Home / Actualitate / Nu toți eroii poartă pelerine… Unii dintre ei poartă tricouri cu pepeni

Nu toți eroii poartă pelerine… Unii dintre ei poartă tricouri cu pepeni

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 19, 2023

Nu toți eroii poartă pelerine... Unii dintre ei poartă tricouri cu pepeni

Nu toți eroii poartă pelerine… Unii dintre ei poartă tricouri cu pepeni

Nu toți eroii poartă pelerine… Unii dintre ei poartă tricouri cu pepeni și afișează cu stoicism steagul palestinian la un meci de fotbal din România!

Pepenele roșu, pentru cei care nu știu, este un simbol proeminent al respingerii de către poporul palestinian a încercărilor sioniste genocidare de ștergere culturală.

Bărbatul provoacă o asemenea agitație încât forțele de securitate românești îi ordonă să plece, altfel va fi arestat.

Regimul din România este un ZOG! (Zionist Occupied Government/ GOZ – Guvern de ocupație sionistă).

Salutări celor care sfidează respectivul ZOG și reprezintă pentru Palestina!

#GazaNuEsteSingură

9 comments

  1. Problema pentru noi, românii, poate fi mai gravă: adică, orice consideră EW antisemitism te poate duce direct la terorism. O să ajungă comemorarea anuală de la Tâncăbești să fie considerată, ca un plus la legea anti-legionară, “manifestație pentru susținerea Hamas”.

    • Problema este exclusiv din vina noastră (indiferent de țară). Cum xicea Kaiserul Wilhem al Austrio-Ungariei, izgonit prin “revoluție” jidănească. “Am fost prea indulgent cu bancherii ăstia evrei și regret amarnic favorurile pe care le-am făcut”. La fel și țarul Rusiei care l-a trimis pe Lenin în izolare, unde a fost așa de bine hrănit încât și-a amerliorat și niște problema de sănătate pe care le avea.

      Citatul complet aici: A Jew cannot be a true patriot. He is something different, like a bad insect. He must be kept apart, out of a place where he can do mischief – even by pogroms, if necessary. The Jews are responsible for Bolshevism in Russia, and Germany too. I was far too indulgent with them during my reign, and I bitterly regret the favors I showed the prominent Jewish bankers.

      https://www.azquotes.com/author/23200-Wilhelm_II

  2. Cică va fi un miting pentru Palestina. Organizat de nu știu ce asociație palestniană. Oare românii care vor participa vor striga și ei “Allah Akbar”, cum se aude acum În toată lumea, de la Cairo la Roma? De ce nu putem fi niciodată doar pro-români? Vrem să dispară statul Israel? Mare idioțenie, unde se vor duce oare toți iudeo-khazarii de-acolo?

    • Chestiunea e simplă: Dacă Israel câștigă, vom avea milioane de musulmani refugiați de care greu vom scăpa.
      Dacă Palestina câștigă, vom avea câțiva refugiați jidani, de care ne vom sătura rapid grație internetului și circulării informației.
      Israel e o bază teroristă și un stat criminal, totodată un pol de influență nefastă. Desființarea lui este în interesul Omenirii.

      • E prea complicat raționamentul pentru Bâlcu. Jidanii folosesc sentimentele de vinovăție si apelul la emotie contra noastră constant, dar noi nu suntem suficient de inteligenți ca să folosim același truc contra lor. Așa cum ei folosesc “atrocitățile naziste” și pogromurile (care desigur nu au fost niciodată justificate, nu-i așa?), contra noastră, așa trebuie să folosim si noi atrocitățile comise contra palestinienilor de jidanilor pentru a rupe vraja propagandei holocaustiene.
        Antisemiții sunt bătuți în cap, la o adică ar lua partea jidanilor contra Islamului, deși jidanii sunt o problemă mai mare, pentru că ei sunt în spatele imigrației din lumea a 3-a.

        • Mă cheamă Balcu. Eu cred că raționamentul tău este simplist. Ești gata să te faci frate cu ciuhapii numai pentru a scăpa de jidani. Antisemiții sunt antisemiți și gata. Adică împotriva ambelor neamuri urâtoare de Hristos, ce e așa greu de înțeles? Crezi că doar jidanii sunt în spatele imigrației? Ai citit Coranul? Ai citit cartea lui Nicolae Paulescu? Dacă da, ai înțeles ceva din ele?

  3. Barbir Gabriel Dănuț

    Problema e ca semnul afisat este a victoriei diavolului (ca si la noi in asa-zisa revolutie…)

  4. Problema e că ești ridicol și semnul e de la litera V. Semnul de care vorbești tu se face cu degetul mic si arătător. Plus că și semnul de care vorbești (nu ăsta din poză) înseamnă “te iubesc” în limbajul surdomuților. Așa că deoinde de unde privești…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *