Home / Chestiunea Jidănească / Cel Mai Filosemit Guvern de după 1989

Cel Mai Filosemit Guvern de după 1989

Florin Emil
Incorect Politic
Aprilie 7, 2019

Scârbit peste măsură de analingusul prestat de Mihai Gâdea în seara zilei de 18.02.2019 la „cloaca jidovită” Antena 3, am căutat să văd ce l-a motivat.

Şi am aflat că – dincolo de politica tradiţională a postului – cu mai bine de 10 zile în urmă distinsa Vasilica-Viorica efectuase o  „vizită de lucru”  la Bruxelles (spre deosebire de Tovarăşa de dinainte de ’89 care efectua vizite de lucru numai în unităţi de învăţământ şi cercetare din ţară !).

Ocazie cu care distinsa prim-ministru a avut o serie de întâlniri care mai de care mai importante pentru prezentul şi, mai ales, viitorul poporului român (având în vedere cu precădere cuantumul despăgubirilor şi indemnizaţiilor pe care s-a angajat să le plătească).

Astfel:

Miercuri, 06 Februarie

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu vicepreședintele executiv al B’nai B’rith International Daniel S. Mariaschin

Cel Mai Filosemit Guvern

Gov.ro:

(…)

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezentat prioritățile Președinției României la Consiliul UE pe tema combaterii antisemitismului și a combaterii negării Holocaustului. Totodată, oficialul român a exprimat satisfacția față de activitatea organizațiilor evreiești americane în susținerea valorilor democratice și a salutat relația construită cu România.

În context, a fost reafirmat angajamentul României și rolul activ asumat în combaterea fenomenului antisemitismului la nivel internațional, prin dezvoltarea unor instrumente eficiente pentru combaterea și prevenirea discriminării, discursului de ură și infracțiunilor motivate de ură.(…)

 

Miercuri, 06 Februarie

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu directorul executiv al Comitetului American Evreiesc David Harris.

Cel Mai Filosemit Guvern

Gov.ro:

(…)

Cu această ocazie, prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezentat prioritățile Președinției României la Consiliul UE, cu accent pe intensificarea eforturilor comune europene în vederea combaterii antisemitismului și a negării Holocaustului. Totodată, premierul a mulțumit interlocutorului pentru participarea de substanță la lucrările conferinței organizate de Președinția română.

În acest context, premierul român a enumerat proiectele recente ale României aflate în desfășurare în materie de promovare a educației privind Holocaustul și de combatere a antisemitismului și a transmis mulțumiri pentru implicarea constantă a Comitetului Evreiesc American în susținerea acestor proiecte.(…)

Miercuri, 06 Februarie

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu secretarul general al Organizației Mondiale pentru Restituirea Proprietăților Evreiești d-na Colette Avital

Cel Mai Filosemit Guvern

Gov.ro:

(…)

Cu această ocazie, au fost abordate relațiile bilaterale România-Israel, prim-ministrul României subliniind că Statul Israel este pentru țara noastră cel mai apropiat aliat și partener strategic în Orientul Mijlociu.

Au fost evocate eforturile recente ale Românei în direcția accelerării procesului de restituire a proprietăților evreiești, precum și evoluțiile legislative legate de plata indemnizațiilor pentru supraviețuitorii Holocaustului. S-a convenit continuarea cooperării dintre Guvernul României și Organizația Mondială pentru Restituirea Proprietăților Evreiești pe aceste teme.

De asemenea, cei doi interlocutori au discutat despre importanța Israelului ca partener strategic al Uniunii Europene, pe o gamă extinsă de teme, de la stabilitatea regională și contraterorism la dezvoltarea economică și securitatea energetică, educație și promovarea valorilor comune.

Totodată, șeful Executivului de la București a prezentat, în cadrul întrevederii, prioritățile Președinției României la Consiliul UE, cu accent pe tema combaterii antisemitismului și a combaterii negării Holocaustului.(…)

Joi, 07 Februarie

Întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu Ronald Lauder, președintele Congresului Mondial Evreiesc 

Cel Mai Filosemit Guvern

Gov.ro:

(…)

Întâlnirea a prilejuit un schimb consistent de opinii asupra cooperării României cu organizațiile evreiești, precum şi asupra educării societăţii la nivel european și internați-onal în spiritul toleranţei, nediscriminării, combaterii antisemitismului şi cultivării memoriei Holocaustului. Totodată, ambele părți au manifestat îngrijorare față de apariția unor tendinţe populist-extremiste şi antisemite în Europa, care îşi găsesc reflectare la nivel politic, apreciind în acest sens necesitatea unei intensificări a eforturilor comune pentru combaterea acestora, inclusiv prin educaţia tinerei generaţii.(…)

*** 

M-am lămurit: “Ai să dai sama, Doamnă !” nu e doar un citat din Alexandru Lăpuşneanu. Din păcate, până acum a dat sama doar Tovarăşa (ba parcă şi una Monica Iacob Ridzi) ! Că doamna Vasilica-Viorica dă sama doar lu’ Dragnea şi la Bruxelles, în faţa mai-marilor lumii…

În ceea ce priveşte antisemitismul şi Holocaustul, eu unul mai trebuie să-mi lămuresc multe.

Şi m-am pus pe căutat. Începând de la definiţie. Aşa am ajuns la cea mai recentă definiţie a antisemitismului:

Pe 26 mai 2016, Plenara de la București a decis să:

Adopte următoare definiție a antisemitismului, neobligatorie din punct de vedere juridic:

“Antisemitismul reprezintă o anume percepție referitoare la evrei, care poate fi exprimată ca fiind ură împotriva evreilor.”(…)

[Vezi mai multe urmând https://www.holocaustremembrance.com/ro/node/196]

Şi ca să fiu sigur că nu greşesc am făcut apel la cele legale şi aşa am aflat că în 07 iulie 2018 Parlamentul României a adoptat Legea 157 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului din care citez: “…Art. 2. –

În sensul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următorul înțeles:

  1. a)prin antisemitism se înțelege atât percepția referitoare la evrei exprimată ca ură împotriva acestora, cât și manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăților acestora, împotriva instituțiilor comunităților evreiești sau lăcașurilor lor de cult; ” (v-o ofer integral în ataş).

Cât despre Holocaust m-am aplecat asupra definiţiei celei mai comune şi mai la îndemână – https://ro.wikipedia.org/wiki/Holocaust (probabil că mâine-poimâine va deveni anexă la lege !):

Holocaust (din greacă λόκαυστον (holókauston)holos, „complet” și kaustos, „ars”; în ebraicăHașoa השואה, în idișHurben חורבן), este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ șase milioane de evrei, de toate vârstele, majoritatea din  Europa, în timpul celui deal Doilea Război Mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, programul de exterminare a evreilor, plănuit și executat de regimul național-socialist din Germania, condus de Adolf Hitlerși de colaboratorii acestuia.

Numai că în căutările mele am dat şi peste ceva care m-a pus pe gânduri:

Cel Mai Filosemit Guvern

„Când istoria ajunge la tine impusă de lege, singurul lucru sigur este că e o minciună.” (nu am reuşit să găsesc cu certitudine cui aparţine cugetarea – EFG)

***

În baza angajamentelor luate de d-na(sau tovarăşa ?!) prim-ministru Vasilica-Viorica la întrevederile de la Bruxelles cu importanţi lideri ai evreimii mondiale – de a „intensifica eforturile pentru combaterea unor tendinţe populist-extremiste şi antisemite în Europa, inclusiv prin educaţia tinerei generaţii” – am decis să mă angajez şi eu (cu tot mai slabele-mi puteri) în această nobilă operă de luminare a celor care nu pot (sau nu vor) să vadă. Drept care am luat de bun

mesajul unui român trăitor la Paris de mai bine de 4 decenii (nu decade !)

[vezi  https://ioncoja.ro/george-danescu-piscoci-despre-revizionismul-in-crestere/ şi

http://  monitorsri.blogspot.com/2013/05/in-apararea-lui-george-piscoci-danescu.html]:

“(…)Se impune ca orice român responsabil, orice intelectual sau faţă biseri-cească să aprofundeze cele petrecute în anii ultimului război mondial. Nici guver-nele trădătoare de la Bucureşti, nici Europa prostitutantă, globalizantă, bastar-dizantă şi mulatrizantă nu ne vor putea convinge că prezenţa noastră la Stalingrad şi la Cotul Donului ar reprezenta o “crimă contra umanităţii”.

Părinţii şi bunicii noştri au pierdut războiul mai ales ca urmare a trădării de la 23 august 1944.

Am ajuns la convingerea că 23 august 1944 a reprezentat prima zi din sclavia ce continuă să apese pe umerii poporului român.

Faptul că tovarăşii comisari ruşi de atunci, sau domnii comisari europo-americani de astăzi, ne indică ce trebuie să credem sau să nu credem despre ultimul război mondial, constituie pentru mine dovada clară că România şi poporul român traversează o perioadă de sclavie totală, materială şi spirituală. Aspectul material al acesteia nu constituie un secret pentru nimeni.(…)” [Din Despre revizionism cu Prof. dr.  GEORGE PIŞCOCI–DĂNESCU – interviu din 03 mai 2013 – https://arhiva-romanilor. blogspot. com/2013/05/despre-revizionism-cu-prof-george. html]

***

Eu însă fiind un admirator şi adept neprefăcut al lui George Orwell nu uit:

 Cel Mai Filosemit Guvern

*

În egală măsură însă trebuie să-i dau dreptate şi unui tovarăş de dinainte de ’89 care s-a adaptat perfect Lumii Noi de după:

Teodor Meleşcanu:  „Eu am învățat de tânăr, în diplomație, că sunt două entități cu care nu trebuie niciodată să te pui rău: comunitatea israeliană din toată lumea și Vaticanul.

Ăsta e lucrul pe care l-am învățat și întotdeauna am avut grijă să țin seama.”

(Vezi https://ortodoxinfo.ro/2018/05/10/melescanu-am-invatat-ca-sunt-doua-entitati-cu-care-nu-trebuie-sa-te-pui-rau-%E2%88%92-comunitatea-israeliana-din-toata-lumea-si-vaticanul/)

Imagine de la întâlnirea dintre preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, şi delegaţia română formată din preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, premierul Dăncilă şi ministrul Meleşcanu. 

** 

Chiar dacă în zilele noastre sunt obligat să accept adevărul lui Meleşcanu, nu pot uita avertismentul iubitului meu mentor din urmă cu peste 40 de ani.

MOISHE BATRANU DIXIT:

„Istoria nu este doar consemnarea datelor şi faptelor petrecute într-o anume perioadă. Nici cea scrisă de învingătorii momentului.

Ea este, mai degrabă, ceea ce credem noi despre ceea ce am fost învăţaţi sau chiar am trăit.”

*** 

Avertismentul m-a făcut să iau în cosiderare că istoria şi aritmetica au o legătură indestructibilă: cifrele pot de multe ori să contrazică faptele consem-nate !

Pentru că – aşa cum spune medicul evreu Dorel Schor (şi scriitor în limba română, născut la Iaşi în 1939)Statisticile ajung la orice concluzie în funcţie de ce îşi propun să demonstreze.”, m-am văzut nevoit să confrunt cifrele referitoare la domeniul Holocaustului şi antisemitismului.

Despre statisticile respective – într-o postare viitoare.

 

12 martie 2019                                                       EFG

 

*** 

Între timp, s-a mai petrecut şi participarea „răsunătoare” a d-nei Vasilica la sesiunea inaugurală a conferinței AIPAC 2019.

05 aprilie 2019 (în urma articolului apărut pe site-ul Incorect Politic

https://www.incorectpolitic.com/pilula-rosie-imposibilitatea-holocaustului-in-mintea-unei-persoane-rationale/)

Felicitări ! Aţi reuşit mai repede şi mai bine decât mine. Bună parte din ilustraţiile din articol le aveam şi eu şi erau pregătite pentru ilustrarea punctului meu de vedere. Regret că nu aţi folosit şi argumentarea Crucii Roşii Internaţionale, măcar ca o concluzie preliminară:

Cel Mai Filosemit Guvern

https://archive.4plebs.org/pol/thread/130983818/

05 aprilie 2019

Cu cele mai bune gânduri, EFG

 

P.S. Încă nu am reuşit să aflu cine sunt cei 1.236.810 cetăţeni înscrişi în rubrica „Informaţie nedisponibilă” de la Recensămâmntul din 2011.

Deocamdată încerc să aflu unde au “dispărut” cei 400.000 de evrei din România (nu toţi cetăţeni români !) în perioada Holocaustului – unii o consideră 09.03.1933-09.05.1945, alţii 01.09.1939-09.05.1945. Iar mie îmi este imposibil să am acces la arhivele Comunităţii Evreieşti din perioada respectivă (măcar în măsura în care ei au acces la arhivele din perioada “dictaturii” antonesciene).

Şi mă mai întreb ce s-ar fi întâmplat dacă Mareşalul (şi cei care îl admiră) ar fi spus vreodată “România este numai pentru români !” – la fel ca Netanyahu despre Israel astăzi “Israel is for Jews Only” – http://newobserveronline.com/ netanyahu-confirms-israel-is-for-jews-only/ – MARCH 11, 2019 ?!…

Pentru că mi-ar lua prea mult să vă trimit un CV la 71 de ani (din care mai bine de 37 ca ofiţer), iar astăzi “o imagine valorează mai mult decât 1000 de cuvinte”, vă trimit un poster alcătuit de mine în urmă cu vreo 10 ani şi care mă reprezintă cel mai bine.

 

*** 

 

4 comments

  1. No, ca in filmele cu prosti, prioritatea tarii e sa combata ceva ce nu exista :)))

  2. Cum sa fie anti-semitism… fata de evrei?
    Aflam de la Enciclopedia Britannca:
    https://www.britannica.com/topic/Hebrew
    “Hebrew, any member of an ancient northern Semitic people that were the ancestors of the Jews.
    Biblical scholars use the term Hebrews to designate the descendants of the patriarchs of the Hebrew Bible (Old Testament)—i.e., Abraham, Isaac, and Jacob (also called Israel [Genesis 33:28])—from that period until their conquest of Canaan (Palestine) in the late 2nd millennium bce.
    Thenceforth these people are referred to as Israelites until their return from the Babylonian Exile in the late 6th century bce, from which time on they became known as Jews.”
    Evrei AU FOST pana la cucerirea Cananului (genocid) la sfarsitul milenului 2 i.H. (cca 3000 de ani de cand nu mai sint!)
    Dupa aceea, [urmasii sint] IsraeliTES (ai lui Iacob/Israel) pana la intoarcerea din exilul Babilonian, la sfarsitul secolului 6 i.H. (cca 2600 de ani!).
    De atunci se cunosc ca JEWS, JIDANI.
    Cei de acolo.
    Cei migrati din Khazaria in Palestina ocupata isi spun Israeli, nu isi spun IsraeliTES.
    Cei migrati din Khazaria nu sint semiti, demonstrat.
    ——
    Nu poti fi impotriva evreilor – morti de 3 milenii.
    Nu poti fi nici impotriva semitilor – sa stea acolo la ei.
    Poti fi insa impotriva credintei semite care este nu doar demonica ci de-a dreptul anticrestina.
    Face parte din dreptul la viata aparat cu valuri de sange sacrificat de inaintasii nostri.

  3. Acum trei mii de ani nu existau „evrei”! Denumirea de „iudei” provine de la Iuda, numele unuia dintre fiii lui Iacob, zis Israel; numele de „leviți” provine de la Levi, alt fiu al lui Iacob/Israel; ș.a.m.d. Iacob, redenumit Israel, a avut 12 fii, opt de la cele două neveste și patru de la cele două servitoare ale celor două neveste, căci, deși în porunca a șaptea scrie „Să nu preacurvești!”, Iacob a cam curvit!i Dar nu există nici un fiu al lui Iacob al cărui nume care să dea denumirea descendenților săi de „evrei”. Cele mai multe articole din Enciclopedia Britanică sunt scrise de autori jidani și e normal să se strecoare informații care să le creeze un pedigri istoric de prestigiu. Tot Enciclopedia Britanică scrie că, acum 3-4 mii de ani, în Palestina erau triburi de nomazi numite „Habiru”, de la care, zic unii, s-ar trage numele de „evrei”, deși nu există nici o filiație fonetică sau filologică pentru a susține această filiație. Dar tot în Enciclopedia Britanică se arată că termenul „habiru” înseamnă „nomazi” și „hoți”.
    Denumirea de „Jews” este forma fonetică deformată de limba engleză a latinescului „judaeus/i”, care a dat în germană pe „Juden”. Din acest „Juden” provine termenul românesc de „jidan” – care nu are nimic peiorativ în el, ci este un termen științific, statut istoric și adus în provinciile românești chiar de jidanii negustori din Germani, îndeosebi din Leipzig, numit în românește „Lipsca”; de aici denumirea străzii „Lipscani”, unde erau plasate dughenele jidanilor comersanți. Argumente suplimentare aici. http://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/.
    Termenul de „evrei” este o creație lingvistică tîrzie, născocită de Cahalul stabilit, în final, în Rusia. În toată literatura occidentală se folosesc termeni ca „Jews”, „Juifs”, „Giudei”, „Judios” „Juden” etc., dar nu „Hebreux”, „Hebrews” – care sunt termeni extrem de rari.
    Numai în România suntem obligați să utilizăm termenul „evrei”, fiindcă a fost impus de jidanii veniți pe tancurile sovietice. Termenul „jidani” a devenit peiorativ din cauza comportamentului cămătăresc, necinstit al jidanilor, tot așa cum a devenit peiorativ cuvîntul „țigan”.
    Academia Română este populată, în majoritate de jidani, iar Institutul de Lingvistică al Academiei este condus de un jidan, Marius Sala, care, chiar dacă este sefard, ține tot cu jidanii așkenazi, dominanți în România, în Europa și în Lume.
    Asta nu înseamnă că trebuie să îi mai suportăm. Dimpotrivă, trebuie să facem totul ca să nu mai perimitem imigrarea altor jidani, iar cei aflați aici trebuie alungați!
    Pe de altă parte, nu există conceptul „credința semită”, prin care s-ar înțelege iudaismul, talmudismul, cum scrie comentatorul „Gheorghe”! Semiții sunt considerați descendenții lui Sem, unul dintre fiii lui Noe – adică popoarele din Peninsula Arabică. Iar locuitorii statului Israel, înființat abziv în 1948, sunt, în proporție de 95 la sută, descendenți ai (k)hazarilor, de origine turco-mongolă!
    Deci, nu au nici o legătură genetică, „de neam”, cu „semiții”, cu iudeii așa-ziși descendenți biblici. Singura legătură a descendenților (k)hazarilor cu descendenții iudeilor antici – cîți vor mai fi fiind acum – este cultul talmudic, redenumit „iudaic” pentru a fi mai acceptat, fiindcă talmudismul a devenit extrem de dezagreabil. Dar, oricum, Pentateuhul – care constituie Tora – este o colecție de bazaconii, ca, de altfel, tot Vechiul Testament, falsificat continuu, în Antichitate, de leviți. Pe acest Pentateuh se bazează pretențiile statui Israel de a-și redobîndi „Pămîntul Promis” de Iehova/Iahve/Elohim, pe motiv că jidanii ar fi fiind „poporul ales”!
    Pe dogma „poporului ales” se întemeiază criminala propagandă a „holocaustului”. Dogma „poporului ales” constituie forma extremă a terorismului și a intoleranței.
    Recent au apărut și alte diversiuni: cum că am fi rude cu jidanii, că jidanii au purtat războaiele daco-romane, nu dacii, că toate orașele din Dacia – chiar Sarmisegetuza! – ar fi fost întemeiate de jidani!
    Vorba lui Victor Ponta: „Pe ăștia și să-i împuști e prea puțin!”

  4. D-l EFG îmi face onoarea să mă citeze cu un articol, făcînd trimitere la linkul „http:// monitorsri.blogspot.com/2013/05/in-apararea-lui-george-piscoci-danescu.html”. Dar, dn păcate, din grabă sau din alte motive, în formularea „http:// monitorsri.blogspot.com/2013/05/in-apararea-lui-george-piscoci-danescu.html” a introdus două blancuri în plus, între „http:// monitorsri…”. De aceea, dacă dai click pe acest link nu se deschide și apare indicația că este blocat: „about:blank#blocked”.
    Linkul corect este „http://monitorsri.blogspot.com/2013/05/in-apararea-lui-george-piscoci-danescu.html”: adică fără cele două blankuri din fața cuvîntului „monitorsri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *