genocid).

Când adepții săi „devotați” l-au întrebat pe liderul CHABAD, „sfântul” rabin Menachem Mendel Schneerson, dacă ar putea fi Antihrist („mesia” evreiesc), el a contrazis, spunând ceva de genul „Cu siguranță nu sunt Antihrist pentru că Antihristul nu poate veni. până când noi evreii i-am genocidat mai întâi pe toți creștinii”.

În acest caz, este posibil ca Donald Trump să fi lansat PROIECT ZYPHR ca OPERATION WARP SPEED, care a intrat în vigoare la 15 mai 2020 și cu COVID-BIOWEAPON-JAB comandat inițial de Pentagonul SUA. DEAGEL GROUP este atât afiliat Pentagonului, cât și afiliat Rockefeller și se așteaptă la o scădere de 68,5% a populației din SUA la sub 100 de milioane; deși DEAGEL nu a spus niciodată exact cum urma să se realizeze acest colaps, vezi și aici:

https://de.slideshare.net/slideshow/deagel-2025-population-global-forecast-pdf/269336741

Pe 22 martie 2019, Times of Israel a postat triumfător următorul titlu:

„Trump: primul președinte evreu al Statelor Unite”

Acest titlu este afișat și în graficul atașat.

În 2004, Donald Trump a dezvăluit deja că este un cabalist, care este o formă de magie neagră care este esențială pentru francmasonerie și pentru talmudism, care este jumătatea satanică a iudaismului. La pagina 188 a cărții sale din 2004 „The Way to the Top: The Best Business Advice I Ever Received” , Trump a recunoscut că de fapt practică Cabala (magia neagră iudaică), când a scris: „Într-o zi când profesorul meu de Cabala , [Rabin] Eitan Yardeni m-a întrebat cum mă descurc, i-am spus că am nevoie de o pauză. Eram complet epuizat, copleșit și suprasolicitat…”.

Dacă „Team Antichrist” îl re-selectează pe Donald Trump în noiembrie 2024, el ar putea foarte bine să-i termine pe creștinii americani rămași și să lanseze al treilea război mondial pentru colegii săi jidani sionişti ca a treia și ultima parte a „Războiului în trei părți al lui Gog și Magog”. Dar Profeția Catolică spune că MAREA PEDEAPSA va începe aproximativ în același timp; și, mai mult, că MAREA PEDEAPSĂ va fi un eveniment mult mai mare decât cel de-al treilea război mondial.

Nota Redacției: Nu am putut găsi pe Times of Israel titlul invocat mai sus, ci un titlu similar pe The Hill, “Mark Levin îl numește pe Trump “primul președinte jidan”.

12 comments

  1. Marele Preot Deceneu

    Aici duce protestantismul. Eu mă contrez des cu sectele pe Facebook. Trump provine dintr-o tradiție protestantă, iar protestantismul are o înclinație foarte puternică spre Vechiul Testament și, în general, față de tot ce este iudaic. Protestanții au renunțat la Sfintele Taine, la Maica Domnului, la Sfinți, la Sfintele Icoane, la Preotia Sacramentală, la Semnul Crucii. În general la tot ce tine de creștinismul ortodox tradițional. De aici până la convertirea la iudaism e doar un pas. Am inteles că și președintele Argentinei s-ar fi convertit la iudaism. Iar recent, Mexicul s-a ales cu o președintă jidancă. Vai și amar! Mă întreb oare dacă Trump o fi citit vreodată Talmudul și dacă știe ce cred jidanii despre Iisus HRISTOS, despre Maica Domnului și despre popoarele albe……..

    • Aiurea, Dacă ar ști “protestanții” moderni ce zicea Martn Luther despre evrei ar rămâne șocați și l-ar acuza de antisemitism. De fapt chiar o fac frecvent.

      Jesus Christ did not call them Abraham’s children, but a “brood of vipers” [Matt. 3:7]. Oh, that was too insulting for the “noble” blood and race of Israel, which is Lucifer’s name, for they are children of Satan; and these miserable and accursed children of a wretched demon declared, “He (Jesus Christ) has a demon” [Matt 11:18]. Our Lord also calls them a “brood of vipers”; furthermore in John 8 [:39,44] he states: “If you were Abraham’s children ye would do what Abraham did…. You are of your father the devil.” It was intolerable to them to hear that they were not Abraham’s but the devil’s children, nor can they bear to hear this today.

      Asta pentru tovarășu Balcu.

      Mai sunt și altele…
      https://en.wikiquote.org/wiki/On_the_Jews_and_Their_Lies

      https://forward.com/fast-forward/385670/how-nazis-used-martin-luthers-virulent-anti-semitism/

      Să fim serioși, faptul că un jidov spune despre o persoană că e jidov nu înseamnă nimic, La viclenii nu-i întrece nimeni și ei știu că orice “dreptaci” se isterizează imediat când aude că “X e evreu”. Și pe Hitler l-au acuzat că a primit bani de la evrei, după care Hitler a dat ziarul în judecată și a căștigat, pentru că n-au putut aduce nicio dovadă.
      https://www.jta.org/archive/hitler-wins-in-libel-suit

      Plus că Trump pare să fie mai apropiat de catolici (vezi judecătorii pe care i-a numit la Curtea Supremă, Melania care e catolică, plus universitatea la care a studiat (colegiu iezuit). Oricum e mai apropiat de catolici decât așa zisul catolic Joe Biden.

      Iar cu Ivanka, lui Trump nu i-a picat deloc bine. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7899999/Donald-Trump-upset-Ivanka-converted-Judaism-marry-Jared-Kushner.html

      Donald Trump supărat că Ivanka s-a convertit la iudaism ca să se mărite cu Jared Kushner.
      Why couldn’t she marry Tom Brady?

  2. Trump este ” berbecul ” cu care talmudistii cabalisti vor să facă una cu pămîntul societatea americană. Deja aceasta era pe ducă dinainte de 2016 , după toate experimentele sociale ce au avut loc mai înainte .
    Faptul că finanțarea campaniei electorale din 2016 a fost asigurată de milionari iudei ar fi trebuit să atragă de mult atenția asupra perversitatii trumpice și a faptului că acesta a fost trimis foarte probabil să îndeplinească o misiune . Ori chiar mai multe, ceea ce ” alesul ” a și facut, ducînd de nas ( pe mine inclusiv) pe toți cei ce au crezut în minciunile lui mieroase .

  3. Socratesprimus

    Ca D.Trump s-a jidanit, nu e o noutate, analizând faptele lui încă din timpul primului mandat, fapte politice dar și fapte legate de propria-i familie. El este tipul perfect de cetățean american, este “visul american” al oricărui american. Ca după o eventuala realegerea ca președinte în 2024, el va contribui direct/indirect la uciderea a minim 50 milioane de “crestini” americani (căci numai creștini nu sunt!), nu e un lucru rău. SUA trebuie sa se prăbușească căci ei au adus pe pământ “modul de viata american”-prabusirea moralei, sunt o populație criminala, căci popor nu pot fi.
    Articolul în sine pare a fi scris de echipa de propaganda electorală a partidului democrat american și de aceea poate crea dubii fata de Trump. Este o rușine pentru populația SUA și o pedeapsa divina ca din 350 milioane de locuitori, SUA aiba doar doi candidati: unul bolnav de Parkinson în faza avansata și altul aproape la fel de bătrân care nu mai are resurse sa reabiliteze o tara-continent pornită deja pe panta prăbușirii pe care o merita.

    • Cati americani ai auzit ca nu vor sa fie “cu Israelul”???
      Oricum, patriotismul decdlarat si dovedit de Trump nu numai in mandatul sau de Presedinte nu va putea, ontr-adevar sa devieze traiectoria SUA spre auto-distrugere.
      Chiar daca nu s-a convertit (eu cred ca e corect ce ne spune Doamna autor), el este un jidanit… dar SUA nu mai are cum sa produca un alt tip de personalitate politica iar caracatita sionista controleaza absolut toate parghiile de putere si de autoritate; toti politicienii sint farisei “exemplari”!
      Cat de curand vom vedea cum se va produce implozia – gretos, cu Demo(n)cratii sau socant cu ceilalti.

  4. Nu va mai agitati aiurea, Trump este crypto!

  5. Henry Makow on X – And you think Donald is the answer ? He is a cabalist Jew like his daughter — Henry Makow pe X (Twitter)- Și tu crezi că Donald este răspunsul ? El este un evreu cabalist, ca și fiica sa
    https://x.com/HenryMakow/status/1766601105058766969

    Looks Like Donald Trump Is Jewish – by Miles Mathis — Se pare că Donald Trump este evreu – de Miles Mathis
    http://mileswmathis.com/trump.pdf
    https://www.scribd.com/document/376626227/Trump

    Trump’s SECRET JEWISH Heritage — MOȘTENIREA EVREIASCĂ SECRETĂ a lui TRUMP ( genealogia ascunsă)
    https://www.bitchute.com/video/O1YTO1KX8E4r/

    Trump is in Cahoots With Joe Biden — Trump este în cârdășie cu Joe Biden
    https://henrymakow.com/2024/03/donald-trump-is-a-traitor-who.html

  6. Atentie la traduceri si folosinta cuvantului: “Jewish”1
    Nu inseamna ca persoana este Jew; in cazul celor care se declara adepti ai Iudaismului, termenul arata tipul de caracter iar in cazul actiunilor arata similitudinea cu faptele jidanesti.
    Cei mai multi care isi declara originea Jewish nu accepta sa li se spuna Jew, acuzand imediat de anti-semitism.

    Intr-un fel, e corect: nu sint nici genetic legati de Iuda si nici nu sint iudeeni, adica din Iudea.

  7. E pierdută pentru toţi proştii care, în ciuda celor mai clare dovezi, şi-au pus speranţa în Tr(a)mp.

    Convertiţi la jidovism sunt şi toţi ăia, din conducerea noastră, pe care îi vedeţi cu cipilica pe cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *