Incorect Politic
August 31, 2022
Jidovul sodomit consilier a lui Klaus Schwab apare în cărțile elevilor din România
Via STRATINFO:
Jidovul sodomit consilier a lui Klaus Schwab, mai concentrat ca oricând la genocidarea non-iudeilor și, în mod deosebit, a creștinilor, se află în chiar inima instrucției copiilor noștri.
Acest propagator de viitor holocaust aparent legal, activează liber pe creierul viitorului nostru în clasele VIII.
Hello, mai sunt părinți cu creier în țara asta?
Yuval Noah Harari, supranumit „Consilierul Diavolului”, de la Forumul Economic Mondial, cel cu „Marea Resetare” a Inteligenței Artificiale și cipuirea copiilor, aghiotanul lui Klaus Schwab care susține că planeta nu mai are nevoie de „mâncătorii inutili”, a primit un loc generos în manualul de Română pentru Clasa a VIII- a al Ministerului Educației Naționale, editat în 2020.
Textul în sine e o propagandă a teoriilor „Marii Resetări” și „Revoluției transumaniste”, explică cum oamenii sunt mai prejos decât „inteligența artificială”. Manualul școlar a fost publicat de Editura Art Klett și aprobat de Ministerul Educației Naționale prin ordinul de ministru nr. 5566/15.09.2020 Manualul este distribuit elevilor în mod gratuit, atât în format tipărit, cât și în format digital, și este transmisibil timp de patru ani școlari, începând din anul școlar 2020 – 2021, scrie activenews.ro.
„Când vei fi adult, e posibil să nu ai loc de muncă
Habar nu avem cum va arăta piața muncii în 2050. Părerea generală este că învățarea automată și robotica vor schimba aproape toate sectoarele muncii – de la fabricarea iaurturilor la predarea cursurilor de yoga.
De la începutul revoluției industriale, pentru fiecare slujbă pierdută în favoarea unei mașini a fost creată o slujbă nouă, iar nivelul mediu de trai a sporit simțitor. Totuși, avem motive întemeiate să credem că de această dată va fi diferit și că învățarea automată va schimba cu totul regulile jocului.
Oamenii au două tipuri de abilități – fizice și cognitive. În trecut, mașinile le-au făcut concurență oamenilor doar în ceea ce privește abilitățile fizice, în vreme ce oamenii și-au păstrat un avantaj enorm în fața mașinilor – cunoașterea. Astfel, pe măsură ce muncile manuale din agricultură și industrie au fost automatizate, au apărut noi locuri de muncă în sfera serviciilor care necesitau abilități cognitive pe care le dețineau doar oamenii: învățare, analiză, comunicare și înțelegerea emoțiilor umane. Totuși, IA începe să-i întreacă pe oameni la tot mai multe dintre aceste abilități, inclusiv în ceea ce privește înțelegerea emoțiilor umane.
În ultimele decenii, cercetările le-au permis savanților să înțeleagă mult mai bine cum iau oamenii decizii. S-a dovedit că toate alegerile noastre, de la mâncare la parteneri, nu se datorează unui liber-arbitru misterios, ci mai curând câtorva miliarde de neuroni care calculează probabilități într-o fracțiune de secundă. Asta înseamnă că IA îi poate întrece pe oameni chiar și în privința sarcinilor care necesită, chipurile, „intuiție”. Un șofer care anticipează intențiile unui pieton, un bancher care evaluează credibilitatea unui client și un avocat care analizează atmosfera de la masa negocierilor nu se bazează pe vrăjitorie. O IA dotată cu senzorii potriviți ar putea face toate astea cu mult mai multă acuratețe și precizie decât un om.
Mai mult, două abilități nonumane deosebit de importante pe care le deține IA sunt acelea de a se conecta și updata.
De exemplu, mulți șoferi nu sunt la curent cu toate regulile de circulație care se schimbă și deseori le încalcă. În schimb, toate mașinile autonome pot fi conectate una cu alta. Iar dacă Ministerul Transporturilor decide să schimbe vreo regulă de circulație, toate vehiculele autonome pot fi updatate ușor exact în același timp și toate vor respecta întocmai noile reguli.
În mod asemănător, dacă Organizația Mondială a Sănătății identifică o nouă boală sau dacă un laborator produce un medicament nou, este aproape imposibil să updatezi toți doctorii umani din lume în legătură cu aceste progrese. În schimb, chiar dacă ai zece miliarde de doctori IA în lume, tot poți să-i updatezi pe toți într-o fracțiune de secundă.
Ați putea obiecta că, înlocuind indivizii umani cu o rețea de computere, vom pierde avantajele individualității. De exemplu, dacă un doctor uman ia o decizie greșită, nu ucide toți pacienții din lume și nu blochează dezvoltarea tuturor medicamentelor noi. În schimb, dacă toți medicii sunt de fapt un singur sistem, iar acel sistem face o greșeală, rezultatele ar putea fi catastrofale. La drept vorbind însă, poți să rulezi mulți algoritmi alternativi pe aceeași rețea, astfel încât o pacientă dintr-un sat izolat din junglă să poată accesa prin intermediul smartphone-ului ei nu doar un doctor competent, ci o sută de medici IA diferiți.
În mod asemănător, vehiculele autonome ar putea să le ofere oamenilor servicii mult mai bune de transport și, mai ales, să reducă mortalitatea cauzată de accidentele de circulație. Am înlocui toți șoferii umani cu computere, am reduce, potrivit estimărilor, numărul morților și răniților în accidente rutiere cu circa 90%.
Iată de ce ar fi nebunie curată să blocăm automatizarea în domenii precum transporturile și serviciile medicale doar pentru a proteja locurile de muncă ale oamenilor. La urma urmelor, ar trebui să protejăm în definitiv oamenii – nu slujbele. Șoferii și medicii disponibilizați vor trebui să-și găsească pur și simplu altceva de făcut.”
Trebuie ca e amantul lui Klaus Schwab, hahahahaha!!!!!!
„ Șoferii și medicii disponibilizați vor trebui să-și găsească pur și simplu altceva de făcut.”
Înainte de asta ar trebui ca anumiți medici să le asigure o internare urgentă unora ca ăștia, inclusiv cu cămășile de rigoare, la modă pentru asemenea pacienți.
Am mai comentat despre “inteligența artificială”, ocazie cu care am pomenit și filmul cu același nume:
https://www.incorectpolitic.com/identitate-numerica-si-transhumanism/#comment-50168
Și din păcate n-am găsit saitul ăsta suficient de devreme, că aș fi comentat și aici:
https://www.incorectpolitic.com/google-home-nu-il-recunoaste-pe-iisus-hristos/
Dar nu-i nimic, comentez acum. A uitat să zică “Combine fact with fairytale”:
https://invidious.weblibre.org/watch?v=x0QkgAuEPbk&t=75s
“In this day and age, David, nothing costs more than information.
[…]
-Who is Blue Fairy?
…”
e la coada dupa Lenin si Esca….