Home / Știrea zilei / Mesaj pentru sufletul românesc

Mesaj pentru sufletul românesc

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 6, 2024

Marian Motocu: Pe noi ne interesează ai noștri. Românii, românii și iar românii. Am ajuns să-i prețuim pe alții în loc să ne prețuim bunurile noastre. Suntem buni, suntem cei mai buni, suntem extraordinar de inteligenți, doar că am uitat lucrul ăsta. Am uitat să fim frați, am uitat să ne iubim pământul, să ne iubim frații și familia. Nu ne mai place decât ce-i străin. De-asta când vii aici, te descalți și mergi pe pământ și faci legătura cu străbunii. Ai noștri au fost aici. Dacă stai să asculți, înafară de muzică vei auzi și murmurul lor. E frumos să fii român! E o binecuvântare să fii român!

2 comments

  1. Așa este, suntem binecuvântați! Regretabil este că ne-am lăsat manipulați, o parte din noi, de tot ce a venit din afară și mai ales de spălarea pe creier făcută de cei care vor să stăpânească lumea , de jidanii care vor să ne elimine ca neam!!

  2. Partea problematica este ca provenim dintr-o cultura auto-sustenabila iar oamenii au invatat, sa lucreze cam toate meseriile necesarefamiliei si comunitatii, ceea ce a generat o puternica personalitate… care face spiritul individului mai independent si indeparteaza simtamantul de unire a eforturilr pentru binele comun, in lipsa caruia cel individual, personal se realizeaza/obtine foarte greu.
    De aceea, doar cand ii ajunge omului cutitul la os isi aminteste ca nu e singur, … se “desteapta” si aplica princip[iul “unirea da puterea”!
    Se pare ca se cam descurca (inca) destul de multi, sint deznadajduiti altii iar unirea fortelor, recunoasterea nevoii de a “strange randurile” in fata furtunii sint inca departe de a se infaptui.
    Ne “unim” la distractii dar uotam repede ca ceea ce are un om mai important pe lume este NEAMUL sau, pentru care trebuie lasate micii, berea, telenovelele si “descurcareala”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *