Home / Chestiunea Jidănească / Teocrația Vaginală se Intensifică – PSD e cu Poporul, 100% real!

Teocrația Vaginală se Intensifică – PSD e cu Poporul, 100% real!

Iancu Breban
Incorect Politic
Martie 26, 2019

Adevarul.ro:

„Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, duminică, la Conferința Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), că Guvernul României va lua decizia mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim”

No, ha’uzi, te? Da musai treb’e, no?

No, ghine ha’tuncea – ie-ie! No, la-că facem amu.

Da, Da, Da,Da, Da! HOLO! AUZi?

“după finalizarea de către „toți actorii constituționali şi în deplin consens“

Actorii constituționali, că bine zice. Acest vagin menopozat ne strecoară, cică, o neștiută:  în deplin consens, când vine vorba de Israelu, jidanu și ciolanu, parlamentarii „noștri” se aplică la o simplă fluierătură. Asta da revelație.

Acest hipopotam oxigenat de 1.35m cocoțat pe tocuri din titan de 12cm – ajungând abia pe la 1.47m (adică fix lungimea unui Blobfish) – are impresia că ne aduce o „știre” senzațională. – Viorico, știam deja!

„Viorica Dăncilă, la AIPAC: În acest moment, România îşi continuă relația strânsă, strategică şi economică cu Israelul. Prietenia şi relațiile excelente care leagă popoarele noastre vor fi întărite şi în cadrul unei ședințe comune a Guvernelor României şi Israelului pe care ne dorim să o organizăm cât mai curând.”

În mintea iudeocrației vaginale, crimele comise în România de bolșevici, printr-un proces absolut justificat, reprezintă garanția continuității relațiilor de „strânsă” colaborare. Da sigur că da: îți omorâm moșii și babele, iar dacă ești cuminte, stai în genunchi și îți ceri iertare, venim să te mai stoarcem și pe tine.

„De asemenea, sunt hotărâtă să contribui la o relație tot mai strânsă a Israelului cu întreaga Uniune Europeană, mai ales acum, când România deține președinția Consiliului Uniunii Europene.”

Așa deci, înțelegem acuma la ce ne folosește președinția U.E. Moamă, da cât o să ne coste!!!

În fine, bine că nu avem președinția consiliului pentru mediu, să contribuim la o relație tot mai strânsă a Israelului cu pământul, apa și aerul.

„După cum știm, președintele Donald Trump a deschis ambasada Statelor Unite la Ierusalim. Acest pas admirabil şi curajos ne-a impresionat pe mine, guvernul meu şi poporul român. Mutarea ambasadei americane este emblematică şi demonstrează legătura puternică a valorilor dintre poporul american şi cel israelian.”

Traducere: dacă Trump, care este guvernatorul interimar admirabil al unui departament israelian de peste ocean, a mutat ambasada colonilor în chiar inima unui teritoriu furat, poporul român, nu știm de ce, trebuie să fie „impresionat”!?

Image result for embassy in jerusalem

Ei bine, nu-i destul!

Dar sunt aproape sigur de un lucru, ca să-i impresioneze pe români, ambasada israelită trebuie neapărat să participe la marele concurs, dansez pentru tine (România). Atât, nimic mai mult. Românii vor aprecia în mod deosebit.

„De asemenea, acest gest a lansat, la nivel internațional, un proces de reflecție. Guvernul României a inițiat, de atunci, un proces de evaluare a oportunității mutării ambasadei României la Ierusalim.”

Ce încearcă jambon cu os să ne gițuie: dacă nu-ți muți ambasada la Ierusalim, ta bat jidanii de te caci pe tine!

Mă gândeam la ceva, întreb și eu: dacă un proces de reflecție generează un proces de evaluare, oare, un proces de evaluarea generează un proces de reflecție?

Să mergem mai departe, untura începe să se încingă.

„Susținerea faţă de Israel şi de comunitatea evreiască constituie preocuparea noastră constantă şi este necesar să vă spun următoarele informații importante”

Rețineți: „Preocuparea noastră constantă”. Deci tot timpul, ca o obsesie. Se pare că pleacă în free-style, șoricul se dilată.

Ia să vedem…

„Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României, Liviu Dragnea m-a rugat să vă transmit că va promova în Parlament, în perioada imediat următoare, trei legi deosebit de importante pentru comunitatea evreiasca din țara mea şi din lume. Prima se referă la acordarea de drept a cetățeniei române tuturor evreilor de origine română care au fost obligați să renunțe la cetățenia română atunci când au părăsit țara lor sub regimul comunist. În al doilea rând, vorbim despre acordarea de despăgubiri şi pensii speciale pentru supraviețuitorii Holocaustului din România, în semn de respect şi de recunoaștere a suferințelor acestor eroi.”

Momentul acela când afli că PSD-ul nu se preocupă constat de tine și de țară, ci de jidanul și ciolanul. E prea conspirativ?

Image result for patrioti in europa reclama PSD

În concluzie, după ce „eroii” țării ne-au împușcat bunicii în ceafă, înfipt cruci în piept, eviscerați, amputați de organele genitale, ca apoi să ne întemnițeze, să ne ocupe țara, să fugărească peste hotare 6 milioane de români și să ne manelizeze in corpore, acum trebuie să ne pregătim să muncim direct pentru ei ca să le vărsăm tributul de fraieri până la ultimul bănuț.

Mihai Eminescu se rostogolește în mormânt, de râs – LOL.

Vedeți, trebuie să-i dai Cezarului ce-i aparține Cezarului… indiferent dacă comuniștii, de fapt, au fost ei, iar holo-ceva nu a existat în România. Dar asta nu contează, vorba lui Schlomo: niciodată nu-i destul, goi. Holo-ceva a fost oriunde, oricând și întotdeauna – ieri, astăzi și mâine, punct!

Așa cum au făcut în toată Europa, pentru niște fapte pe care noi nu le-am comis, dar asta, din nou, NU CONTEAZĂ: scoate shekelii din buzunar, române!

„În al treilea rând avem legea care garantează accesul la arhivele statului specialiștilor federației comunităților evreiești din Romania pentru a cunoaște adevărul asupra trecutului lor din perioada celor doua războaie mondiale.”

După ce ne-a acuzat fără probe, fără proces și chiar fără tribunal, trecând direct la condamnare, vaginul de slănină cu boia o să deschidă larg arhivele să ne ciordească jidanii documentele originale ca să le schimbe cu unele false, din care o să aflăm că Burebista a făcut și el un holo-ceva oriunde, oricând și întotdeauna.

Oricum, treceți pe la casierie.

Vă previn, dacă află de treaba asta marele șef de trib Arian, Viktor Orban, sunt sigur că o să râdă două zile non-stop, după care o să cucerească Transilvania în 2 ore.

Decât sub jidani, va spun cu mâna pe inimă, mai bine sub Ilona…

Și acum, Grand Final – maestro, muzica!

„România va rămâne cea mai puternică voce europeană în sprijinul poporului evreu şi a statului Israel.”

Pfuai de mine și de mine, cât suspans, ce control desăvârșit, formidabil. Păi normal, duduie, așa sunt guvernele de ocupație, la ordin! Altfel se numește Ungaria, Rusia, Siria, Iran…

Oricum, dacă această „promovare” holo-ceva trece prin parlament așa cum a trecut și legea Vexler, o să treacă!, sunt gata să pun pariu și să dau 10.000 de euro fiecărui român dacă mă înșel: în maxim 10 ani, o bucată din teritoriul României (N-V) v-a fi cedată jidanilor din Israel de către jidanii din parlamentul „României”.

Mai mult, românii vor plăti biletele de avion, masa și cazarea pe următorii 100 de ani.

Nu este nici măcar o interogație, ci o analiză matematică:

La cât de mică și de grasă este jambon oxigenat, pun pariu că vaginul ei menopozat ocupă cel puțin 35% din suprafața corporală, asemenea unui mușchi de porc îmblănit de 30 de kg care-i atârnă între stâlpii de telegraf. O adevărată revelație din istoria mistrețului dungat, readusă în prim plan, azi.

Nici nu vrea să mă gândesc – Oribil!

Iancu Breban

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *