Home / Știrea zilei / A apărut Imnul Comunității LGBTQ+

A apărut Imnul Comunității LGBTQ+

Vlad Voicu
Incorect Politic

Iunie 27, 2024

A apărut Imnul Comunității LGBTQ+

În ajunul paradei gay din București, comunitatea LGBTQ+ are un nou imn, care este o melodie mai veche de la A-TENTAT.

Melodia “Ești un gay, ești ok” face furori printre degenerați, devenind un stindard al murdăriei lor fizice și morale.

Semnificativ de potrivit este mesajul versurilor “Ești un gay, ești ok. Ești murdar la chiloței”, vers care exprimă fidel tranziția de la curățenie (heterosexualitate) la murdărie (homosexualitate), realizată în mare parte prin munca de “convertire” săvârșită de activiștii LGBT care mai nou pătrund în școli și instituții.

Fără alte comentarii, iată imnul homosexualilor:

2 comments

  1. Ce – i porcăria asta ?? Ar trebui internați la balamuc sau la școală de corecție, ăștia care au scris versurile și cântă porcăria !!!!!

  2. Oameni buni, „heterosexualitatea”, expresie a limbajului freudo-marxist, nu are nimic de a face cu normalitatea! Înseamnă promiscuitatea și degenerarea s-a normalizat treptat în ultimele două secole: curvie, preacurvie, căsătorie în afara rânduielilor societății, divorț, prostituție, expunerea publică a relațiilor intime, contracepție, avort, etc..
    Curvarii și adulterinii merită desfacerea căsătoriei, să piardă dreptul asupra bunurilor comune și a copiilor rezultați din aceasta. Târfele de ambe sexe trebuie purtate goale în lanțuri în fața mulțimii, bătute la tălpi și trimise la ani de muncă silnică. Agresorii sexuali asupra persoanelor adulte trebuie condamnați la muncă silnică sau la moarte dacă agresiunea duce la vătămarea gravă, moartea sau sinuciderea victimei. Pedofilii împreună cu complicii și clienții lor, la fel ca cei care corup adolescenți și tineri vulnerabili, trebuie arși pe rug așa cum prevede Codul lui Iustinian, iar victimele lor internate în instituții psihiatrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *