Home / Actualitate / În timp ce România are 452.100 de șomeri (5.2%), guvernanții susțin importul a sute de mii de migranți asiatici și africani, ca “muncitori necalificați”

În timp ce România are 452.100 de șomeri (5.2%), guvernanții susțin importul a sute de mii de migranți asiatici și africani, ca “muncitori necalificați”

Incorect Politic
Iulie 6, 2024

În timp ce România are 452.100 de șomeri (5.2%) guvernanții susțin importul a sute de mii de migranți asiatici și africani ca "muncitori necalificați"

În timp ce România are 452.100 de șomeri (5.2%), guvernanții susțin importul a sute de mii de migranți asiatici și africani, ca “muncitori necalificați”.

Via Nat88org:

În timp ce România are 452.100 de șomeri (5.2%), guvernanții susțin importul a sute de mii de migranți asiatici și africani, ca “muncitori necalificați”. Nimeni nu pare să fie îngrijorat de această situație, nici măcar preocupat sau curios să lămurească aceasta anomalie. Singura concluzie este că se dorește înlocuirea accelerată a românilor în propria lor țară…

@nat88org 🇹🇩 România românilor, Europa europenilor!

Rata şomajului în luna mai 2024 a fost, în formă ajustată sezonier, de 5,4%, în creştere cu 0,1 puncte procentuale faţă de cea înregistrată în luna aprilie, arată datele publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

https://www.forbes.ro/ins-rata-somajului-in-luna-mai-a-crescut-la-54-397789

9 comments

  1. shomeri sint aia IN PLATA ajutorului de shomaj,dupa un timp ies de la numaratoare(munca la negru,falsi studenti,etc),”fara ocupatie” sint mai multi.

  2. “asiatici și africani” -e de-a dreptu scarboasa precizarea:sa le spunem COLORATI DE IMPORT!

    • Eeei scarbos… nu inseamna “nepotrivit” sau gresit. nu-i frumos!
      Puteai sa anunti ca ai si tu o parere, nu sa te iei de om!
      Eu as zice colonisti de inlocuire desi ONU le zice “agenti de dezvoltare”!!!

  3. Bineînțeles că sunt foarte puțini îngrijorați sau preocupați de ce se întîmplă în această direcție. Întrucît presa oficială scrisă și vorbită nu face nici un efort în acest sens, pentru a ține ” masele ” în ignorare permanentă a realităților, evenimentelor și acțiunilor ce au loc în jurul lor.
    Se fabrică tot felul de știri la comandă superioară, însă în nici un caz nu se aduc la cunoștință lucruri ce ar putea provoca prăbușirea Castelului din Cărți de joc pe care îl reprezintă sistemul republican masonic în care trăim.
    Ca să îți dai seama că ești înlocuit cu nații străine pe pămîntul pentru care au murit bunii și străbunii tăi trebuie mai întîi să fii la curent cu Faptele, iar apoi să ai simțul PROPRIETĂȚII acestuia.

    Cîți îl avem oare astăzi?

  4. Sunt adusi sa ne inlocuiasca ce nu intelegeti!!!!
    A si aia someri sunt 99,9% tigani, si alte ciori conlocuitoare, romanii au cam toti una sau doua activitati, ca sa cine coloratii si strainii si curvele din magistratura in carca.

    Si sunt CATIVA romani cu deminatate care nu vor sa lucreze pentru ca la cam orice loc de munca ti se impune sa tolerezi colorati, straini, drogati, gay, sidosi, curve care umbla cu negri si cine stie ce scursuri…dar din pacate sunt foarte putini din astia….ii numeri pe degete

  5. Alexandru Balcu

    Păi când am organizat protestele de la Ministerul Muncii, anul trecut și în ianuarie anul acesta, mi s-a reproșat și ni s-a reproșat, printre altele, că “am ales prost momentul”. Adică, după “7 octombrie”, nu mai trebuia să vorbim de rasă, creștinism, invazie musulmană, etc, că de, făceam practic jocurile jidanilor și noi albii creștini oricum suntem frați de când ne știm cu păgânii. Era vina noastră (Noua Dreaptă) deci, că războinicii ăia în șlapi de la Hamas au atacat Israelul. Iar românii erau mai îngrijorați de palestinieni și de invazia jidovilor (lasă că știm noi că de asta e războiul, ca Israelul să vină în România, nu ciuhapii untermenschen sunt problema).
    Așa că la 4 acțiuni am fost între 7 și 12 oameni. Vorba aia, referitor și la Naționala de fotbal, “atât s-a putut”.

    • Iar încerci să faci o legătură forțată. Tu și cu Mărincuș, acești Pat Condell sau Douglas Murray de România.Ți-s răspuns cineva mai sus…

      https://www.globalresearch.ca/genocide-looks-like/5861809

      Să-ti aduc aminte că Jidanii care “ni l-au dat pe isus” (conform gogoșilor tale), au distrus una dintre cele mai vechi biserici din lume în Palestina…
      Apărătorul jidanilor ca întotdeauna, deghizat în spatele îngriorării de invazia musulmană. Fără jidani nici n-ar exista problema migrației, și fară trădători ca tine care atacă problema și încearcă să ascundă sursa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *