Home / Educativ / Lumea în care trăim se bazează pe respingerea scelerată a ortodoxiei, românismului și al adevărului

Lumea în care trăim se bazează pe respingerea scelerată a ortodoxiei, românismului și al adevărului

Incorect Politic
Decembrie 29, 2022

Lumea în care trăim se bazează pe respingerea scelerată a ortodoxiei, românismului și al adevărului

Comentariu de pe Telegram:

Guvernul, jidovii, masonii, trădătorii disprețuiesc neamul românesc, furați, hărțuiți din toate direcțiile, în această lume suntem singuri.

Atunci ne vom rătăci unii de alții, ne vom resfira, ne vom împărți în mai multe grupări și blocul sufletesc va băga spaima în viesparul sionist-davosian, poate din decadența democrației să renască forța, decadența este tragică și atunci când tragedia atinge cel mai înalt nivel, se contopește impulsul vital.

Lumea in care trăim se bazează pe respingerea scelerată a ortodoxiei, românismului și al adevărului, Institutul Terorist Weisel și slugile unsuroase decretează “Nu mai există liberate “, “nu mai există rasă, ” legionarii sunt fasciști “, “Colonelul Zărnescu este antisemit” și așa am ajuns in propria țară, exilați, nu mai putem spune nimic decât să riscăm ruina sau închisoarea, tirania globală sionistă înaintează, perversiunea statului explodează, totul este împotriva naturii, într-un cuvânt Satana este calea.

Antiromânul Alexandru Florian, simbol al terorii jidovești în numele antisemitismului fabricat, să rețină, scopul nostru în istorie, este de datoria noastră, de a proslăvi trecutul eroilor și să onorăm moartea lor, adevăratul patriotism nu este dragostea Pământului, este dragostea trecutului, este respectul pentru generațiile care s-au sacrificat în numele românismului.

Astăzi trăim înlănțuiți, scuipați de oficinele de ocupație, masculinitatea brută ne obligă la organizarea în clanuri de supraviețuire, dispersate în toată țara. Curajul este spiritul care animă masculinitatea și este crucial pentru orice formă semnificativă de definiție a masculinității. Curajul și puterea sunt virtuți sinergetice. În orice grup de bărbați care luptă pentru supraviețuire, curajul va fi apreciat și respectat și va fi venerat în cei morți.

Curajul este o valoare tactică crucială. Se poate opta să fii curajos, chiar și în forma sa cea mai joasă, curajul este un triumf asupra fricii. Este asociat cu inima , spirit și pasiune, dar este, de asemenea, un impuls de a lupta și de a învinge.

Victor Aubert,” recucerirea se va face prin secesiune”, discursul de închidere al Academiei Christiana. “Prin urmare, secesiunea trebuie să permită recucerirea. Pentru a face acest lucru, trebuie să adoptăm o viziune pe termen lung, să renunțăm la imediatitate pentru a ne dedica unor obiective îndepărtate și mai ambițioase. Nu mai sacrifica spiritualitatea, educația, transmiterea, viața comunității și cultura pentru imperative pe termen scurt, cum ar fi demonizarea, alegerile naționale sau reacția mass-media.

Trebuie să investim în baze autonome durabile, nu în buncăre supraviețuitoare, ci în baze posterioare care să ne permită să dobândim autonomie față de stat, fără să ne despărțim de contemporanii noștri. Ceea ce trebuie să vizăm este independența față de un sistem care încearcă să ne asimileze sau să ne elimine.”

One comment

  1. “autonomie față de stat”….cred că se referă la statul actual. Idealul final trebuie să fie totuși un stat național creștin ortodox. Fără stat, poți avea într-adevăr o țară? Aceasta-i întrebarea. Nu putem nega ideea de stat dacă ne gândim la visul Căpitanului, Statul Național Legionar. Am avut și statul geto-dac, întemeiat de Burebista. Până la el, tarabosteștii se cam trosneau între ei. Mie mi se pare periculoasă ideea de renunțare la stat. România Mare, realizată cu atâtea sacrificii la 1918, se baza intrinsec pe ideea de stat. Constituția noastră începe, așa cum ar trebui să înceapă orice Constituție sănătoasă (de aceea e și călcată în picioare de șleahta aflată acum la putere), cu ideea de stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Nu este deloc rea ideea de a construi, date condițiile actuale, “baze autonome durabile”. Dar idealul trebuie să fie și un stat care să ne reprezinte. Care să se confunde cu țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *