Home / Chestiunea Jidănească / Ehud Barak și Călătoria lui Epstein la Tel Aviv, o poveste MOSSAD

Ehud Barak și Călătoria lui Epstein la Tel Aviv, o poveste MOSSAD

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 9, 2020

Ehud Barak

Mintpress:

(Traducere Mecanică, textul conține greșeli) 

O parte a interviului este prezentată mai jos cu comentarii relevante, în special cu privire la pretențiile legate de relația dintre Epstein și fostul prim-ministru israelian Ehud Barak, călătoria lui Epstein la Tel Aviv imediat înainte de prima arestare și motivele interesului inteligenței militare israeliene în orchestrarea și finanțarea unei operațiuni majore de șantaj sexual care vizează politicieni de top din SUA.

MONTREAL – În ultimele săptămâni, a fost atrasă atenția asupra afirmațiilor potrivit cărora traficul sexual și operațiunea de șantaj a lui Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell au fost derulate în numele informațiilor militare israeliene. Aceste afirmații se învârt în jurul declarațiilor făcute de un fost oficial israelian de informații militare l-au transformat pe consultantul de relații publice Ari Ben-Menashe, ale cărui acuzații cu privire la scandalul Epstein au fost raportate de MintPress în octombrie trecut.

Afirmațiile lui Ben-Menashe referitoare la Epstein au apărut pentru prima dată într-un interviu între Ben-Menashe și Zev Shalev, al magazinului de știri independent, Narativ . După cum a fost detaliat într-un rezumat al MintPress și un comentariu al interviului respectiv, Ben-Menashe a susținut că l-a văzut pe Jeffrey Epstein în biroul lui Robert Maxwell, tatăl lui Ghislaine Maxwell, de mai multe ori în anii ’80.

La acea vreme, Ben-Menashe a fost în contact strâns cu Robert Maxwell în ceea ce privește munca lor reciprocă cu informațiile militare israeliene. Maxwell, pe lângă faptul că a condus un imperiu mass-media și a fost membru unic al parlamentului britanic, a fost o operație de lungă durată pentru informații israeliene, atât de mult încât la înmormântarea sa din 1991 au participat nu mai puțin de șase slujitori și foști șefi ai informațiilor israeliene ca precum și mai mulți politicieni și prim-miniștri israelieni de rang înalt. 

Se presupune că Maxwell l-a recrutat pe Jeffrey Epstein pentru informații israeliene și mai târziu l-a introdus pe Epstein în Ben-Menashe și un alt operator, Nicholas Davies. Epstein a fost introdus în Ben-Menashe ca fiind aprobat în prealabil de către figuri de frunte din direcția de informații militare a Israelului, cunoscută sub numele de Aman.

MintPress a realizat recent propriul interviu cu domnul Ben-Menashe, ca parte a unei anchete în curs de viață și relațiile vieții acum infame Jeffrey Epstein.

Banner cu acoperire specială Epstein
O parte a interviului este prezentată mai jos cu comentarii relevante, în special cu privire la pretențiile legate de relația dintre Epstein și fostul prim-ministru israelian Ehud Barak, călătoria lui Epstein la Tel Aviv imediat înainte de prima arestare și motivele interesului inteligenței militare israeliene în orchestrare. și finanțarea unei operațiuni majore de șantaj sexual care vizează politicieni de top din SUA.

“Israel a cerut ca Epstein să-l țintească pe Clinton”

MintPress News a întrebat pentru prima oară pe Ben-Menashe despre Robert Maxwell, un activ cunoscut și operativ pentru informații israeliene, după ce a recrutat Jeffrey Epstein. Ben-Menashe = a confirmat acest lucru pentru MintPress și, de asemenea, a menționat că, după întâlnirea lor inițială, Epstein a fost frecvent prezent în biroul lui Maxwell din Londra.

În anii 1980, așa cum a raportat MintPress anterior , Epstein a afirmat că a fost un operator de informații și așa-numitul „vânător de recompense” în lumea finanțelor din umbră. În această perioadă, el a fost cunoscut că a dezvoltat relații strânse cu mai mulți dealeri de arme britanici, în special cu Sir Douglas Leese. Astfel, Epstein părea să călătorească frecvent între Orientul Mijlociu și Londra, care este, de asemenea, susținut de pașaportul austriac, acum trist al Epstein, despre care se credea că a purtat în această perioadă.

Ben-Menashe a declarat pentru MintPress că nu numai că a cunoscut-o pe Epstein după ce Epstein a fost recrutat recent de informații militare israeliene, ci l-a văzut în mai multe rânduri după aceea, când Epstein „obișnuia să fie în biroul [lui Robert Maxwell] [la Londra] destul de des” și ar ajunge acolo între călătoriile din și din Israel.

În plus, Ben-Menashe a dezvăluit înțelegerea lui de ce Epstein a fost în cele din urmă păstorit în a acționa ca șantajator profesional profesional în numele inteligenței militare israeliene. Pe Ben-Menashe, între persoanele de informații israeliene au fost îngrijorați că, în urma erei Reagan, un nou președinte ar împinge Israelul să facă pace cu palestinienii, lucru pe care oficialii au căutat să-l evite prin orice mijloace necesare.

ABM | Iată chestia … domnule Carter … ca în președintele Carter … israelienii se temeau că domnul Clinton, când făcea campanie pentru președinte, va fi o repetare a domnului Carter. El a vrut să le preseze pentru pace cu palestinienii și toate aceste lucruri. S-au temut … Clinton nu a fost așa … dar s-au temut că el este acela … Și cred că domnul Epstein a fost trimis din timp să ia pasul cu președintele Clinton.

Știri MintPress (MPN) | Ei bine, asta este interesant, deoarece primul an în care Clinton a fost în funcție, Epstein a participat deja la cinele donatorilor la Casa Albă și a făcut și vizite la Casa Albă.

ABM | Da, este corect. Asta e corect. Cred că cel mai mare client al său a fost domnul Clinton, prinderea sau orice altceva, și a avut alți câțiva congresmeni și ceea ce nu, dar Clinton, a fost cea mai mare captură a sa.

Astfel, susține Ben-Menashe, când candidatura lui Bill Clinton la alegerile prezidențiale din 1992 a devenit clară, s-au depus eforturi pentru a-l viza prin șantaj sexual, iar Jeffrey Epstein a fost ales în acest scop. În cele din urmă, Bill Clinton a fost șantajat de statul Israel, iar administrația sa a fost vizată și de spionajul israelian ca parte a scandalului de spionaj „Mega” . Implicarea lui Epstein în administrația Clinton și vizitele sale la Casa Albă datează din primul an în funcție al lui Clinton. Mai multe informații despre relația Epstein-Clinton pot fi găsite în acest raport MintPress .

În plus, MintPress l-a întrebat și pe Ben-Menashe dacă era conștient de faptul că Ghislaine Maxwell este implicată direct în activitățile legate de informațiile tatălui ei înainte de moartea sa în 1991. Ben-Menashe a notat că Ghislaine a însoțit-o atât de des pe tatăl ei, inclusiv în prezent. o petrecere infamă din 1989 pe yachtul lui Maxwell în care Donald Trump și mai multe figuri cheie din scandalul software PROMIS erau prezenți, că ea a fost implicată într-o anumită măsură în activitățile sale legate de informații. Cu toate acestea, el a încetat să spună cât de implicată a fost sau ce a fost implicat în mod special înainte de moartea tatălui ei.

Când Epstein l-a cunoscut cu adevărat pe Ehud Barak?

Una dintre legăturile mai controversate dintre Epstein și politicienii puternici este cel dintre Epstein și fostul premier israelian Ehud Barak. Barak a susținut că nu a cunoscut decât Epstein în 2002 și, din acel moment, relația lor a fost foarte publică, Barak vizitând frecvent și chiar petrecând noaptea la reședințele deținute de Epstein, inclusiv apartamente unde adăpostea fetele minore pe care le exploata. De asemenea, Barak a vizitat insula acum infamă a lui Epstein și l-a recrutat pentru a ajuta la finanțarea companiei israeliene conectate la informații, Carbyne911 .

Cu toate acestea, se pare că există indicii că Epstein și Barak s-ar fi putut întâlni mult mai devreme decât a susținut Barak de atunci. Având în vedere că Ben-Menashe a susținut că a aflat despre recrutarea lui Epstein de către serviciile militare israeliene din anii ’80, MintPress a întrebat dacă una dintre persoanele implicate în recrutarea sa era Ehud Barak. Barak a ocupat funcția de șef al direcției de informații militare a Israelului, Aman, din aprilie 1983 până în ianuarie 1986.

Ben-Menashe nu și-a amintit anul exact când a luat cunoștință de recrutarea lui Epstein de către serviciile militare israeliene, dar a declarat că a fost „cel mai probabil” în timpul mandatului lui Ehud Barak în funcția de șef al Aman. Cu toate acestea, chiar dacă recrutarea lui Epstein nu a avut loc în timp ce Barak a condus-o pe Aman, este foarte probabil – potrivit Ben-Menashe – că Epstein s-a întâlnit cu Barak în această perioadă, deoarece „Robert Maxwell a devenit amici cu Ehud Barak … și el [Robert Maxwell] probabil i-a prezentat pe tânărul [Epstein] lui Mr. Barak ”dacă cei doi nu erau deja cunoscuți.

De când s-a izbucnit scandalul Epstein, Ehud Barak a insistat că nu a întâlnit Epstein până în anul 2002 și a susținut că cele două au fost introduse de fostul premier israelian Shimon Peres. Ben-Menashe a respins posibilitatea ca această afirmație să fie adevărată, afirmând cu empatie că era „sigur că s-au întâlnit înainte” și că nu crede că prima lor întâlnire a fost în 2002.

Epstein călătoria din 2008 la Tel Aviv

Cu doar câteva luni înainte de a fi condamnat pentru prima dată la închisoare în iunie 2008, Jeffrey Epstein a făcut o vizită bruscă în capitala israeliană Tel Aviv. În luna aprilie a acelui an, Palm Beach Daily News a raportat că Epstein stătea la Tel Aviv Hilton și l-a citat pe un purtător de cuvânt al Epstein spunând că „petrece Paște, se întâlnește cu oamenii de știință cercetători israelieni și făcea un tur al bazelor militare.”

Cu ceva timp înainte de condamnarea lui Epstein la 30 iunie a acelui an, Alexander Acosta – avocat-avocat american pentru districtul sud al Floridei – a semnat o sentință îngăduitoare pentru Epstein care a fost acuzat de solicitare de sex la o minoră. Acordul legal de atunci a fost supranumit „acordul de dragoste”. Acosta le-a spus ulterior oficialilor din tranziția lui Trump înainte de nominalizarea sa pentru Secretarul Muncii că decizia sa de a aproba „acordul de dragoste” a venit după ce i s -a spus să renunțe la cazul Epstein. pentru că Epstein „a aparținut inteligenței”.

Deși Acosta nu a specificat de la cine a primit aceste informații, fostul agent CIA, Phil Giraldi, a făcut un caz convingător potrivit căruia provin din avocatul de atunci al lui Epstein, Alan Dershowitz, un asociat apropiat al Epstein cu legături cu politicieni israelieni de rang înalt și Barry Krischer, atunci avocat de stat din Florida pentru Palm Beach, care a primit recent un premiu de la Liga anti-defăimare (ADL) pentru „contribuția sa excepțională la profesia de avocat și la comunitatea în general”.

Așa cum a fost detaliat într-un raport anterior al MintPress despre legăturile lui Epstein față de Israel publicat în august trecut, finanțatorii de top ai ADL au legături strânse cu Epstein și rețeaua sa de șantaj sexual, în special familia Bronfman de faimă Seagrams.

Ben-Menashe a declarat pentru MintPress că vizita la Tel Aviv din 2008 a lui Epstein a fost probabil „să sufle fum” și a implicat Epstein „să încerce să se facă important poate să nu fie arestat” și „în speranța că israelienii îl vor ajuta”. A adăugat apoi că „la timpul probabil că l-au ajutat ”, dar a adăugat că„ a doua oară în jurul [adică 2019], ei bine… ar fi o vânzare mai grea. ”

Sursa: MintPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *