Home / Știrea zilei / Naționalistul Rareș Demian Găsit Mort la 33 de Ani

Naționalistul Rareș Demian Găsit Mort la 33 de Ani

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 2, 2019

Nationalisti:

Moartea fulgerătoare a lui Rareş Demian, președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, lasă în urmă o familie, rude şi prieteni îndureraţi. Pe pagina de Facebook a tânărului de 33 de ani curg zeci de mesaje de condoleanțe.

Rareş Demian a fost găsit mort, în această dimineaţă, în Orăștioara de Sus, Hunedoara.

Bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor de chiar de Ziua României, folosindu-se de un tricolor, potrivit ziardehunedoara.ro. Până acum, nimeni nu știe care a fost motivul acestui gest extrem.

În urma lui, Rareş a lăsat o familie în lacrimi şi prieteni îndureraţi.

Pe pagina de Facebook a bărbatului curg zeci de mesaje de condoleanţe.

Rareș Demian, dac neînfricat

Stirilekanald:

“Se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cauzele morții vor fi stabilite în urma necropsiei cadavrului”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pasionat de trecutul înaintașilor noștri, Rareș Demian, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor”, s-a implicat în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns în acest an la a III-a ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator.

Stirimondene:

Conform celor de la ziardehunedoara.ro, Rareş Demian și-ar fi pus capăt zilelor folosindu-se de un tricolor, însă nimeni nu știe momentan ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la gestul extrem.

„Au loc cercetări cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

A fost șantajat cu ceva și a decis că mai bine-și pune capăt zilelor?

A fost o crima în stil masonic, având vârsta de 33 de ani?

S-a demoralizat și a decis că nu mai are rost să lupte, văzând cum a ajuns poporul român?

Nu avem răspuns la nici o întrebare.

Exprimăm regretul că un bun român s-a stins, condoleanțe familiei sale și familiei mai largi, Neamul.

One comment

  1. E categoric crima masonica : data aleasa, steagul , strangularea si varsta, dar mai ales profilul patriotului, converg indiscutabil spre aceasta concluzie .
    Ca n-au lasat urme ? Asta-i specialitatea lor !
    Ce va indruga Nitu , nu conteaza .
    Lasati-l pe Nitu sa-si creada propriile naivitati sau minciuni .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *